Pact1921 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:48Nesto mi puno Zelene boje je li ovo zato sto vas je uvijek SDA gurala od rata vamo od zelenih stolica pa do predsjednika kluba.

Pact1921 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:48Nesto mi puno Zelene boje je li ovo zato sto vas je uvijek SDA gurala od rata vamo od zelenih stolica pa do predsjednika kluba.

Ja jutros u dresu na posao, kolega sa protokola dvadest dana dolazio u raznim Džekinim dresovima, danas ga nema na poslu. Šu.pak otvorio bolovanje.KarloIvandic je napisao/la: ↑09 jul 2026, 10:48joj plavim treba poslati kakve tablete , ljudi umiru od muke
Zar si toliko neuk da ne znaš zašto su stolice zelene na Koševu bile i prije i nakon rata?Pact1921 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:48Nesto mi puno Zelene boje je li ovo zato sto vas je uvijek SDA gurala od rata vamo od zelenih stolica pa do predsjednika kluba.
Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:37Ja sam se na ovom forumu svega nagledao ali ovo je prevazišlo čak i ludorije onog fantoma Pitarsam , pa i priče iz paralelnog univerzuma u režiji NoDi-ja i njegovog prijatelja sa foruma NoDi-ja kojem je poželio dobrodošlicu....
LJUDI SU POSTAVILI CIJENU ZA TRIBINU KOJA NIJE NI IZGRAĐENA !!!
Kupiš sezonsku kartu i cijelu sezonu možeš gledati kako se gradi tribina ?! svašta
Ma treba mu j...t mater jer je igrao za Sarajevo.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:08Potpisao Nemanja Tomašević.
Sta kažu forumski strucnjaci,kakav je ovaj imal hljeba od njega?
I onda mi komplekse imamo. Mislim vama treba je..t na svakome koraku ali to nije tema sadaSamoTi4000 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:11Ma treba mu j...t mater jer je igrao za Sarajevo.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:08Potpisao Nemanja Tomašević.
Ipak je veliki rivalitet između dva kluba,a vi ne prelazite tek tako preko toga.
Evo ja ti jeb.em majku u pi.cku ali to nije tema pa necemo o tome.Uprava je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:13I onda mi komplekse imamo. Mislim vama treba je..t na svakome koraku ali to nije tema sadaSamoTi4000 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:11Ma treba mu j...t mater jer je igrao za Sarajevo.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:08Potpisao Nemanja Tomašević.
Ipak je veliki rivalitet između dva kluba,a vi ne prelazite tek tako preko toga.
Imao strašnu sezonu u Tuzla city u pa prešao kod nas. Tu je odigrao sezonu ispod svih očekivanja. Prelos bio.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:08Potpisao Nemanja Tomašević.
Čovjek je dva puta ostavio Slogu u ligi, idu samo sa dokazanim trenerima.
Najgori bek sto sam gledao posljednjih 20ak godina.Konkurencija mu je jedino Durakovic.Ubjedljivo najgoriRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:08Potpisao Nemanja Tomašević.
Ma ja se samo javim kad komsiji crkne krava da pustimo suzu zajedno.
kakav je osjecaj kad znas da ces morati od prve kantonalne opet ispocetka?svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:44Fudbalska Groznica Ponovo Trese Glavni Grad
Dijaspora Day
Dali će naša voljena DIJASPORA gledati i Edina Višću i drugom pretkolu CL - dok je ovdje naša Dijaspora i dok upumpava u naše budžete 5 milijardi konv.maraka
![]()
Nista novo, standardna shizo cijepanjadubioza144 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:34Opet se brinete haman za nas, dok je bio Mrivic pricate da ce nas ukopat sad kad ga nema pricate da je bio jedini koji nas nece ukopat![]()
najjace kad se papak ovako sam otkrije, ne moras ga ni furat ni navlacit, sam pokaze da je dosljoLik je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:00Zar si toliko neuk da ne znaš zašto su stolice zelene na Koševu bile i prije i nakon rata?
Sad sam mu pregledao highlightse sto ti kazes cak i na tim kratkim videima se vidi da frajer kad dodje blizu gola izgubi se ko abdest.nokee je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:22Imao strašnu sezonu u Tuzla city u pa prešao kod nas. Tu je odigrao sezonu ispod svih očekivanja. Prelos bio.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:08Potpisao Nemanja Tomašević.
Onako borben je uvijek bio, ne pretjerano inteligentan. Ne znam kako mu se karijera odvijala poslije toga.
Nekako možeš s njim očekivati i najgoru i najbolju sezonu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.