BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 05:12
Gleda sam obe utakmice priznajte jednom da nemate kvalitet za vise od treceg mjesta a ne krivit samo druge ,posjeta preslaba sramota 30% popunjen stadion pa mi u 1 ligi smo imali ovu posjetubali stvarno je sramota boris se god za Europu i nema 10 k . ,Sto se tice veleza preslabo bgm igra i sve ,posjeta ok daleko je ljudima mada i kod njih nije ta atmosfera ko nekad.
Sve u svemu svemu tuga i Sarajeva i Veleza mada jos nije gotovo ali ovo je zadnji rang euro fudbala moldavci i finci ,sta ce sa jacim i ako prodju..
Ne moze nista na silu u ligi i nekim teorijama zavjerama i glupim pricama samo oko sudije ,ovo mi dodje ko lud zbunjen normalan yebo taktiku fali nam igrac .
Opet ce Borac i Zrinjski u grupe a ovim plafon 2 kola ,daj boze i to

Kao prvo bilo je više od 10k, ne puno, ali je bilo više. J.ebo te nevjerovatno koliko vas ima koji govorite da nije bilo više od 10k. Vi ste majke mi ćoravi ili ste pali sa druge planete, po prvi put vidjeli fudbalsku utakmicu, Koševo, tribine, itd.
Kao drugo shvatite već jednom da mi i vi, odnosno Sarajevo i Čelik nisu na istom nivou. Vama je igranje PREMIJER LIGE vrhunac, letite od radosti a da zaigrate Europu u svojim očima bili bi najjači na planeti. Sa nama je drugačije, nama samo igranje Europe ne predstavlja vrhunac kao vama i tu se nekad gubi ta masa, ta euforija. Kada dođete nekad u našu situaciju skontaš ćeš o čemu pričam.