KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 jul 2026, 13:39Bas je mucno gledati da ih pored toga sto ih u Mostaru svako malo maltretiraju, sada i u Zenici docekaju iste traume![]()
Isti su
KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 jul 2026, 13:39Bas je mucno gledati da ih pored toga sto ih u Mostaru svako malo maltretiraju, sada i u Zenici docekaju iste traume![]()
Isti su
Imali ste sansi to nema sta,ali nazalost ne znate iskoristit.ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:30zavisi kako gledas evo npr ja bi ovako rekao igrali smo sa ekipom koja je odigrala 20 utakmica, dijeli prvo mjesto na tabeli, igraju finale kupa sa druge strane nasa prva utakmica u sezonu u kojoj ako uzmes sve ove faktore meni je dobro kontrolisali smo utakmicu imali neke sanse nismo zabili na vrijeme i utakmica ovako zavrsi, najvise nas je presjekao taj rani gol usla neka nervoza i tesko se vratiti ali u revansu ocekujem prolazak evidentno je da smo bolja ekipa.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:07Ako misliš da nas da ne možemo napunit stadion onda jeb.iga.
Al da ste igrali lose realno jeste ne znam sta vam to smeta kad i sami znate da je bilo loše.
Skoro svi smo vam pozelili sreću prije utakmice uključujući i mene,a vase kurcenje ničim je za izučavanja.
Šabanizam !!!Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:36Uzimali salove djeci i djevojkama![]()
Idu trojica momaka vidi se na njima da su ovi ''young convicts'', gledaju u nas trojicu i samo prodjose, prosli jedno 50m krenuse se derat **** vam rođenje rođeni![]()
Nas je na kraju spomenuo eto reda radi, da ne bude da je samo njih prozvao, ali u svakom slucaju ja ne bjezim od toga da smo nemocni pred savezom. Problem je sto se nas proziva da smo saucesnici i cetnici, a ustvari smo samo ucijenjeni. Evo sad su se oni nasli u identicnoj situaciji i svi oni tracevi da im prijeti suspenzija prije nekoliko mjeseci su izgleda bili tacni i morali su i oni podviti rep. Nek sad i za sebe kazu da su vicini kerovi i cist racun, duga ljubav.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:36Drug izvuko si iz konteksta, Magoda je uostalom i nas spomenuo kao nekog ko se "izmakeo". Rekao je da savez ima u sakama oba kluba i da ne mozemo nista ni jedni ni drugi i da je slabljenje ova dva kluba sistemski. Sustina je da bez jakog Sarajeva i jakog Zelje nema jakog bh fudbala jake Slobode,Celika,Veleza...Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:14Evo izofiro magoda pitare da je sve bilo spremno za smjenu colpe i preuzimanje FSKS, a da su oni na kraju podvili rep i odustali zbog vicinih prijetnji da ce biti suspendovani na 3 godine zbog nekog duga, imate na sportcastu kod ligate. Jos jedan pitarski mit o vicinim kerovima razbijen...
Majku autisticnu, jedna izmjena po recenici ?! Sta je s glavom...NoDi80 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:47Ma nista nije realno, lopovluk od pocetka do kraja i to se ne smije zaboraviti. Nasa liga najkorumpiranija u Europi uz srbijanskuBatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:46Eto vidjet cemo ,ja cu samo rec u prosloj sezoni je na kraju realna tabela tacno poredana po kvalitetu ,ako nije tako ti me demantuj.Koji klub je zavrsio na pogresnom mjestu ???
Ima gresaka niko to ne spori ,ali da je to presudno na kraju nije.
Ma svi imaju finansijske probleme.
Kako da glupani shvate da je tribina zapad za 20% veća od njihovih kompletnih stadiona...Morpheus je napisao/la: ↑10 jul 2026, 13:14Kao prvo bilo je više od 10k, ne puno, ali je bilo više. J.ebo te nevjerovatno koliko vas ima koji govorite da nije bilo više od 10k. Vi ste majke mi ćoravi ili ste pali sa druge planete, po prvi put vidjeli fudbalsku utakmicu, Koševo, tribine, itd.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 05:12Gleda sam obe utakmice priznajte jednom da nemate kvalitet za vise od treceg mjesta a ne krivit samo druge ,posjeta preslaba sramota 30% popunjen stadion pa mi u 1 ligi smo imali ovu posjetubali stvarno je sramota boris se god za Europu i nema 10 k . ,Sto se tice veleza preslabo bgm igra i sve ,posjeta ok daleko je ljudima mada i kod njih nije ta atmosfera ko nekad.
Sve u svemu svemu tuga i Sarajeva i Veleza mada jos nije gotovo ali ovo je zadnji rang euro fudbala moldavci i finci ,sta ce sa jacim i ako prodju..
Ne moze nista na silu u ligi i nekim teorijama zavjerama i glupim pricama samo oko sudije ,ovo mi dodje ko lud zbunjen normalan yebo taktiku fali nam igrac .
Opet ce Borac i Zrinjski u grupe a ovim plafon 2 kola ,daj boze i to![]()
Kao drugo shvatite već jednom da mi i vi, odnosno Sarajevo i Čelik nisu na istom nivou. Vama je igranje PREMIJER LIGE vrhunac, letite od radosti a da zaigrate Europu u svojim očima bili bi najjači na planeti. Sa nama je drugačije, nama samo igranje Europe ne predstavlja vrhunac kao vama i tu se nekad gubi ta masa, ta euforija. Kada dođete nekad u našu situaciju skontaš ćeš o čemu pričam.![]()
Pa istok je bio 60% popunjen, pričate kao da je bio pun istok i pola zapada a u realnosti 60% istoka i 30% zapada....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:35Pa samo istok 6000, ali ne vrijedi uopšte rasprave, najbolje preskakati takve gluposti..
Jako realan tvoj koomentar hajd ta publika koliko je bilo tesko sad utvrdit ali po onoj slici komplet stadiona tu je negdje to oko 10 k gore dole nebitno.Morpheus je napisao/la: ↑10 jul 2026, 13:14Kao prvo bilo je više od 10k, ne puno, ali je bilo više. J.ebo te nevjerovatno koliko vas ima koji govorite da nije bilo više od 10k. Vi ste majke mi ćoravi ili ste pali sa druge planete, po prvi put vidjeli fudbalsku utakmicu, Koševo, tribine, itd.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 05:12Gleda sam obe utakmice priznajte jednom da nemate kvalitet za vise od treceg mjesta a ne krivit samo druge ,posjeta preslaba sramota 30% popunjen stadion pa mi u 1 ligi smo imali ovu posjetubali stvarno je sramota boris se god za Europu i nema 10 k . ,Sto se tice veleza preslabo bgm igra i sve ,posjeta ok daleko je ljudima mada i kod njih nije ta atmosfera ko nekad.
Sve u svemu svemu tuga i Sarajeva i Veleza mada jos nije gotovo ali ovo je zadnji rang euro fudbala moldavci i finci ,sta ce sa jacim i ako prodju..
Ne moze nista na silu u ligi i nekim teorijama zavjerama i glupim pricama samo oko sudije ,ovo mi dodje ko lud zbunjen normalan yebo taktiku fali nam igrac .
Opet ce Borac i Zrinjski u grupe a ovim plafon 2 kola ,daj boze i to![]()
Kao drugo shvatite već jednom da mi i vi, odnosno Sarajevo i Čelik nisu na istom nivou. Vama je igranje PREMIJER LIGE vrhunac, letite od radosti a da zaigrate Europu u svojim očima bili bi najjači na planeti. Sa nama je drugačije, nama samo igranje Europe ne predstavlja vrhunac kao vama i tu se nekad gubi ta masa, ta euforija. Kada dođete nekad u našu situaciju skontaš ćeš o čemu pričam.![]()
Trenutno korisnika/ca: Arma00, ludilompredozirani, perodeformero, primussucks, ronaldo99, Seher1921, Vanja8, Venom i 28 gostiju.