valja ustat u 12

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ih daBogda te ujutro u 7 probudili....CeMa je napisao/la:laku noc
valja ustat u 12
ccc, jesi bezvezeMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
Pa ti si HZ to se podrazumijevaMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
Nema licence,nema evrope placi zbog njeFrutek je napisao/la:Pa ti si HZ to se podrazumijevaMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
A meni nema nastave, pa uživam!ILoveLFC je napisao/la:Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak.
Takodje....>Maestro je napisao/la:A meni nema nastave, pa uživam!ILoveLFC je napisao/la:Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak.
adis.p je napisao/la:Takodje....>Maestro je napisao/la:A meni nema nastave, pa uživam!ILoveLFC je napisao/la:Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak.![]()
![]()
Kod mene dan škole, samo kiša me **** sve joj po spiskuadis.p je napisao/la:Takodje....>Maestro je napisao/la:A meni nema nastave, pa uživam!ILoveLFC je napisao/la:Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak.![]()
![]()
Ja moram ic platiti struju stoji kod mene desetak dana račun isključičeadis.p je napisao/la:I kod mene dan skole..![]()
![]()
![]()
meni reko amidza od starog, kaze sine ne moze mraz biti stariji od snijega (tako nesto, bio valjda mraz neki dan), i kaze bit ce jos snijega, mozda ne u nizim predjelima, ali u planinskim hoceJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanuti
ma znam i meni tako govore ,stariji kažu bila slana neko jutro biće još snijega ,pa vidjećemoPuma je napisao/la:meni reko amidza od starog, kaze sine ne moze mraz biti stariji od snijega (tako nesto, bio valjda mraz neki dan), i kaze bit ce jos snijega, mozda ne u nizim predjelima, ali u planinskim hoceJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanuti
papakJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.