pa ti sinoć vodio u grmInterista je napisao/la:papakJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanutiu bihacu evo bgm sunce grije lijepo vrijeme samo meni glava teska

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa ti sinoć vodio u grmInterista je napisao/la:papakJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanutiu bihacu evo bgm sunce grije lijepo vrijeme samo meni glava teska
J.Goerges je napisao/la:pa ti sinoć vodio u grmInterista je napisao/la:papakJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanutiu bihacu evo bgm sunce grije lijepo vrijeme samo meni glava teska
![]()
Ti uvjek bolestanSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja bolestan pa nema skole
pa ideš li ti ikad u školu bogati ,pa zato i padaš u 7 razredu kad nikad ne ideš u školuSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja bolestan pa nema skole
A u koju ti školu ideš?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nama u petak Dan škole.....
ImaElegant je napisao/la:Ima li kise komsija ?
O.š. "Mak Dizdar" ZenicaBarca u srcu je napisao/la:A u koju ti školu ideš?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nama u petak Dan škole.....
jel to polijećešT-MAC je napisao/la:raja samo da vas pozdravim...spakov'o sam sve...i spreman sam za put...Spanija cekaj nas...
cujemo se za desetak dana...
Cuj , nema neta u SpanijiT-MAC je napisao/la:raja samo da vas pozdravim...spakov'o sam sve...i spreman sam za put...Spanija cekaj nas...
cujemo se za desetak dana...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 7 gostiju.