valja ustat u 12
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
laku noc
valja ustat u 12
valja ustat u 12
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ih daBogda te ujutro u 7 probudili....CeMa je napisao/la:laku noc
valja ustat u 12
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Megamon
- Kontakt:
Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
ccc, jesi bezvezeMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
GEJU!!!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Pa ti si HZ to se podrazumijevaMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Aaaaaa,vidi Alfa dosao
<3
- Megamon
- Kontakt:
Nema licence,nema evrope placi zbog njeFrutek je napisao/la:Pa ti si HZ to se podrazumijevaMegamon je napisao/la:Vidi p3dera ovo sam morao ukloniti,ionako nemam srece u ljubavi jos sad djevojke trebaju pomisliti da sam p3der![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak. 
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- majestic24
- Kontakt:
Ginem,ginem da ti skinem haljinu sto susti.......................

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
A meni nema nastave, pa uživam!ILoveLFC je napisao/la:Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak.
Handball ^^ <3
Takodje....>Maestro je napisao/la:A meni nema nastave, pa uživam!ILoveLFC je napisao/la:Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak.
adis.p je napisao/la:Takodje....>Maestro je napisao/la:A meni nema nastave, pa uživam!ILoveLFC je napisao/la:Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak.![]()
![]()
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Kod mene dan škole, samo kiša me **** sve joj po spiskuadis.p je napisao/la:Takodje....>Maestro je napisao/la:A meni nema nastave, pa uživam!ILoveLFC je napisao/la:Joj, sto mrzim ovaj ponedjeljak.![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
I kod mene dan skole..

Ja moram ic platiti struju stoji kod mene desetak dana račun isključičeadis.p je napisao/la:I kod mene dan skole..![]()
![]()
![]()
joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanuti
meni reko amidza od starog, kaze sine ne moze mraz biti stariji od snijega (tako nesto, bio valjda mraz neki dan), i kaze bit ce jos snijega, mozda ne u nizim predjelima, ali u planinskim hoceJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanuti
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ma znam i meni tako govore ,stariji kažu bila slana neko jutro biće još snijega ,pa vidjećemoPuma je napisao/la:meni reko amidza od starog, kaze sine ne moze mraz biti stariji od snijega (tako nesto, bio valjda mraz neki dan), i kaze bit ce jos snijega, mozda ne u nizim predjelima, ali u planinskim hoceJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanuti
papakJ.Goerges je napisao/la:joj kiše ,šta je ovo sutra će i snijeg osvanuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.