BH klubovi u Evropi 26/27
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Jedno protiv drugih, ali provjerio sam da to nije moguce, a nesto sam mislio da jeste po novim pravilima, ali sam pogresio
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
svaka cast velezu na prolasku, a pogotovo Ibragi koji radi cuda sa velezom s obzirom na stanje ovo oko prijave novih igraca a otislo puno standardnih igraca...junacki boga mi.....navijaci ih trebaju zestoko podrzati na sledecem mecu, vala su zasluzili.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Svaka cast igracima i treneru za ovaj rezultat. Trebali bi se i one pickice u bordo dresovina ugledati na Rodjene, a ufurani ZZ na IbruThreeplanetrees je napisao/la: ↑17 jul 2026, 08:49Mahir Bešić junior Veleža sinoć pred asistencija za Nukića. U prvoj utakmici asistencija za Ignatova. Mladi Duranović dešnjak sinoć igrao lijevog beka jer ga nemamo nakon odlaska Pidre i Šturma. Trenerski maestro Ibro Rahimić
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mislim da nema nista od skidanja zabrane, mislim da sa Dunajskom idemo opet sa igracima pod zabranom.
Mislim da se danas prijavljuju igrači za drugo pretkolo.
Ti si naša ljubav jedina!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Taj Duranovic prosle sezone igrao za Igman.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 jul 2026, 08:49Mahir Bešić junior Veleža sinoć pred asistencija za Nukića. U prvoj utakmici asistencija za Ignatova. Mladi Duranović dešnjak sinoć igrao lijevog beka jer ga nemamo nakon odlaska Pidre i Šturma. Trenerski maestro Ibro Rahimić
Bio je apsolutni prosjek,covjek bi rekao da mu je to najveci domet.
A po meni ove utakmice je momak sasvim dobro odigrao s obzirom koliko i godina ima...
- Threeplanetrees
Nisi me nisi skontao mislio sam na staru poslovicu Ne može se pita od govana pravitironaldo99 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:27Sve sam cuo al da se neko hoce gov.nima daviti, to je neki novi nivo. Cestitam.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 09:22Šefe rasuči je od gov.ana da se davimo u njoj večeras
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Naime, Dunajska Streda i mađarski ETO FC Gyor, koji se također nalazi u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu nakon eliminacije iz prvog pretkola Evropa lige, povezani su kroz vlasničku strukturu porodice Vilagi.
Upravo je ta povezanost prošle godine izazvala probleme sa UEFA pravilima o višestrukom vlasništvu klubova, kada je DAC imao administrativne komplikacije oko nastupa u Evropi i na kraju je slovački klub izbačen iz Evrope.
UEFA će razmatrati i ostale klubove i ako se ustanovi da bilo ko ima dio vlasništva u dva kluba učesnika u evropskim takmičenjima, bit će izbačen onaj klub sa manjim postotkom vlasništva jer se neće voditi kao glavni.
U ovom slučaju, mađarski vlasnici veći dio imaju u Gyoru, a manji dio udjela u Dunajskoj Stredi što je na kraju koštalo slovački klub.
Ide trece pretkolo bez kapi znoja
Upravo je ta povezanost prošle godine izazvala probleme sa UEFA pravilima o višestrukom vlasništvu klubova, kada je DAC imao administrativne komplikacije oko nastupa u Evropi i na kraju je slovački klub izbačen iz Evrope.
UEFA će razmatrati i ostale klubove i ako se ustanovi da bilo ko ima dio vlasništva u dva kluba učesnika u evropskim takmičenjima, bit će izbačen onaj klub sa manjim postotkom vlasništva jer se neće voditi kao glavni.
U ovom slučaju, mađarski vlasnici veći dio imaju u Gyoru, a manji dio udjela u Dunajskoj Stredi što je na kraju koštalo slovački klub.
Ide trece pretkolo bez kapi znoja
Ako se ovo desi jel se u obje utakmice dodjeljuje službeni rezultat i koeficient se povećava za 0.500?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 22:51Naime, Dunajska Streda i mađarski ETO FC Gyor, koji se također nalazi u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu nakon eliminacije iz prvog pretkola Evropa lige, povezani su kroz vlasničku strukturu porodice Vilagi.
Ide trece pretkolo bez kapi znoja![]()
Nazalost oni su to rijesili ove godine,po instrukcijama iz Uefe, imali su rok do 1.marta..Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 22:51Naime, Dunajska Streda i mađarski ETO FC Gyor, koji se također nalazi u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu nakon eliminacije iz prvog pretkola Evropa lige, povezani su kroz vlasničku strukturu porodice Vilagi.
Ide trece pretkolo bez kapi znoja![]()
Jer da nisu ne bi uopste mogli aplicirat za europska takmičenja.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Realno znamo svi da svakako voliš da jedeš go.vna.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 jul 2026, 20:21Nisi me nisi skontao mislio sam na staru poslovicu Ne može se pita od govana pravitironaldo99 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:27Sve sam cuo al da se neko hoce gov.nima daviti, to je neki novi nivo. Cestitam.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 09:22Šefe rasuči je od gov.ana da se davimo u njoj večeras![]()
Hoće jezik/tastatura na pravo.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
VasoMiskin
- Kontakt:
Zašto tim iz Vrapčića ne igra u susjednom gradu?
Sarajevo se pokazalo vrlo moćnim protiv Finaca. Vico je spriječio da prođu dalje ukupnim rezultatom 10:0.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Smaras druze a nisi ni zanimljiv vala
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ukoliko prođemo dalje:
5 FC Vaduz (LIE) - Atlètic Club d'Escaldes (AND)
6 GAIS (SWE) - FC Nordsjælland (DEN)
7 Tromsø IL (NOR) - FC Hradec Králové (CZE) - protiv gubitnika
8 Shelbourne FC (IRL) - Nõmme Kalju FC (EST)
5 FC Vaduz (LIE) - Atlètic Club d'Escaldes (AND)
6 GAIS (SWE) - FC Nordsjælland (DEN)
7 Tromsø IL (NOR) - FC Hradec Králové (CZE) - protiv gubitnika
8 Shelbourne FC (IRL) - Nõmme Kalju FC (EST)
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dvomeč Veleža ide na MY TV, Valura na Areni a prvu tekmu Petrocuba radi RTRS.
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Pa nije valjda da su ovi iz fife vec 2 sedmice na godisnjem odmoru pa nema niko da vrapcicanima skine zabranu
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
LNZ Cherkasy (UKR) - KAA Gent (BEL)
Beşiktaş JK (TUR) - FC Midtjylland (DEN)
HJK Helsinki (FIN) - Coleraine FC (NIR)
FC Twente (NED) - Ferencvárosi TC (HUN)
FC RFS (LVA) - Vestri (ISL)
Potencijalni protivnici Veleža, jedino bi imali šanse protiv Helsinkia ili RFS-a, ostali protivnici ispod 10% šanse. Naracno ako se prođe Dunajska.
Beşiktaş JK (TUR) - FC Midtjylland (DEN)
HJK Helsinki (FIN) - Coleraine FC (NIR)
FC Twente (NED) - Ferencvárosi TC (HUN)
FC RFS (LVA) - Vestri (ISL)
Potencijalni protivnici Veleža, jedino bi imali šanse protiv Helsinkia ili RFS-a, ostali protivnici ispod 10% šanse. Naracno ako se prođe Dunajska.
- Threeplanetrees
Kako je ovaj škutor zapjenio samo o Veležu piše. Ja mislim da je prase krvnički silovao u Kočerinu u štali poslje Milsamija 
Daj legendo reci tim svojim iz kluba da protiv ovako neatrakrivnih protivnika od.j.ebu od ulaznica po 40, 30 KM. Pa samo vama treba za izlet i pojest u Zenici minimalno 100 KM.Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 jul 2026, 12:53Kako je ovaj škutor zapjenio samo o Veležu piše. Ja mislim da je prase krvnički silovao u Kočerinu u štali poslje Milsamija![]()
Ja bi razumio dolazi Dinamo i neko malo više atraktivan tipa Salzburg pa OK cijene ali ove ekipe sada sve preko 20 KM ubleharenje. Kada bi vi tamo izvukli bod ili minimalan poraz sigurno bi bilo 7-8 000 gledalaca u revanšu.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, rishovski i 14 gostiju.