najboljih 10 minuta u mom zivotu
[youtube][/youtube]
Moderator/ica: insider
J.Goerges je napisao/la:ako vam treba savjeta za ljubav ,hajte haxa ja ,alfa i mali Lebron dajemo džaba savjete![]()
Julia roms
123

mešaj mešajPuma je napisao/la:J.Goerges je napisao/la:ako vam treba savjeta za ljubav ,hajte haxa ja ,alfa i mali Lebron dajemo džaba savjete![]()
Julia roms
123
![]()
Nek se javi na pp slobodno.....necu mu nista....adis.p je napisao/la:Ko hoce belaja na fb![]()
.....ko je Maiid Žuna, (Ibrahimović)??
joj jes je Slavko ovdje ufatio ha Ferafera je napisao/la:mešaj mešajPuma je napisao/la:J.Goerges je napisao/la:ako vam treba savjeta za ljubav ,hajte haxa ja ,alfa i mali Lebron dajemo džaba savjete![]()
Julia roms
123
![]()
joj jes je Slavko ovdje ufatio ha Fera[/quote]J.Goerges je napisao/la:mešaj mešajfera je napisao/la:Puma je napisao/la: Julia roms
123
![]()
koji papak,LBJ?LBJ MVP je napisao/la:Legenda mene još zanima ko je onaj papak valjda se sad javi
evo doso da vidim sta radis?DAVID VILLA je napisao/la:ooo alfa pa sta mai?nisi odavno bio na forumu![]()
alfarouqaminu je napisao/la:evo doso da vidim sta radis?DAVID VILLA je napisao/la:ooo alfa pa sta mai?nisi odavno bio na forumu![]()
![]()
ode barca u finale
To je jedino i zanimljivo.Pola pjesama na razumijem.spielführer_21 je napisao/la:Ne mogu Merlina očima, kao ni taj eurosong, ali želim mu pobjedu kao i svakom predstavniku BiH samo zbog toga što će se moći ubrati koji ojro od stranaca (najviše derpea) kad budemo domaćini.. Gledati sigurno neću, možda samo televoting ili kako već..
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 21 gost.