Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

don_burza
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la don_burza » 10 maj 2011, 01:56

pa gdje si rukfas puska te ubila
Thomas Müller - Fußballgott

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2011, 09:54

Jao emisije na FTV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)

Neznam koje je mjesto u pitanju opijaju se u lokalnoj kafani,pjeva im neka pjevacica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 10 maj 2011, 12:37

ooo alfa pa sta mai?nisi odavno bio na forumu :mrgreen: :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 12:41

DAVID VILLA je napisao/la:ooo alfa pa sta mai?nisi odavno bio na forumu :mrgreen: :D
evo doso da vidim sta radis? :lol:
ode barca u finale

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 10 maj 2011, 13:27

alfarouqaminu je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:ooo alfa pa sta mai?nisi odavno bio na forumu :mrgreen: :D
ode barca u finale
:lol:
znam bolan znaaaaam :lol: :mrgreen: uh jedva cekam utakmicu sa manchesterom :mrgreen: a sporo ovi dani prolaze :evil: :roll: :lol:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 maj 2011, 14:20

Bas gledam sad neki forum za eurosong i po glasanju, Bosna je na 2. mjestu, prva je VB :D E kad bi jos ljudi zaista ovako glasali, bilo bi super :D Inace, kakav je kvalitet pjesama, ovo vecerasnje finale moze se fino preskociti :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 10 maj 2011, 14:29

Meni vala onako naša pjesma, šta da kažem nije mi baš al vidjet ćemo.....

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 14:33

Ne mogu Merlina očima, kao ni taj eurosong, ali želim mu pobjedu kao i svakom predstavniku BiH samo zbog toga što će se moći ubrati koji ojro od stranaca (najviše derpea) kad budemo domaćini.. Gledati sigurno neću, možda samo televoting ili kako već..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 maj 2011, 14:34

Evo opet lijepo vrijeme. :)
@J.Goerges Za koliko ti istice ban na @legenda reala? :mrgreen:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 maj 2011, 14:36

spielführer_21 je napisao/la:Ne mogu Merlina očima, kao ni taj eurosong, ali želim mu pobjedu kao i svakom predstavniku BiH samo zbog toga što će se moći ubrati koji ojro od stranaca (najviše derpea) kad budemo domaćini.. Gledati sigurno neću, možda samo televoting ili kako već..
To je jedino i zanimljivo.Pola pjesama na razumijem. :D Dzaba gledati.
Tesko da cemo pobijediti,dobra je nasa pjesma,ali ima i drugih dobrih.Rusija kad bi Boru Drljacu poslala na Eurosong mora biti medju prvih 5. :D I to je ono sto ne valja i zbog cega mi se ne gleda.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 10 maj 2011, 14:48

slika
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 maj 2011, 14:51

koliko vas je bilo dosad banovano, i koliko puta? sta vi radite ybt

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 10 maj 2011, 15:09

neutralan__ je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Ne mogu Merlina očima, kao ni taj eurosong, ali želim mu pobjedu kao i svakom predstavniku BiH samo zbog toga što će se moći ubrati koji ojro od stranaca (najviše derpea) kad budemo domaćini.. Gledati sigurno neću, možda samo televoting ili kako već..
To je jedino i zanimljivo.Pola pjesama na razumijem. :D Dzaba gledati.
Tesko da cemo pobijediti,dobra je nasa pjesma,ali ima i drugih dobrih.Rusija kad bi Boru Drljacu poslala na Eurosong mora biti medju prvih 5. :D I to je ono sto ne valja i zbog cega mi se ne gleda.
Ja gledam kad je naša, i ove Hrvatska, Srbija i to, dosadno slušati xD..... Čekam da dođe ono glasanje :D.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 maj 2011, 15:22

Ja snega na Romaniji jutros,jbt kao da je pola februara a ne sredina maja. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 maj 2011, 15:35

Evo ga opet.... :o :o

Tuča na platou Željezničke stanice
Maloljetnik zboden nožem u leđa
Maloljetni H. E. (1993) zboden je nožem u leđa u tuči nekoliko maloljetnih osoba koja je oko 13:20 sati izbila na platou ispred Željezničke stanice u Sarajevu.

Policijski glasnogovornik Irfan Nefić potvrdio je za xxxxxxxx da je došlo do svađe, a potom i tuče u kojoj je sudjelovalo nekoliko maloljetnih osoba.

Jedan od maloljetnika povrijeđen je nožem u leđa, te je hitno prevezen u bolnicu Koševo.

"Pacijent je dovezen u 13:55 sati. Zadobio je dvije dosta duboke rane nožem s desne strane leđa. Ima krv i zrak u plućima i u toku je operativni zahvat. Bit će smješten na Klinici za torakalnu hirurgiju", rečeno nam je u bolnici.

Policija još uvijek prikuplja informacije o ovom događaju, a već imaju određene indicije o učesnicima tuče.

Istraga je u toku.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 10 maj 2011, 16:36

Ja poganog vakta u p***u materinu ! Ne mogu da shvatim da neko nekoga može zbosti, nikako mi to ne ide u glavu. Gdje je nestao onaj mangupski mentalitet, hoćemo se pobiti, hoćemo, ubit ćemo Boga jedan u drugom i onda svak na svoju stranu, čist račun duga ljubav. Danas se to očigledno pokazuje po broju izbodenih žrtava. FUJ ! Prije rata su se samo boli po selima, rijetko je bilo slučajeva da se u gradu završavaju problemi na taj način, raja je bila više gradska, a iz ovih primjera se vidi ko nama danas hoda gradom. Klasična seljadija i papci. Jadno Bogami jadno ! Država bez zakona pa se može. Eh . .
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 16:58

DAVID VILLA je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
ode barca u finale
:lol:
znam bolan znaaaaam :lol: :mrgreen: uh jedva cekam utakmicu sa manchesterom :mrgreen: a sporo ovi dani prolaze :evil: :roll: :lol:

ma bolan to barca dobiva sto posto,nego onaj patuljak chicarito me plasi :lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 maj 2011, 17:00

formance je napisao/la:Ja poganog vakta u p***u materinu ! Ne mogu da shvatim da neko nekoga može zbosti, nikako mi to ne ide u glavu. Gdje je nestao onaj mangupski mentalitet, hoćemo se pobiti, hoćemo, ubit ćemo Boga jedan u drugom i onda svak na svoju stranu, čist račun duga ljubav. Danas se to očigledno pokazuje po broju izbodenih žrtava. FUJ ! Prije rata su se samo boli po selima, rijetko je bilo slučajeva da se u gradu završavaju problemi na taj način, raja je bila više gradska, a iz ovih primjera se vidi ko nama danas hoda gradom. Klasična seljadija i papci. Jadno Bogami jadno ! Država bez zakona pa se može. Eh . .
Ja bih to po kratkom postupku sve..pa da vidimo onda ko ce...

Nikakva resocijalizacija i slicni programi, ovdje ne vrijede...

Lijepi serijat... 8-)

Nisu to samo papci, nego svi su takvi...na kraju, ja ne razumijem ljude koji traze belaj i slicno...kome to treba.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 17:01

Nego ljudi jel veceras ova evrovizija? :?

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 10 maj 2011, 17:04

alfarouqaminu je napisao/la:Nego ljudi jel veceras ova evrovizija? :?
jeste hoš gledati ,i glasati za Srbiju ,možda prođe :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Riziko i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []