Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
koliko vas je bilo dosad banovano, i koliko puta? sta vi radite ybt
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja gledam kad je naša, i ove Hrvatska, Srbija i to, dosadno slušati xD..... Čekam da dođe ono glasanjeneutralan__ je napisao/la:To je jedino i zanimljivo.Pola pjesama na razumijem.spielführer_21 je napisao/la:Ne mogu Merlina očima, kao ni taj eurosong, ali želim mu pobjedu kao i svakom predstavniku BiH samo zbog toga što će se moći ubrati koji ojro od stranaca (najviše derpea) kad budemo domaćini.. Gledati sigurno neću, možda samo televoting ili kako već..Dzaba gledati.
Tesko da cemo pobijediti,dobra je nasa pjesma,ali ima i drugih dobrih.Rusija kad bi Boru Drljacu poslala na Eurosong mora biti medju prvih 5.I to je ono sto ne valja i zbog cega mi se ne gleda.
Ja snega na Romaniji jutros,jbt kao da je pola februara a ne sredina maja. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo ga opet....
Tuča na platou Željezničke stanice
Maloljetnik zboden nožem u leđa
Maloljetni H. E. (1993) zboden je nožem u leđa u tuči nekoliko maloljetnih osoba koja je oko 13:20 sati izbila na platou ispred Željezničke stanice u Sarajevu.
Policijski glasnogovornik Irfan Nefić potvrdio je za xxxxxxxx da je došlo do svađe, a potom i tuče u kojoj je sudjelovalo nekoliko maloljetnih osoba.
Jedan od maloljetnika povrijeđen je nožem u leđa, te je hitno prevezen u bolnicu Koševo.
"Pacijent je dovezen u 13:55 sati. Zadobio je dvije dosta duboke rane nožem s desne strane leđa. Ima krv i zrak u plućima i u toku je operativni zahvat. Bit će smješten na Klinici za torakalnu hirurgiju", rečeno nam je u bolnici.
Policija još uvijek prikuplja informacije o ovom događaju, a već imaju određene indicije o učesnicima tuče.
Istraga je u toku.
Tuča na platou Željezničke stanice
Maloljetnik zboden nožem u leđa
Maloljetni H. E. (1993) zboden je nožem u leđa u tuči nekoliko maloljetnih osoba koja je oko 13:20 sati izbila na platou ispred Željezničke stanice u Sarajevu.
Policijski glasnogovornik Irfan Nefić potvrdio je za xxxxxxxx da je došlo do svađe, a potom i tuče u kojoj je sudjelovalo nekoliko maloljetnih osoba.
Jedan od maloljetnika povrijeđen je nožem u leđa, te je hitno prevezen u bolnicu Koševo.
"Pacijent je dovezen u 13:55 sati. Zadobio je dvije dosta duboke rane nožem s desne strane leđa. Ima krv i zrak u plućima i u toku je operativni zahvat. Bit će smješten na Klinici za torakalnu hirurgiju", rečeno nam je u bolnici.
Policija još uvijek prikuplja informacije o ovom događaju, a već imaju određene indicije o učesnicima tuče.
Istraga je u toku.
Ja poganog vakta u p***u materinu ! Ne mogu da shvatim da neko nekoga može zbosti, nikako mi to ne ide u glavu. Gdje je nestao onaj mangupski mentalitet, hoćemo se pobiti, hoćemo, ubit ćemo Boga jedan u drugom i onda svak na svoju stranu, čist račun duga ljubav. Danas se to očigledno pokazuje po broju izbodenih žrtava. FUJ ! Prije rata su se samo boli po selima, rijetko je bilo slučajeva da se u gradu završavaju problemi na taj način, raja je bila više gradska, a iz ovih primjera se vidi ko nama danas hoda gradom. Klasična seljadija i papci. Jadno Bogami jadno ! Država bez zakona pa se može. Eh . .
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- alfarouqaminu
- Kontakt:
DAVID VILLA je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:evo doso da vidim sta radis?DAVID VILLA je napisao/la:ooo alfa pa sta mai?nisi odavno bio na forumu![]()
![]()
ode barca u finale![]()
znam bolan znaaaaam![]()
uh jedva cekam utakmicu sa manchesterom
a sporo ovi dani prolaze
![]()
![]()
ma bolan to barca dobiva sto posto,nego onaj patuljak chicarito me plasi
- sarajlija89
- Kontakt:
Ja bih to po kratkom postupku sve..pa da vidimo onda ko ce...formance je napisao/la:Ja poganog vakta u p***u materinu ! Ne mogu da shvatim da neko nekoga može zbosti, nikako mi to ne ide u glavu. Gdje je nestao onaj mangupski mentalitet, hoćemo se pobiti, hoćemo, ubit ćemo Boga jedan u drugom i onda svak na svoju stranu, čist račun duga ljubav. Danas se to očigledno pokazuje po broju izbodenih žrtava. FUJ ! Prije rata su se samo boli po selima, rijetko je bilo slučajeva da se u gradu završavaju problemi na taj način, raja je bila više gradska, a iz ovih primjera se vidi ko nama danas hoda gradom. Klasična seljadija i papci. Jadno Bogami jadno ! Država bez zakona pa se može. Eh . .
Nikakva resocijalizacija i slicni programi, ovdje ne vrijede...
Lijepi serijat...
Nisu to samo papci, nego svi su takvi...na kraju, ja ne razumijem ljude koji traze belaj i slicno...kome to treba.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Nego ljudi jel veceras ova evrovizija? 
jeste hoš gledati ,i glasati za Srbiju ,možda prođealfarouqaminu je napisao/la:Nego ljudi jel veceras ova evrovizija?
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma goni ovo sve
Da je nekom od nadležnih stalo do naroda, svaka bi ulica imala po dva policajca koji patroliraju. A ako nema dovoljno policije dovesti oružane snage BiH (koji ionako ništa ne rade)- lijepo kao u Americi kad je marshall law na snazi.. Pa da vidimo onda frajere, ali nikog nije briga ni 1% 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- alfarouqaminu
- Kontakt:
J.Goerges je napisao/la:jeste hoš gledati ,i glasati za Srbiju ,možda prođealfarouqaminu je napisao/la:Nego ljudi jel veceras ova evrovizija?![]()
ma kakva evrovizija,nego ova nasa kresti,covece ona i muzika
Ko predstavlja Srbiju ove godine i Hrvatsku 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
srbiju ona nina,plava sa kratkom kosom,a glasa nigde,covece boli me glava kada joj puste pesmu na tvJ.Goerges je napisao/la:Ko predstavlja Srbiju ove godine i Hrvatsku
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jel Ekrem Jevric pred. Crne Gore ?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja cu euroviziju samo pogledati zbog Slovacke

predstavnica Srbije
- alfarouqaminu
- Kontakt:
haha,najverovatnije... Kuca poso pobecuje sigurnoLos_Blanos2 je napisao/la:Jel Ekrem Jevric pred. Crne Gore ?
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bezveze nis posebno .. plasticneGoalgetter je napisao/la:Ja cu euroviziju samo pogledati zbog Slovacke![]()
![]()
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu

predstavnica Hrvatske
sve jbt gore od goreg ,CG zbog finansija nema predstavnika nikako
- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo je ta krestavaJ.Goerges je napisao/la:
predstavnica Srbije![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 19 gostiju.