evo pacovcinorobovi88 je napisao/la:Gdje ste Miševi ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
evo pacovcinorobovi88 je napisao/la:Gdje ste Miševi ?
pa kume necemo do kijameta ponavljat...ĆeMa je napisao/la:bolan dje ce bit taj termin, da dodjem , da vam svaku koscicu polomim
ne moze Black Ops free, plati pa igrajPonos Torina je napisao/la:jeli ovo black ops jel moze online free jesu napravili???posto sam ga ja presao i izbrisao zato sto tada nije moglo????QUARESMA 18<<< je napisao/la:
666
CoD ti je svaki sranje, samo su CoD 1, i CoD 2 vrijedili necemu, a sto se tice Black Opsa, dosta je puta bolji od MW2,Samo F.K.S !! je napisao/la:Iskreno od COD-a su napravili cisto sranje
Što? Koji propust?QUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, my niggaz, mjenajte passworde od fejsa, ima jedan golem propust, to sam se uvjerio kod sebe
Koji propust, ne kontam?spielführer_21 je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, my niggaz, mjenajte passworde od fejsa, ima jedan golem propust, to sam se uvjerio kod sebe
CoD ti nece dobro raditi ako nemas dobar Quad Core procesor, tako da, ne pokusavaj nista, jedino igraj MW2Unica_Liverpool_ je napisao/la:Baš sad čekam da mogu da postam i vidim dolje komentare dolje.....
[youtube][/youtube]
Isti ovakav problem i kod mene..... Šta da radim?????
Znači kad treba da kliknem nešto na "Press any key" da počnem igru samo zamrzne.....
tebi nije lako,kada se ne secas za koga si sve glasaoDAVID VILLA je napisao/la:ljudi jestel gledali euroviziju?ja jesam,ja glaso za grcku,hrvatsku,maltu i jos jednu zaboravio sam kako se zove
Ima li ikakav drugi način, neki patch, update?????QUARESMA 18<<< je napisao/la:CoD ti nece dobro raditi ako nemas dobar Quad Core procesor, tako da, ne pokusavaj nista, jedino igraj MW2Unica_Liverpool_ je napisao/la:Baš sad čekam da mogu da postam i vidim dolje komentare dolje.....
[youtube][/youtube]
Isti ovakav problem i kod mene..... Šta da radim?????
Znači kad treba da kliknem nešto na "Press any key" da počnem igru samo zamrzne.....
jedan golem propus, preko kojeg lako mogu doci do vasih "podataka", kad promjenite password, mjenjate sve, tako ih samo zayebete
sad je na vasem, ako ne zelite mjenjati password, ja sam morao , 2-3 puta uzastopno, sreca pa mi nisu provalili msn, sve bi mi propalo SVE !
ma sto si se i vracaopLBJ MVP je napisao/la:U vratio sam se nakon dan i po izbivanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.