evo pacovcinorobovi88 je napisao/la:Gdje ste Miševi ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chat
pa kume necemo do kijameta ponavljat...ĆeMa je napisao/la:bolan dje ce bit taj termin, da dodjem , da vam svaku koscicu polomim
vec nas ima dosta, ako ste sigurni da dolazite, javite se, uskoro ce bit popunjeno
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne moze Black Ops free, plati pa igrajPonos Torina je napisao/la:jeli ovo black ops jel moze online free jesu napravili???posto sam ga ja presao i izbrisao zato sto tada nije moglo????QUARESMA 18<<< je napisao/la:
666
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Iskreno od COD-a su napravili cisto sranje 
Jel istina da sutra u SBK Pocinje skola ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
CoD ti je svaki sranje, samo su CoD 1, i CoD 2 vrijedili necemu, a sto se tice Black Opsa, dosta je puta bolji od MW2,Samo F.K.S !! je napisao/la:Iskreno od COD-a su napravili cisto sranje
ovako poigram, samo s jaranima, jer su oni opsjednuti sa CoD-om

Cool
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Baš sad čekam da mogu da postam i vidim dolje komentare dolje
.....
[youtube][/youtube]
Isti ovakav problem i kod mene..... Šta da radim?????
Znači kad treba da kliknem nešto na "Press any key" da počnem igru samo zamrzne.....
[youtube][/youtube]
Znači kad treba da kliknem nešto na "Press any key" da počnem igru samo zamrzne.....
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
yo, my niggaz, mjenajte passworde od fejsa, ima jedan golem propust, to sam se uvjerio kod sebe
- spielführer_21
- Kontakt:
Što? Koji propust?QUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, my niggaz, mjenajte passworde od fejsa, ima jedan golem propust, to sam se uvjerio kod sebe
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Koji propust, ne kontam?spielführer_21 je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, my niggaz, mjenajte passworde od fejsa, ima jedan golem propust, to sam se uvjerio kod sebe
Handball ^^ <3
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
CoD ti nece dobro raditi ako nemas dobar Quad Core procesor, tako da, ne pokusavaj nista, jedino igraj MW2Unica_Liverpool_ je napisao/la:Baš sad čekam da mogu da postam i vidim dolje komentare dolje.....
[youtube][/youtube]
jedan golem propus, preko kojeg lako mogu doci do vasih "podataka", kad promjenite password, mjenjate sve
sad je na vasem, ako ne zelite mjenjati password, ja sam morao , 2-3 puta uzastopno, sreca pa mi nisu provalili msn, sve bi mi propalo SVE !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A *****a moja glupa sreća, baš mi se ne da AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHH.....
- spielführer_21
- Kontakt:
Što pišeš u šiframa bolan?
Ko će provaliti pasword? I ako mogu provaliti sadašnji, što ne bi i novi? I kakve veze ima s msnom kad mi mail za fb i msn nije isti?...
Ko će provaliti pasword? I ako mogu provaliti sadašnji, što ne bi i novi? I kakve veze ima s msnom kad mi mail za fb i msn nije isti?...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ljudi jestel gledali euroviziju?ja jesam,ja glaso za grcku,hrvatsku,maltu i jos jednu zaboravio sam kako se zove 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Donnie Darko
- Kontakt:
kako mogu konvertovat film iz avi u dvd format?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tebi nije lako,kada se ne secas za koga si sve glasaoDAVID VILLA je napisao/la:ljudi jestel gledali euroviziju?ja jesam,ja glaso za grcku,hrvatsku,maltu i jos jednu zaboravio sam kako se zove
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ima li ikakav drugi način, neki patch, update?????QUARESMA 18<<< je napisao/la:CoD ti nece dobro raditi ako nemas dobar Quad Core procesor, tako da, ne pokusavaj nista, jedino igraj MW2Unica_Liverpool_ je napisao/la:Baš sad čekam da mogu da postam i vidim dolje komentare dolje.....
[youtube][/youtube]
jedan golem propus, preko kojeg lako mogu doci do vasih "podataka", kad promjenite password, mjenjate sve, tako ih samo zayebete
sad je na vasem, ako ne zelite mjenjati password, ja sam morao , 2-3 puta uzastopno, sreca pa mi nisu provalili msn, sve bi mi propalo SVE !
U vratio sam se nakon dan i po izbivanja 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma sto si se i vracaopLBJ MVP je napisao/la:U vratio sam se nakon dan i po izbivanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.