Koji propust, ne kontam?spielführer_21 je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, my niggaz, mjenajte passworde od fejsa, ima jedan golem propust, to sam se uvjerio kod sebe
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Handball ^^ <3
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
CoD ti nece dobro raditi ako nemas dobar Quad Core procesor, tako da, ne pokusavaj nista, jedino igraj MW2Unica_Liverpool_ je napisao/la:Baš sad čekam da mogu da postam i vidim dolje komentare dolje.....
[youtube][/youtube]
Isti ovakav problem i kod mene..... Šta da radim?????
Znači kad treba da kliknem nešto na "Press any key" da počnem igru samo zamrzne.....
jedan golem propus, preko kojeg lako mogu doci do vasih "podataka", kad promjenite password, mjenjate sve
sad je na vasem, ako ne zelite mjenjati password, ja sam morao , 2-3 puta uzastopno, sreca pa mi nisu provalili msn, sve bi mi propalo SVE !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A *****a moja glupa sreća, baš mi se ne da AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHH.....
- spielführer_21
- Kontakt:
Što pišeš u šiframa bolan?
Ko će provaliti pasword? I ako mogu provaliti sadašnji, što ne bi i novi? I kakve veze ima s msnom kad mi mail za fb i msn nije isti?...
Ko će provaliti pasword? I ako mogu provaliti sadašnji, što ne bi i novi? I kakve veze ima s msnom kad mi mail za fb i msn nije isti?...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ljudi jestel gledali euroviziju?ja jesam,ja glaso za grcku,hrvatsku,maltu i jos jednu zaboravio sam kako se zove 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Donnie Darko
- Kontakt:
kako mogu konvertovat film iz avi u dvd format?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tebi nije lako,kada se ne secas za koga si sve glasaoDAVID VILLA je napisao/la:ljudi jestel gledali euroviziju?ja jesam,ja glaso za grcku,hrvatsku,maltu i jos jednu zaboravio sam kako se zove
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ima li ikakav drugi način, neki patch, update?????QUARESMA 18<<< je napisao/la:CoD ti nece dobro raditi ako nemas dobar Quad Core procesor, tako da, ne pokusavaj nista, jedino igraj MW2Unica_Liverpool_ je napisao/la:Baš sad čekam da mogu da postam i vidim dolje komentare dolje.....
[youtube][/youtube]
Isti ovakav problem i kod mene..... Šta da radim?????
Znači kad treba da kliknem nešto na "Press any key" da počnem igru samo zamrzne.....
jedan golem propus, preko kojeg lako mogu doci do vasih "podataka", kad promjenite password, mjenjate sve, tako ih samo zayebete
sad je na vasem, ako ne zelite mjenjati password, ja sam morao , 2-3 puta uzastopno, sreca pa mi nisu provalili msn, sve bi mi propalo SVE !
U vratio sam se nakon dan i po izbivanja 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma sto si se i vracaopLBJ MVP je napisao/la:U vratio sam se nakon dan i po izbivanja
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
maestro, dobar lik
edit
Sreca pa nisam fulio temu

edit
Sreca pa nisam fulio temu
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Da te zajebavamalfarouqaminu je napisao/la:ma sto si se i vracaopLBJ MVP je napisao/la:U vratio sam se nakon dan i po izbivanja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
to meni kazes?>Maestro je napisao/la:Nemoj se uvrijediti, ali nikada nisam vidio ružniji username.
hahahaha care moj, pa svasta si mi rekao, al nisi ono glavno...DJE JE TURNIR (ne derem se, nego da bolje vidis)Edin TM87 je napisao/la:pa kume necemo do kijameta ponavljat...ĆeMa je napisao/la:bolan dje ce bit taj termin, da dodjem , da vam svaku koscicu polomim
vec nas ima dosta, ako ste sigurni da dolazite, javite se, uskoro ce bit popunjeno
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Da te zajebavamalfarouqaminu je napisao/la:ma sto si se i vracaopLBJ MVP je napisao/la:U vratio sam se nakon dan i po izbivanja
ma bolan te ti mene da zajebavas...Nemoj legenda da ti ocita lekciju
alfarouqaminu je napisao/la:
ma bolan te ti mene da zajebavas...Nemoj legenda da ti ocita lekciju
Zaprijetili mi da uklonim onaj avatar,kazu djeca pravila razlicite porive,pa sam morao staviti ovaj.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
bola cema imaju termin u sarajevuĆeMa je napisao/la:hahahaha care moj, pa svasta si mi rekao, al nisi ono glavno...DJE JE TURNIR (ne derem se, nego da bolje vidis)Edin TM87 je napisao/la:pa kume necemo do kijameta ponavljat...ĆeMa je napisao/la:bolan dje ce bit taj termin, da dodjem , da vam svaku koscicu polomim
vec nas ima dosta, ako ste sigurni da dolazite, javite se, uskoro ce bit popunjeno
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ja konto neki turnir

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.