FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 13 maj 2011, 00:53

Eeej sto volim (miris kamiona :lol: ) ovakva pojacanja. Ulozis malo, probas, pa ako ide - ide, ako ne - ne. Prodas ga za isto koliko si ga i kupio i laganica. Nadam se da ce biti nesto od ovog momka, pa nam se visestruko isplati ovo ulaganje.

Haman izaslanici iz Portugala idu put Minkena, a zadatak su pregovori oko onog momka sto reklamira Coca Colu. :D
Pocetna cijena je (kao sto vec znamo) 30 miliona, pa cemo vidjeti dokle ce nasa uprava uspjeti sniziti tu sumu.

Al' sto mi idu na zivce ovi natpisi tipa ''Neuer u Bayernu za 50 miliona''. Koliko je onda, ako cemo tako gledati, iznosio transfer Ronalda u Real? 150 miliona? :roll:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 13 maj 2011, 01:03

Omerbavarac je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/nils- ... .bild.html

Mozda sam i dosadan, ali dok nisam dosao na svoje nisam stao. :D
Sluzbena potvrda. Petersen je prvo Bayernovo ljetno pojacanje. 8-)

slika
Mali je odlican sigurno ali to je druga liga ! E , sad mozda ce u Bayernu dobro napredovati jer su mu 22 g bas sto kazes i nije ni blizu vrhunca , a mozda ce i stati .
Ono , što je sigurno nama je treba ovakav jedan napadac i bolje probati s mladim igracima jer ako bude dobar i talentovan imamo napadaca za 7 i više godina naravno ako uspije se snaci i bude dobar a nama treba bas takav napadac lakah , brz , okretan koji protivnicku odbranu zanebesa u par sekundi !
I , naravno on bi uz Gomeza bio tandem njih dvojica kao Klose - Toni samo mnogo bolji ako ovaj bude dobar !
Nuer ako dodze sredili smo mjesto golmana ( a doci ce ) ! Još nam treba jedan dobar , iskusan štoper i imamo veoma jaku ekipu i bit cemo jedni od favorita sl . sezone u Lp !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 maj 2011, 01:07

Jupiiiiiiii jos jedan Schlaudraff :roll:

nek su oni HSV zaebali hebo sve ostalo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 01:17

bistrikboy je napisao/la:Jupiiiiiiii jos jedan Schlaudraff :roll:

nek su oni HSV zaebali hebo sve ostalo...
S obzirom da je kostao manje od 3 miliona niko nece zaliti ako i propadne. Za isti novac se moze prodati ako ne zadovolji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 06:41

HzDv95 je napisao/la:
Mali je odlican sigurno ali to je druga liga ! E , sad mozda ce u Bayernu dobro napredovati jer su mu 22 g bas sto kazes i nije ni blizu vrhunca , a mozda ce i stati .
Ono , što je sigurno nama je treba ovakav jedan napadac i bolje probati s mladim igracima jer ako bude dobar i talentovan imamo napadaca za 7 i više godina naravno ako uspije se snaci i bude dobar a nama treba bas takav napadac lakah , brz , okretan koji protivnicku odbranu zanebesa u par sekundi !
I , naravno on bi uz Gomeza bio tandem njih dvojica kao Klose - Toni samo mnogo bolji ako ovaj bude dobar !
Nuer ako dodze sredili smo mjesto golmana ( a doci ce ) ! Još nam treba jedan dobar , iskusan štoper i imamo veoma jaku ekipu i bit cemo jedni od favorita sl . sezone u Lp !
Code, jes' to ti? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 maj 2011, 07:37

Omerbavarac je napisao/la:
HzDv95 je napisao/la:
Code, jes' to ti? :?

Reci da se zayebevas,allaha ti???? Vama u obrani trebaju tri igraca za prvih 11 i tri za pricuve.

a to da cete biti favoriti u LP...tesko,jako tesko.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 maj 2011, 11:31

mi smo uvijek favoriti pa zar to nisi osjetio na svojoj kozi prije godinu dana kada smo vas prosli na old trafordu,,Bayern je uvijek medju favoritima a za nasa pojacanja se ne sikiraj...... :D ;) :) :P
VOLIM BAYERN

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 13 maj 2011, 15:30

isakovich je napisao/la:mi smo uvijek favoriti pa zar to nisi osjetio na svojoj kozi prije godinu dana kada smo vas prosli na old trafordu,,Bayern je uvijek medju favoritima a za nasa pojacanja se ne sikiraj...... :D ;) :) :P
Normalno da smo favoriti. Da ove godine nismo nesretno ispali od Intera, sad bi bili u finalu. :D

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 13 maj 2011, 15:42

http://bundesliga.t-online.de/fc-bayern ... index?news

jos jedan clanak u kojemu se spominja da bi Bayern na ljeto mogao potrositi 100 mil. € na pojacanja

U tekstu se spominju Vidal, Boateng, Coentrao, Petersen i Mister X (Reus ili Farfan) koji bi bio kao backup krilo.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2011, 16:09

Ponovo se šuška oko Coentra predstavnici Benfike u utorak bili u Minhenu gdje se dogovarao transfer na AA cijena bi trebala biti između 20-25 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 maj 2011, 16:19

po meni mi trebamo dva stopera jedan da je klasa a drugi malo jeftiniji ali da ima iskustva,,badstruber meni nije jos za prve postave i nije mi igrac koji moze da igra na visokom nivou cijelu sezonu na svim frontovima,,on bi nam bio jako dobar na klupi u slucaju ozljeda ove dvojice , on ce u bayernu za godinu dana jos da napreduje da jos istanca svoj osjecaj za prostorom i skok igru pa onda ce sigurno da bude prvotimac i najbolji stoper BL-a..a u sezoni koja dolazi u kojoj se titule naprosto moraju da osvoje jos sam podatak da se finale LP igra na AA i Bayern koji ce da pretendira da igra u njemu mora da ima spremnu momcad prvenstveno u odbrani,,,Nadam se da ce jupp to jako dobro odraditi,,,,,,

saga contrao me zivcira :lol: :mrgreen:
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2011, 16:32

Slažem se dva stopera su potrebna previše su se zakačili za Coentra i Neura da su zaboravili na stopere :) .
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 18:04

Cemu zurba? :? Ko zurio, glavu izgubio? :D

Sezona nije jos ni zavrsena a mi vec uveliko imamo u planu tri igraca. Dok pocne ljetni prijelazni rok bice tu jos imena koja ce se naci na radaru i koja ce na kraju krajeva zavrsiti u Bavarskoj.

Sutra prije pocetka tekme bice uprilicena oprostajna zabava za Krafta, Ottla i Altintopa. Hvala im za sve sto su ucinili za ovaj klub. 8-)

PS. Tekmu igramo u novim dresovima. :P

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 13 maj 2011, 18:50

Jel to Ottl 100% ode?Ako je tako,sutrašnji dan će zlatnim slovima bit' upisan u historiju Bayerna. :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 13 maj 2011, 18:52

Evo nekog mog idealnog sastava za slj. sezonu :

-------------Neuer

Lahm----Breno--Howedes---Contrao

-----Bastian-Vidal(Gustavo )

Robben----Muller---Ribery

-------------Gomez

I jos kakvog dobrog igraca bacit na klupu, jer ce kad tad zatrebat i mozemo nesto uraditi i u Evropi :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 13 maj 2011, 21:51

Luca.Toni je napisao/la:Robben----X--Ribery

-------------Gomez
ovo je vas najveci problem i pozicija koju morate popuniti kvalitetnim veznjakom. da, veznjakom a ne napadacem, pobogu 8-)
svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
problem je bio u ludom treneru koji je maltene preko noci pokusao da od bayerna napravi barcu. izmedju ostalog da mu stoperi glume veznjake. dobro bi bilo pojacati se nekim super-kvalitetnim stoperom ili ostaviti gustava na toj poziciji a na ´sesticu´ dopelati vidala.
gaalonja nije imao novce na raspolaganju da bi doveo prava pojacanja i zbog toga je odustao od ´pojacanja´.
cuj, stavili su mu 20 milki na raspolaganje za nove igrace :lol:
recimo da ja nekome od vas dam 1 konvertibilnu marku da kupi 2 hljeba :)
pazite, ja znam da se za tu marku mogu kupiti 2 hljeba, ali kakva :) mozda neka 2 tvrda koja cuce vec 2-3 dana.
ps
danas sam odgledao vaseg bayu protiv strasnog paulija :lol: ok, gomo je zabio tri komada ali je promasio isto toliko. 73. minuta... dodavanje klozea u peterac, lopta koju samo treba gurnuti u gol. imbecil gov-njez je uspio pogoditi golmana :lol: :lol: kost´o vas je salatare, kost´o vas je cl-a, kostace vas i u narednoj sezoni. protiv engleskih ili spanskih klubova za 90 minuta dobijes neke 2-3 sansice i ako ih ne iskoristis znaj da te nema ;)
e, gov-njez je m ajstor za profulat´, majstor za syebat, majstor da unisti takve sanse 8-)
pps
od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem 8-)
uli i kompanija su to i zasluzili :evil:
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:00

quälix je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Robben----X--Ribery

-------------Gomez
ovo je vas najveci problem i pozicija koju morate popuniti kvalitetnim veznjakom. da, veznjakom a ne napadacem, pobogu 8-)
svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
problem je bio u ludom treneru koji je maltene preko noci pokusao da od bayerna napravi barcu. izmedju ostalog da mu stoperi glume veznjake. dobro bi bilo pojacati se nekim super-kvalitetnim stoperom ili ostaviti gustava na toj poziciji a na ´sesticu´ dopelati vidala.
gaalonja nije imao novce na raspolaganju da bi doveo prava pojacanja i zbog toga je odustao od ´pojacanja´.
cuj, stavili su mu 20 milki na raspolaganje za nove igrace :lol:
recimo da ja nekome od vas dam 1 konvertibilnu marku da kupi 2 hljeba :)
pazite, ja znam da se za tu marku mogu kupiti 2 hljeba, ali kakva :) mozda neka 2 tvrda koja cuce vec 2-3 dana.
ps
danas sam odgledao vaseg bayu protiv strasnog paulija :lol: ok, gomo je zabio tri komada ali je promasio isto toliko. 73. minuta... dodavanje klozea u peterac, lopta koju samo treba gurnuti u gol. imbecil gov-njez je uspio pogoditi golmana :lol: :lol: kost´o vas je salatare, kost´o vas je cl-a, kostace vas i u narednoj sezoni. protiv engleskih ili spanskih klubova za 90 minuta dobijes neke 2-3 sansice i ako ih ne iskoristis znaj da te nema ;)
e, gov-njez je m ajstor za profulat´, majstor za syebat, majstor da unisti takve sanse 8-)
pps
od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem 8-)
uli i kompanija su to i zasluzili :evil:
Bayernu je potreban playmaker, nesto tipa Ozila ili Kake. A Muller treba igrati na Gomezovoj poziciji a ne ofanzivnog veznog.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:21

Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 22:24

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.
Ocekuj da ce se jos dva mjeseca pisati. :D

Navodno su clanovi uprave Benfice jucer bili u Munchenu, a glavni razlog je bio transfer Coentraoa u Bayern. Pocetna cijena je 30 miliona, koju Ulli i co. pokusavaju da spute na neku razumniju cifru.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:27

Omerbavarac je napisao/la:
Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.
Ocekuj da ce se jos dva mjeseca pisati. :D

Navodno su clanovi uprave Benfice jucer bili u Munchenu, a glavni razlog je bio transfer Coentraoa u Bayern. Pocetna cijena je 30 miliona, koju Ulli i co. pokusavaju da spute na neku razumniju cifru.
Ako ovako nastave prec ce 2015 :lol: . PS. hocel sura iko prenosit Bayern vs Stuttgard?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []