FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Slažem se dva stopera su potrebna previše su se zakačili za Coentra i Neura da su zaboravili na stopere
.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cemu zurba?
Ko zurio, glavu izgubio?
Sezona nije jos ni zavrsena a mi vec uveliko imamo u planu tri igraca. Dok pocne ljetni prijelazni rok bice tu jos imena koja ce se naci na radaru i koja ce na kraju krajeva zavrsiti u Bavarskoj.
Sutra prije pocetka tekme bice uprilicena oprostajna zabava za Krafta, Ottla i Altintopa. Hvala im za sve sto su ucinili za ovaj klub.
PS. Tekmu igramo u novim dresovima.
Sezona nije jos ni zavrsena a mi vec uveliko imamo u planu tri igraca. Dok pocne ljetni prijelazni rok bice tu jos imena koja ce se naci na radaru i koja ce na kraju krajeva zavrsiti u Bavarskoj.
Sutra prije pocetka tekme bice uprilicena oprostajna zabava za Krafta, Ottla i Altintopa. Hvala im za sve sto su ucinili za ovaj klub.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Jel to Ottl 100% ode?Ako je tako,sutrašnji dan će zlatnim slovima bit' upisan u historiju Bayerna. 
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Evo nekog mog idealnog sastava za slj. sezonu :
-------------Neuer
Lahm----Breno--Howedes---Contrao
-----Bastian-Vidal(Gustavo )
Robben----Muller---Ribery
-------------Gomez
I jos kakvog dobrog igraca bacit na klupu, jer ce kad tad zatrebat i mozemo nesto uraditi i u Evropi
-------------Neuer
Lahm----Breno--Howedes---Contrao
-----Bastian-Vidal(Gustavo )
Robben----Muller---Ribery
-------------Gomez
I jos kakvog dobrog igraca bacit na klupu, jer ce kad tad zatrebat i mozemo nesto uraditi i u Evropi
Razumijes ti mene burazere moj 
ovo je vas najveci problem i pozicija koju morate popuniti kvalitetnim veznjakom. da, veznjakom a ne napadacem, poboguLuca.Toni je napisao/la:Robben----X--Ribery
-------------Gomez
svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
problem je bio u ludom treneru koji je maltene preko noci pokusao da od bayerna napravi barcu. izmedju ostalog da mu stoperi glume veznjake. dobro bi bilo pojacati se nekim super-kvalitetnim stoperom ili ostaviti gustava na toj poziciji a na ´sesticu´ dopelati vidala.
gaalonja nije imao novce na raspolaganju da bi doveo prava pojacanja i zbog toga je odustao od ´pojacanja´.
cuj, stavili su mu 20 milki na raspolaganje za nove igrace
recimo da ja nekome od vas dam 1 konvertibilnu marku da kupi 2 hljeba
pazite, ja znam da se za tu marku mogu kupiti 2 hljeba, ali kakva
ps
danas sam odgledao vaseg bayu protiv strasnog paulija
e, gov-njez je m ajstor za profulat´, majstor za syebat, majstor da unisti takve sanse
pps
od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem
uli i kompanija su to i zasluzili
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Bayernu je potreban playmaker, nesto tipa Ozila ili Kake. A Muller treba igrati na Gomezovoj poziciji a ne ofanzivnog veznog.quälix je napisao/la:ovo je vas najveci problem i pozicija koju morate popuniti kvalitetnim veznjakom. da, veznjakom a ne napadacem, poboguLuca.Toni je napisao/la:Robben----X--Ribery
-------------Gomez![]()
svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
problem je bio u ludom treneru koji je maltene preko noci pokusao da od bayerna napravi barcu. izmedju ostalog da mu stoperi glume veznjake. dobro bi bilo pojacati se nekim super-kvalitetnim stoperom ili ostaviti gustava na toj poziciji a na ´sesticu´ dopelati vidala.
gaalonja nije imao novce na raspolaganju da bi doveo prava pojacanja i zbog toga je odustao od ´pojacanja´.
cuj, stavili su mu 20 milki na raspolaganje za nove igrace![]()
recimo da ja nekome od vas dam 1 konvertibilnu marku da kupi 2 hljeba![]()
pazite, ja znam da se za tu marku mogu kupiti 2 hljeba, ali kakvamozda neka 2 tvrda koja cuce vec 2-3 dana.
ps
danas sam odgledao vaseg bayu protiv strasnog paulijaok, gomo je zabio tri komada ali je promasio isto toliko. 73. minuta... dodavanje klozea u peterac, lopta koju samo treba gurnuti u gol. imbecil gov-njez je uspio pogoditi golmana
![]()
kost´o vas je salatare, kost´o vas je cl-a, kostace vas i u narednoj sezoni. protiv engleskih ili spanskih klubova za 90 minuta dobijes neke 2-3 sansice i ako ih ne iskoristis znaj da te nema
![]()
e, gov-njez je m ajstor za profulat´, majstor za syebat, majstor da unisti takve sanse![]()
pps
od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem![]()
uli i kompanija su to i zasluzili
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocekuj da ce se jos dva mjeseca pisati.Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.
Navodno su clanovi uprave Benfice jucer bili u Munchenu, a glavni razlog je bio transfer Coentraoa u Bayern. Pocetna cijena je 30 miliona, koju Ulli i co. pokusavaju da spute na neku razumniju cifru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Ako ovako nastave prec ce 2015Omerbavarac je napisao/la:Ocekuj da ce se jos dva mjeseca pisati.Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.![]()
Navodno su clanovi uprave Benfice jucer bili u Munchenu, a glavni razlog je bio transfer Coentraoa u Bayern. Pocetna cijena je 30 miliona, koju Ulli i co. pokusavaju da spute na neku razumniju cifru.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja se nadam da bi mogao TRT3 prenositi, od ostalih programa i nisam bas upoznat. Uz sve to bice i puno streamova, tako da ce se moci gledati.Mesut Ozil 23 je napisao/la: Ako ovako nastave prec ce 2015. PS. hocel sura iko prenosit Bayern vs Stuttgard?
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Ma stream me nervira. A oni sa Eurosporta prenose Borrusiu D. Glupost. Borrusia osigurala titulu i na kantat ce Eintracht. I usput se nadam da ce Bayo sutra upisati pobjedu.Omerbavarac je napisao/la:Ja se nadam da bi mogao TRT3 prenositi, od ostalih programa i nisam bas upoznat. Uz sve to bice i puno streamova, tako da ce se moci gledati.Mesut Ozil 23 je napisao/la: Ako ovako nastave prec ce 2015. PS. hocel sura iko prenosit Bayern vs Stuttgard?
Fazon je što mi bavarci imamo noćne more od naše odbrane pa svako šuškanje o mogućem dolasku stopera/stopera vraća osmijeh na lice..Omerbavarac je napisao/la:Cemu zurba?Ko zurio, glavu izgubio?
![]()
Sutra prije pocetka tekme bice uprilicena oprostajna zabava za Krafta, Ottla i Altintopa. Hvala im za sve sto su ucinili za ovaj klub.![]()
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Ma hajde nece ni ona zauvijek biti tako losaSaurman je napisao/la:Fazon je što mi bavarci imamo noćne more od naše odbrane pa svako šuškanje o mogućem dolasku stopera/stopera vraća osmijeh na lice..Omerbavarac je napisao/la:Cemu zurba?Ko zurio, glavu izgubio?
![]()
Sutra prije pocetka tekme bice uprilicena oprostajna zabava za Krafta, Ottla i Altintopa. Hvala im za sve sto su ucinili za ovaj klub.![]()
Real odustaje od trke za Coentra kako navodi Portugalski "Record"trener Jose Mourinho želi graditi poziciju lijevog beka s Marcelom, pa se tako "kraljevski klub" isključuje iz borbe...
Otvara se čist put Bayernu da ovu sagu oko portugalca privede kraju.
Otvara se čist put Bayernu da ovu sagu oko portugalca privede kraju.
Naša odbrana nije loša to je sigurno i Van Gall je usra.o kako ti kazes ali sigurno je da ova odbrana nije na nivou da zatvori napadace svjetske klase kao sto su : Rooney , Etoo , Ronaldo , Messi i da ih zatvori to je ono sto nama treba ona strara Bayernova odbrana ! Ma ne treba nama igrac Barcelone ono je super sve sto oni rade ali meni se ne svidza protivnickoj ekipi Barce samo treba jaka odbrana i trkakcki sposobna ekipa i spremljenja i oni su zatvoreni vidjet ce te protiv Mancestera a njihova odbrana mora pogrijesiti 2 , 3 puta i to su sanse na kontre i duge lopte dzaba je tako se mora protiv njih !
E , sad dovesti 2 štopera ili jednog ali veliku klasu i to je to !
E , sad dovesti 2 štopera ili jednog ali veliku klasu i to je to !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Šta je ovo, svi navalili na našu odbranu taman kad je king napisao sljedeće:

Hoće ljudi desetku, hoće desnu polutku.
Za kaj će vam ta stvarka, dok imate Robbena u ekipi.
Nego kveliks, šta bi od klinca koji obećava, Kroosa?
Nije ispunio očekivanja, mora da je do Gaala.
Čujem da će ga Juppi metnuti na staro mjesto, gdje je u Leveru bljesn'o. Možda bude baš igrao gdje si ti stavio X
Će da vidimo, treću šansu neće dobiti, a bome ni bolje uslove. Na vadionu ni pomisliti ne smije.
Kao da gledam da će Jupp sa sobom povesti i Vidala. Kažu (ovi stariji
) da ga planira u tandemu sa Švajnijem.
Gdje će Gusta? Na mjestu volj...pardon, stopera ili stvarno ima nešto u onoj blesavoj priči, kako ga planiraju šibnuti Šalkeu, kako bi smanjili troškove Nojinog transfera. A i Profa ga plaho haje.
quälix je napisao/la: svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
Hoće ljudi desetku, hoće desnu polutku.
Nego kveliks, šta bi od klinca koji obećava, Kroosa?
Čujem da će ga Juppi metnuti na staro mjesto, gdje je u Leveru bljesn'o. Možda bude baš igrao gdje si ti stavio X
Će da vidimo, treću šansu neće dobiti, a bome ni bolje uslove. Na vadionu ni pomisliti ne smije.
Kao da gledam da će Jupp sa sobom povesti i Vidala. Kažu (ovi stariji
Gdje će Gusta? Na mjestu volj...pardon, stopera ili stvarno ima nešto u onoj blesavoj priči, kako ga planiraju šibnuti Šalkeu, kako bi smanjili troškove Nojinog transfera. A i Profa ga plaho haje.
Vom Jäger zum Gejagten
muler mora imati mjesto u timu pa makar kao CF,,, quälix tako fino zbori o bayernu kao da je pravi navijac i trebao bi da govori NAM umjesto VAM,,,,,,
VOLIM BAYERN
kako sta cegeronimo je napisao/la:Hoće ljudi desetku, hoće desnu polutku.Za kaj će vam ta stvarka, dok imate Robbena u ekipi.
zanjele te pobjede protiv paulija i prodana protiv kuzena pa si zaboravio da ste procitana knjiga
yeba vas inter, karnu vas domuz, sprchi vas salke... sve na vasem terenu samo zbog toga sto ste procitana knjiga.
zaustavi robena(ako uopste igra) i riberija i ti si na dobrom putu da dobijes.
ko ce odluciti utakmicu
meni se svakako svidja nasri - igrac koji moze pokriti svaku poziciju u napada. naravno da nemate nikakvih sansi za nj. dovodjenje, al´ kao sto rekoh, svidja mi se pa ga guram u formaciju
kroos je bio bolji od ozila barem dok je ovaj potonji kikao u bremenu. ozil je napredovao jer je presao kod najboljeg trenera dok je krooso stagnirao. igra ´desetku´ a to je yebena pozicija, igrac kojeg je najteze integrisati.geronimo je napisao/la:Nego kveliks, šta bi od klinca koji obećava, Kroosa?
kroos je genijalan. ima onaj zadnji pas kakav sam vidio kod misketa, sneidera i barcinih delegata.
osim toga, primjecujem da kroso ima 5-6 kila viska koje mora istopiti ako zeli da se nametne. on mora iskoristiti ´ljetni raspust´ i trenirati, trenirati i samo trenirati da bi vec na pocetku priprema bio u prednosti nad ostalim igracima. dolazak novog trenera znaci i novu sansu tako da
dakle, prije svega momak mora smrsati i pripremiti se. u utakmicama mora trcati i samo trcati. ako bude u stanju da iz utakmice u utakmicu pretrcava 12+ km znaj da ga niko nece istjerati iz prvih 11.
kol´ko ja znam jupi ga je cesto gurao na krilo.geronimo je napisao/la:Čujem da će ga Juppi metnuti na staro mjesto, gdje je u Leveru bljesn'o. Možda bude baš igrao gdje si ti stavio X
mah, ludi su(zar neko sumnjageronimo je napisao/la:Kao da gledam da će Jupp sa sobom povesti i Vidala. Kažu (ovi stariji) da ga planira u tandemu sa Švajnijem.
osim toga, men´se cini da se vidal bolje osjeca kad igra ´osmicu´
----------svajni------vidal-----------
-----------------gusta----------------
merel vak
spiceve mijenjati, tj. davati im po poluvrijeme. jbg., kad fergi za hevtu promijeni tri formacije mozete i vi spiceve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.