Luca.Toni je napisao/la:Robben----X--Ribery
-------------Gomez
ovo je vas najveci problem i pozicija koju morate popuniti kvalitetnim veznjakom. da, veznjakom a ne napadacem, pobogu
svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
problem je bio u ludom treneru koji je maltene preko noci pokusao da od bayerna napravi barcu. izmedju ostalog da mu stoperi glume veznjake. dobro bi bilo pojacati se nekim super-kvalitetnim stoperom ili ostaviti gustava na toj poziciji a na ´sesticu´ dopelati vidala.
gaalonja nije imao novce na raspolaganju da bi doveo prava pojacanja i zbog toga je odustao od ´pojacanja´.
cuj, stavili su mu 20 milki na raspolaganje za nove igrace
recimo da ja nekome od vas dam 1 konvertibilnu marku da kupi 2 hljeba
pazite, ja znam da se za tu marku mogu kupiti 2 hljeba, ali kakva

mozda neka 2 tvrda koja cuce vec 2-3 dana.
ps
danas sam odgledao vaseg bayu protiv strasnog paulija

ok, gomo je zabio tri komada ali je promasio isto toliko. 73. minuta... dodavanje klozea u peterac, lopta koju samo treba gurnuti u gol. imbecil gov-njez je uspio pogoditi golmana

kost´o vas je salatare, kost´o vas je cl-a, kostace vas i u narednoj sezoni. protiv engleskih ili spanskih klubova za 90 minuta dobijes neke 2-3 sansice i ako ih ne iskoristis znaj da te nema
e, gov-njez je m ajstor za profulat´, majstor za syebat, majstor da unisti takve sanse
pps
od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem
uli i kompanija su to i zasluzili