FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 12 maj 2011, 12:14

Nils Petersen trenutno clan Cottbusa od sljedece sezone je Bayernov. Nije oficijelno, ali i to se ocekuje da se objavi poslije subotnje utakmice.
Der Wechsel von Schalkes Manuel Neuer zum FC Bayern rückt immer näher - und auch in der Offensive könnten die Münchner bald einen neuen Mann präsentieren. Nach Gesprächen mit Nils Petersen von Energie Cottbus könnte der 22-Jährige schon bald beim deutschen Fußball-Rekordmeister unterschreiben.
Ovdje Rummenige kaze upravo to za Petersena da se odlucio za Bayern.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 12 maj 2011, 12:53

moustapha je napisao/la:Ma gdje cu takvo nesto reci. :shock:
Opcenito, ono sto radis na ovom forumu odrzava ga na zivotu i mnogo je interesantniji. Ono sto sam napisao, odnosilo se u najpozitivnijem mogucem smislu.
vidis, unatoc tome onaj akrep od admina ne namjerava da mi ustupi svoje mjesto. dzaba stotine pp, dzaba molbe, prijetnje... :evil:
Stefan Effenberg je napisao/la:Zavaraš nas, prave navijače Bayerna koji znaju da takav lisac kao ti ne mjenja mišljenja preko noći.....
:oops: :oops:
Stefan Effenberg je napisao/la:Znam da nije bilo lako ali mora se i to odbaciti od sebe da bi krenuo dalje.
naravno, tako bi trebalo, problem je sto postoje stvari koje se ne zaboravljaju ili da kazem da ostavljaju trajne oziljke. sad, da ne razvlacimo i da ne uzimamo prostor pisuci o stvarima koje su iza nas.
Stefan Effenberg je napisao/la:Nisi jedini koji je tako razmišljao. Ja sam bio uvjeren da će Bayern dobiti i više nego lagano. Bio sam apsolutno siguran u pobjedu.
cuj, ne podcjenjuje se tada aktuelni prvak italije i evrope, ali nakon dobre partije u italiji...hm... :oops:
sta da ti kazem, cvrsto sam vjerovao u prolaz. razocarenje je tim vece nakon sto ih je salke razbio 5:2 :oops:
kad smo vec tu red je da napisem koju recenicu o interu.
leonardo je radio i radi odlican posao. malo je onih koji znaju da je covjek do sudbonosne utakmice sa gradskim rivalom u prosjeku osvajao 2 i po´ boda :shock: problem je sto njegova stara i istrosena ekipa nije mogla izdrzati taj yebeni tempo. nemam vremena da ulazim u detalje, al´ to je to-barem ugrubo.
Stefan Effenberg je napisao/la:Gaal je za mene dobar trener ali tvrdoglav kao bik. Ne možeš mu dokazati neke stvari ni da ga prebiješ. Taj ne popušta. Ipak, kad mu je nestalo alternative onda je Gomeza morao izvaditi iz naftalina.
istina, covjek je tvrdoglav ali ne mozemo reci da nema pojma te da se ne razumije u osnove fudbala.
on je dobro znao sta ima u gomezu i svajniju samo sto nije imao dovoljno ´snage´ da do kraja izgura sve sto je naumio. yebo gomezove golove pa tamam da ih je i 100 kad je covjek koji je upropastio najvise stopostotnih.
berbatov je prvi tobdzija eng. lige pa opet gledaju da ga smaknu, tj. uvale nekome i izvuku koju kintu.
to sto je na kraju zaigrao nije nista do pokusaj kompromisa.
svajni i njegovi blekauti :roll:
Stefan Effenberg je napisao/la:I meni je želja. Nadam se da će Heyckes vratiti stvari na svoje mjesto. Recimo ovako: nadam se da će on imati svoje JA. Malo drugačije nego što je to bio slučaj u Louisa van Gaal-a.
jup je samo prelazno rjesenje. ja sam ubjedjen da oni cekaju jürgena ali ne klinsmana :lol: koji ima ugovor do 2013. godine - zbog toga je i jupi dobio ugovor na dvije godine. ako se to stvarno obistini onda su povukli odlican potez. sto se tice galonje, mislim da je nj. nepoznavanje njemackog jezika bila nepremostiva barijera koju su najvise koristili novinari vazda gladni senzacija izvodeci i lansirajuci naslove i tekstove koji precesto nisu imali veze s onim sto bi gaal rekao.
Stefan Effenberg je napisao/la:ch hoffe das du mich verstehen hast und das ich nicht zuviele (Ja ehrlich zu sein, nicht nur einige finden sich hier.....) gramatische Fehler gemacht habe.
fuuuu, dobro je pa monolog ne spreha dojc inace :oops: salu na stranu, za nekoga ko zivi u bosni, ovo je vise nego dobro.
ps
sorry, stvarno sam u zurbi tako da sam najvjerovatnije promasio ili, pak, nedovoljno se osvrnuo na neki dio tvog posta.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 12 maj 2011, 13:00

Omerbavarac je napisao/la:Nils Petersen trenutno clan Cottbusa od sljedece sezone je Bayernov. Nije oficijelno, ali i to se ocekuje da se objavi poslije subotnje utakmice.
Der Wechsel von Schalkes Manuel Neuer zum FC Bayern rückt immer näher - und auch in der Offensive könnten die Münchner bald einen neuen Mann präsentieren. Nach Gesprächen mit Nils Petersen von Energie Cottbus könnte der 22-Jährige schon bald beim deutschen Fußball-Rekordmeister unterschreiben.
Ovdje Rummenige kaze upravo to za Petersena da se odlucio za Bayern.
ovo bi moglo znaciti da ce müller krenuti put wolfsburga 8-) jbg., gov-njez, kloze pa sad i taj iz kotbusa... 8-)
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 maj 2011, 13:48

quälix je napisao/la:
ovo bi moglo znaciti da ce müller krenuti put wolfsburga 8-) jbg., gov-njez, kloze pa sad i taj iz kotbusa... 8-)
Jedino ako ne mislis na Mullera iz omladinskog pogona. :D

Trebas znati da Kloseu istice ugovor na ljeto, znaci on je jos samo jednu utakmicu vezan za Bayern i postaje free agent. Nakon toga vjerovatno ce traziti novi klub, a dolaskom Petersena ce se samo popuniti to nedostajuce mjesto. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 maj 2011, 17:19

Ja moram priznati da nisam nikako gledao ovog Petersena. S toga ne znam ni sta ocekivati od njega. Kad bi ga opisivali koje su mu najbolje karakterisitke. Sut, pas, brzina, igra glavom? Ima li neko da to fino slozi u par recenica. 8-)
#divovi

SK Sturm
Kontakt:

Post Postao/la SK Sturm » 12 maj 2011, 20:48

Pozdrav za sve navijače Bayerna, poslije Šturma, moj najdraži klub :D

Jes mi drago što je Kraft otiš'o :twisted:
Mit voll'dampf richtung meisterschaf !
Vasst unser wappen in reinem glanz strahlen !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 maj 2011, 21:21

http://www.bild.de/sport/fussball/nils- ... .bild.html

Mozda sam i dosadan, ali dok nisam dosao na svoje nisam stao. :D
Sluzbena potvrda. Petersen je prvo Bayernovo ljetno pojacanje. 8-)

slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2011, 22:19

Koliko je pojačanje to ćemo vidjeti, u 32 natupa za Cottbus 24 gola možda se isplati no dobra stvar je što su mu tek 22 g i sigurno nije dostigao svoj puni potencijal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 maj 2011, 00:00

SK Sturm je napisao/la: Jes mi drago što je Kraft otiš'o :twisted:
Što bolan brajko? :? Toliko kriv za lošu sezonu.

'ajde šećko ne davi više :twisted: dođi sebi, budi normalan i.......nastavi se patiti, zajedno sa nama. :lol: :lol:
Usput, ovo što ti ispovjedaš našoj omladini, ja sam Monologu nešto slično napisao odmah nakon utakmice (doduše, cifre koje ti spominješ, nisu ni približno iste). :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 13 maj 2011, 00:53

Eeej sto volim (miris kamiona :lol: ) ovakva pojacanja. Ulozis malo, probas, pa ako ide - ide, ako ne - ne. Prodas ga za isto koliko si ga i kupio i laganica. Nadam se da ce biti nesto od ovog momka, pa nam se visestruko isplati ovo ulaganje.

Haman izaslanici iz Portugala idu put Minkena, a zadatak su pregovori oko onog momka sto reklamira Coca Colu. :D
Pocetna cijena je (kao sto vec znamo) 30 miliona, pa cemo vidjeti dokle ce nasa uprava uspjeti sniziti tu sumu.

Al' sto mi idu na zivce ovi natpisi tipa ''Neuer u Bayernu za 50 miliona''. Koliko je onda, ako cemo tako gledati, iznosio transfer Ronalda u Real? 150 miliona? :roll:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 13 maj 2011, 01:03

Omerbavarac je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/nils- ... .bild.html

Mozda sam i dosadan, ali dok nisam dosao na svoje nisam stao. :D
Sluzbena potvrda. Petersen je prvo Bayernovo ljetno pojacanje. 8-)

slika
Mali je odlican sigurno ali to je druga liga ! E , sad mozda ce u Bayernu dobro napredovati jer su mu 22 g bas sto kazes i nije ni blizu vrhunca , a mozda ce i stati .
Ono , što je sigurno nama je treba ovakav jedan napadac i bolje probati s mladim igracima jer ako bude dobar i talentovan imamo napadaca za 7 i više godina naravno ako uspije se snaci i bude dobar a nama treba bas takav napadac lakah , brz , okretan koji protivnicku odbranu zanebesa u par sekundi !
I , naravno on bi uz Gomeza bio tandem njih dvojica kao Klose - Toni samo mnogo bolji ako ovaj bude dobar !
Nuer ako dodze sredili smo mjesto golmana ( a doci ce ) ! Još nam treba jedan dobar , iskusan štoper i imamo veoma jaku ekipu i bit cemo jedni od favorita sl . sezone u Lp !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 maj 2011, 01:07

Jupiiiiiiii jos jedan Schlaudraff :roll:

nek su oni HSV zaebali hebo sve ostalo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 01:17

bistrikboy je napisao/la:Jupiiiiiiii jos jedan Schlaudraff :roll:

nek su oni HSV zaebali hebo sve ostalo...
S obzirom da je kostao manje od 3 miliona niko nece zaliti ako i propadne. Za isti novac se moze prodati ako ne zadovolji.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 06:41

HzDv95 je napisao/la:
Mali je odlican sigurno ali to je druga liga ! E , sad mozda ce u Bayernu dobro napredovati jer su mu 22 g bas sto kazes i nije ni blizu vrhunca , a mozda ce i stati .
Ono , što je sigurno nama je treba ovakav jedan napadac i bolje probati s mladim igracima jer ako bude dobar i talentovan imamo napadaca za 7 i više godina naravno ako uspije se snaci i bude dobar a nama treba bas takav napadac lakah , brz , okretan koji protivnicku odbranu zanebesa u par sekundi !
I , naravno on bi uz Gomeza bio tandem njih dvojica kao Klose - Toni samo mnogo bolji ako ovaj bude dobar !
Nuer ako dodze sredili smo mjesto golmana ( a doci ce ) ! Još nam treba jedan dobar , iskusan štoper i imamo veoma jaku ekipu i bit cemo jedni od favorita sl . sezone u Lp !
Code, jes' to ti? :?

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 maj 2011, 07:37

Omerbavarac je napisao/la:
HzDv95 je napisao/la:
Code, jes' to ti? :?

Reci da se zayebevas,allaha ti???? Vama u obrani trebaju tri igraca za prvih 11 i tri za pricuve.

a to da cete biti favoriti u LP...tesko,jako tesko.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 maj 2011, 11:31

mi smo uvijek favoriti pa zar to nisi osjetio na svojoj kozi prije godinu dana kada smo vas prosli na old trafordu,,Bayern je uvijek medju favoritima a za nasa pojacanja se ne sikiraj...... :D ;) :) :P
VOLIM BAYERN

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 13 maj 2011, 15:30

isakovich je napisao/la:mi smo uvijek favoriti pa zar to nisi osjetio na svojoj kozi prije godinu dana kada smo vas prosli na old trafordu,,Bayern je uvijek medju favoritima a za nasa pojacanja se ne sikiraj...... :D ;) :) :P
Normalno da smo favoriti. Da ove godine nismo nesretno ispali od Intera, sad bi bili u finalu. :D

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 13 maj 2011, 15:42

http://bundesliga.t-online.de/fc-bayern ... index?news

jos jedan clanak u kojemu se spominja da bi Bayern na ljeto mogao potrositi 100 mil. € na pojacanja

U tekstu se spominju Vidal, Boateng, Coentrao, Petersen i Mister X (Reus ili Farfan) koji bi bio kao backup krilo.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2011, 16:09

Ponovo se šuška oko Coentra predstavnici Benfike u utorak bili u Minhenu gdje se dogovarao transfer na AA cijena bi trebala biti između 20-25 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 maj 2011, 16:19

po meni mi trebamo dva stopera jedan da je klasa a drugi malo jeftiniji ali da ima iskustva,,badstruber meni nije jos za prve postave i nije mi igrac koji moze da igra na visokom nivou cijelu sezonu na svim frontovima,,on bi nam bio jako dobar na klupi u slucaju ozljeda ove dvojice , on ce u bayernu za godinu dana jos da napreduje da jos istanca svoj osjecaj za prostorom i skok igru pa onda ce sigurno da bude prvotimac i najbolji stoper BL-a..a u sezoni koja dolazi u kojoj se titule naprosto moraju da osvoje jos sam podatak da se finale LP igra na AA i Bayern koji ce da pretendira da igra u njemu mora da ima spremnu momcad prvenstveno u odbrani,,,Nadam se da ce jupp to jako dobro odraditi,,,,,,

saga contrao me zivcira :lol: :mrgreen:
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.