Sta su rekli bio sam u wc-u ?Mr.Casual je napisao/la:evo spomenuse i nas na eurosportu
Steta stvarno nadati se da cemo dati gol pa tamo dobiti 0:1
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta su rekli bio sam u wc-u ?Mr.Casual je napisao/la:evo spomenuse i nas na eurosportu
humor ti je ravan nuli.Iker C je napisao/la:Zar Sarajevo ne igra u nedjelju? Stvarno nisam u toku zašto vam sad treba gol ? Ne mogu da vjerujem da Drina vodi.
S'a rekose?Mr.Casual je napisao/la:evo spomenuse i nas na eurosportu
iz dana u dan si razlog mog neprestanog smijanjaCapital City je napisao/la:Ako bog da dresden u bundes ligu , kakva bi to reklama bila hordama u inat komšijama .
daSamo F.K.S !! je napisao/la:Zna li iko da li u ovom doigravanju igraju ulogu golovi u gostima ?
Ma ljepota tu je i zastava se viorila,steta sto nisu neke od 100% iskoristili bice guravo al ipak mislim da ce proci u cvajtupacovi_tu_ima je napisao/la:
SLAZEM SE AL PRIJE SVIH ZADRZATI OVOG HARISA HANDZICA jer je strasan igrac s obzirom da se je PSV iz Holandije jako zagrijao za njega.....adnanhz je napisao/la:Sta je ono pola raje s tekme na koncertu![]()
A sad malo o tekmi sta reci svak casst momcima nisam odavno ihvidio da onako "grizu" teren onako se bori za bordo dres i jos bi rekao nakon onog skandiranja poslije derbija igracima ipak se vidi da su najmanje krivi oni za sva desavanja u klubu njima samo treba podrska i nista vise kao sto je uvijek do sad bilo,sjever fenomenalan kao i uvijek,rodjak koji je gledao na tv kaze da smo grmili ko da nas je 20 milja bilo,ja nisam neki sad analiticar za svakog igraca naravano bilo je i nekih mana al sve u svemu kad ovako direktnog konkurenta otreses ne smije se nista lose reci jos jednom svaka cast momcima,za iducu sezonu volio bi da mozemo zadrzat vucinu,arsenijevica,avdica na klupu za nekih 20-30minuta na iskustvo
,2-3 kvalitetna pojacanja a kojasevica prodat da se sta zaradi ako moze i nastavit sa forsiranjem nasih mladih momaka ,Dupovac me je iz tekme u tekmu odusevljava ,i jel moguce da MV konacno "ubo" s taktikom
Mirza ostani
al su za nasu ligu itekako dobriIker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
jesi ti siguran za ovo sto pricasZLi je napisao/la:SLAZEM SE AL PRIJE SVIH ZADRZATI OVOG HARISA HANDZICA jer je strasan igrac s obzirom da se je PSV iz Holandije jako zagrijao za njega.....adnanhz je napisao/la:Sta je ono pola raje s tekme na koncertu![]()
A sad malo o tekmi sta reci svak casst momcima nisam odavno ihvidio da onako "grizu" teren onako se bori za bordo dres i jos bi rekao nakon onog skandiranja poslije derbija igracima ipak se vidi da su najmanje krivi oni za sva desavanja u klubu njima samo treba podrska i nista vise kao sto je uvijek do sad bilo,sjever fenomenalan kao i uvijek,rodjak koji je gledao na tv kaze da smo grmili ko da nas je 20 milja bilo,ja nisam neki sad analiticar za svakog igraca naravano bilo je i nekih mana al sve u svemu kad ovako direktnog konkurenta otreses ne smije se nista lose reci jos jednom svaka cast momcima,za iducu sezonu volio bi da mozemo zadrzat vucinu,arsenijevica,avdica na klupu za nekih 20-30minuta na iskustvo
,2-3 kvalitetna pojacanja a kojasevica prodat da se sta zaradi ako moze i nastavit sa forsiranjem nasih mladih momaka ,Dupovac me je iz tekme u tekmu odusevljava ,i jel moguce da MV konacno "ubo" s taktikom
Mirza ostani
Nas i ruse ne možeš porediti. Što se tiće Suljića zagrijava se čitavo poluvrijeme i dobije 5-10 minuta. Ništa novo od našeg "vrlog" stratega !Iker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
Jedno velikoIker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
pa da, P.S.V(Pumpa.Sumpor.Voda) iz Holandije...igraju u trecoj.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jesi ti siguran za ovo sto pricasZLi je napisao/la:SLAZEM SE AL PRIJE SVIH ZADRZATI OVOG HARISA HANDZICA jer je strasan igrac s obzirom da se je PSV iz Holandije jako zagrijao za njega.....adnanhz je napisao/la:Sta je ono pola raje s tekme na koncertu![]()
Mirza ostani
bosanac723 je napisao/la:pa da, P.S.V(Pumpa.Sumpor.Voda) iz Holandije...igraju u trecoj.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jesi ti siguran za ovo sto pricasZLi je napisao/la: SLAZEM SE AL PRIJE SVIH ZADRZATI OVOG HARISA HANDZICA jer je strasan igrac s obzirom da se je PSV iz Holandije jako zagrijao za njega.....
HZkraljica je napisao/la:Jedno velikoIker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?![]()
HA HA HA HA! ! ! Djecace, isperi usta kad spomenes haretovo ime, jasno
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, ubipara i 36 gostiju.