Realno nisi u pravu Haris vrijedi i vrijedit ce jos vise....Zaboravio si da smo upravo od Lecha uzeli 300 000 eura a sad mozemo jos vise od ovog PSV-a...Decko je tek ojacao,izrastao,sad mu je 20 a ne 16-17 pa i 18 kad su ga zaletili za Poljsku... A tek sad kao sto vidis sljedi njegovo zagrijavanje forme,tek ce Hare sada biti onaj pravi ako ostane??? S obzirom da je odmalena lud za Sarajevom SVASTA JE MOGUCE...Iker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kakav PSV bog vas pogledo ? 
Živi u zabludi da je "hare" najbolji. Štilić i Burić su se pokazali u Lechu a tvoj "hare" je bio nešto samozatajan.HZkraljica je napisao/la:Jedno velikoIker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?![]()
HA HA HA HA! ! ! Djecace, isperi usta kad spomenes haretovo ime, jasno
FEDERER= KLOC
Ma pricao je ovaj Harisov fan ovo ima 15 dana ako se ko sjeca,kad mu ja nisam vjerovo pa se zavrsilo na tome...al aj uglSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakav PSV bog vas pogledo ?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
HZkraljica
Hvala na podatku Miky... da se malo uzrujana "gospoda" smirimiky_hz je napisao/la:Ma pricao je ovaj Harisov fan ovo ima 15 dana ako se ko sjeca,kad mu ja nisam vjerovo pa se zavrsilo na tome...al aj uglSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakav PSV bog vas pogledo ?
DA slazem se Semira je GURAO i gura Marek pogrzyluk a Burica sad niko,Zato i je u kanalu a bolji je golman od Kotorowskog a Haris da je imao menadzera kako treba da je dao gore Mareku pare i igrao bi vjeruj.. A iskreno imao je menadzera takvog da je volio da Hare propadne sto vise nego da uspije ...Zato nelupetaj kad veze nemas !!!Iker C je napisao/la:Živi u zabludi da je "hare" najbolji. Štilić i Burić su se pokazali u Lechu a tvoj "hare" je bio nešto samozatajan.HZkraljica je napisao/la:Jedno velikoIker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?![]()
HA HA HA HA! ! ! Djecace, isperi usta kad spomenes haretovo ime, jasno
Zadnja izmjena: ZLi, dana/u 20 maj 2011, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.
I OVO JE ISTINA AL PRAVA CE SE TEK SAZNATI U PRIJELAZNOM ROKU....JA KAO VELIKI NAVIJAC FK SARAJEVO VOLIO BIH DA HARE OSTANE ALI.....HZkraljica je napisao/la:Hvala na podatku Miky... da se malo uzrujana "gospoda" smirimiky_hz je napisao/la:Ma pricao je ovaj Harisov fan ovo ima 15 dana ako se ko sjeca,kad mu ja nisam vjerovo pa se zavrsilo na tome...al aj uglSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakav PSV bog vas pogledo ?
Al to nije razlog da se ne popije

Bosna sinoc gorila
a dze me nadje moj ti 

Bosna sinoc gorila
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma jasta,a mi je.bemo jedni druge...koji smo mi klocevi,ccccccccccccccmiky_hz je napisao/la:Al to nije razlog da se ne popije![]()
Bosna sinoc gorilaa dze me nadje moj ti
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- molotovljev
Hare je pun pogodak..mozda u ovom trenutku nismo svjesni,ali...dobili smo napadaca na duze staze..
Zasto kazes:'Haretov fan'? Lik je napadac,poprilicno uspjesan u zadnje vrijeme..dajte malo podrske...
Ne ulazim u privatni zivot,niti me zanima necija privatnost..bitno je da igra,daje golove...
Sto se tice transfera..rano je o tome govoriti..pustimo špekulacije...mada,volio bih da ostane u FKS..
Benzema sa Koševa
Zasto kazes:'Haretov fan'? Lik je napadac,poprilicno uspjesan u zadnje vrijeme..dajte malo podrske...
Ne ulazim u privatni zivot,niti me zanima necija privatnost..bitno je da igra,daje golove...
Sto se tice transfera..rano je o tome govoriti..pustimo špekulacije...mada,volio bih da ostane u FKS..
Benzema sa Koševa
F.K.SARAJEVO
Onaj Eswein iz Dynama me podsjeća na Hareta, a onaj Schahin na Damira
Šteta što ne pobijediše, bili su mnogo bolji
Šteta što ne pobijediše, bili su mnogo bolji
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
MIrza izdajicoomiky_hz je napisao/la:Al to nije razlog da se ne popije![]()
Bosna sinoc gorilaa dze me nadje moj ti
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
do kad vam on ima ugovorado-hz je napisao/la:Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
Za zivot cijeli!
- molotovljev
Naravno..mali Dupovac..KLASA..već sad vrijedi milion..ali,treba ga zadržati..stvaramo TIM..zar ne???ado-hz je napisao/la:Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
F.K.SARAJEVO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne mozemo ga zadrzati , to je realnost naseg nogometa , njega jos koju godinu i dobro ga prodat , inace da ostane u nasoj ligi ne bi mogao napredovati.molotovljev je napisao/la:Naravno..mali Dupovac..KLASA..već sad vrijedi milion..ali,treba ga zadržati..stvaramo TIM..zar ne???ado-hz je napisao/la:Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
Slazem se al necu sad da pocinjem temu oko Hareta....idem samo na tekme od sada radi malog Dupija jer sam bas najvise obratio paznju na njega....on i Torlak(samo da malo jos bude brzi )a nadam se da hoce bice beton tandem sljedece sezone....ono sto kod hareta mi se ne svidja sto lik nezna da trci...sto je zguren ko upitnik iskreno ne volim takve igrace al haj bori se, malo je dosao sebi kakav je kloc bio i kako je raju nervirao....mozda je doslo vrijeme da malo odraste i sazrije, a nadati se da ce sljedece sezone postati pravi napadac.Mada nama treba jos 4-5 pravih igraca kao sto je recimo nas Hame u veznoj liniji 2 igraca da sljedece sezone trpamo redom svima......Padobranac jesi mi ziv lavemolotovljev je napisao/la:Naravno..mali Dupovac..KLASA..već sad vrijedi milion..ali,treba ga zadržati..stvaramo TIM..zar ne???ado-hz je napisao/la:Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma brate,tu sam
pratim vas....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
-
samosarajvo
- Kontakt:
pa i ne trebamo ga zadrzavati duze od 2-3 godine...sad je momak klasa,za 2 godine igranja u nasoj ligi plus europa ce steci iskustva,plus ako bude u A repki,pihihi
Sad mu je 20 godina(za 9 dana puni 20)..neka ga u Sarajevo jos 2 sezone i mozemo ga prodati za par miliona..ne treba on nama da igra do kraja karijere, kontas ?
p.s. tesko da cemo zadrzat torlaka
Sad mu je 20 godina(za 9 dana puni 20)..neka ga u Sarajevo jos 2 sezone i mozemo ga prodati za par miliona..ne treba on nama da igra do kraja karijere, kontas ?
p.s. tesko da cemo zadrzat torlaka
hehehe.....pratim i ja tebe zadnjih dana al nisam se javljao reko ptica koja brzo pjeva brzo se i usere....necu reko pisati dok ne zavrsi tekma...hehehepadobranac1978 je napisao/la:ma brate,tu sampratim vas....