FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 maj 2011, 21:52

Mr.Casual je napisao/la:evo spomenuse i nas na eurosportu 8-)
Sta su rekli bio sam u wc-u ? :D

Steta stvarno nadati se da cemo dati gol pa tamo dobiti 0:1

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 maj 2011, 21:56

Zar Sarajevo ne igra u nedjelju? Stvarno nisam u toku zašto vam sad treba gol ? Ne mogu da vjerujem da Drina vodi. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 20 maj 2011, 22:01

1:1 DY-NA-MO. Robert Koch
NON MOLLARE MAI

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 20 maj 2011, 22:05

Iker C je napisao/la:Zar Sarajevo ne igra u nedjelju? Stvarno nisam u toku zašto vam sad treba gol ? Ne mogu da vjerujem da Drina vodi. :mrgreen:
humor ti je ravan nuli.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 maj 2011, 22:07

Mr.Casual je napisao/la:evo spomenuse i nas na eurosportu 8-)
S'a rekose?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 maj 2011, 22:08

Capital City je napisao/la:Ako bog da dresden u bundes ligu , kakva bi to reklama bila hordama u inat komšijama . :lol:
iz dana u dan si razlog mog neprestanog smijanja :D
Za zivot cijeli!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 maj 2011, 22:10

Daj go Dynamo nama vise ne treba ! :lol:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 maj 2011, 22:23

Zna li iko da li u ovom doigravanju igraju ulogu golovi u gostima ?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 maj 2011, 22:25

Samo F.K.S !! je napisao/la:Zna li iko da li u ovom doigravanju igraju ulogu golovi u gostima ?
da
Za zivot cijeli!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 maj 2011, 22:41

pacovi_tu_ima je napisao/la:slika
Ma ljepota tu je i zastava se viorila,steta sto nisu neke od 100% iskoristili bice guravo al ipak mislim da ce proci u cvajtu 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 maj 2011, 22:42

Cak su i ljiljani bili na ogradi ;) ma braca to odradjuju bas kako treba, evropa, eurosport, PR..... :D steta samo za rezultat mogli su i pobjediti ali se nije dalo

ZLi

Post Postao/la ZLi » 20 maj 2011, 22:43

adnanhz je napisao/la:Sta je ono pola raje s tekme na koncertu :D
A sad malo o tekmi sta reci svak casst momcima nisam odavno ihvidio da onako "grizu" teren onako se bori za bordo dres i jos bi rekao nakon onog skandiranja poslije derbija igracima ipak se vidi da su najmanje krivi oni za sva desavanja u klubu njima samo treba podrska i nista vise kao sto je uvijek do sad bilo,sjever fenomenalan kao i uvijek,rodjak koji je gledao na tv kaze da smo grmili ko da nas je 20 milja bilo 8-) ,ja nisam neki sad analiticar za svakog igraca naravano bilo je i nekih mana al sve u svemu kad ovako direktnog konkurenta otreses ne smije se nista lose reci jos jednom svaka cast momcima,za iducu sezonu volio bi da mozemo zadrzat vucinu,arsenijevica,avdica na klupu za nekih 20-30minuta na iskustvo :D ,2-3 kvalitetna pojacanja a kojasevica prodat da se sta zaradi ako moze i nastavit sa forsiranjem nasih mladih momaka ,Dupovac me je iz tekme u tekmu odusevljava ,i jel moguce da MV konacno "ubo" s taktikom :lol: Mirza ostani :mrgreen:
SLAZEM SE AL PRIJE SVIH ZADRZATI OVOG HARISA HANDZICA jer je strasan igrac s obzirom da se je PSV iz Holandije jako zagrijao za njega.....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 maj 2011, 22:45

AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
FEDERER= KLOC

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 20 maj 2011, 22:49

Iker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
al su za nasu ligu itekako dobri ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 maj 2011, 22:50

ZLi je napisao/la:
A sad malo o tekmi sta reci svak casst momcima nisam odavno ihvidio da onako "grizu" teren onako se bori za bordo dres i jos bi rekao nakon onog skandiranja poslije derbija igracima ipak se vidi da su najmanje krivi oni za sva desavanja u klubu njima samo treba podrska i nista vise kao sto je uvijek do sad bilo,sjever fenomenalan kao i uvijek,rodjak koji je gledao na tv kaze da smo grmili ko da nas je 20 milja bilo 8-) ,ja nisam neki sad analiticar za svakog igraca naravano bilo je i nekih mana al sve u svemu kad ovako direktnog konkurenta otreses ne smije se nista lose reci jos jednom svaka cast momcima,za iducu sezonu volio bi da mozemo zadrzat vucinu,arsenijevica,avdica na klupu za nekih 20-30minuta na iskustvo :D ,2-3 kvalitetna pojacanja a kojasevica prodat da se sta zaradi ako moze i nastavit sa forsiranjem nasih mladih momaka ,Dupovac me je iz tekme u tekmu odusevljava ,i jel moguce da MV konacno "ubo" s taktikom :lol: Mirza ostani :mrgreen:
SLAZEM SE AL PRIJE SVIH ZADRZATI OVOG HARISA HANDZICA jer je strasan igrac s obzirom da se je PSV iz Holandije jako zagrijao za njega.....
jesi ti siguran za ovo sto pricas
Za zivot cijeli!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 20 maj 2011, 22:51

Iker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
Nas i ruse ne možeš porediti. Što se tiće Suljića zagrijava se čitavo poluvrijeme i dobije 5-10 minuta. Ništa novo od našeg "vrlog" stratega !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

HZkraljica

Post Postao/la HZkraljica » 20 maj 2011, 22:52

Jedno veliko :arrow: :arrow: HA HA HA HA! ! ! Djecace, isperi usta kad spomenes haretovo ime, jasno :!:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 20 maj 2011, 22:55

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
ZLi je napisao/la:
pa da, P.S.V(Pumpa.Sumpor.Voda) iz Holandije...igraju u trecoj.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 maj 2011, 22:56

bosanac723 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
ZLi je napisao/la: SLAZEM SE AL PRIJE SVIH ZADRZATI OVOG HARISA HANDZICA jer je strasan igrac s obzirom da se je PSV iz Holandije jako zagrijao za njega.....
pa da, P.S.V(Pumpa.Sumpor.Voda) iz Holandije...igraju u trecoj.
:lol:

P.S. Jel sletio onaj iz Juzne Amerike ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 20 maj 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 20 maj 2011, 22:56

HZkraljica je napisao/la:
Jedno veliko :arrow: :arrow: HA HA HA HA! ! ! Djecace, isperi usta kad spomenes haretovo ime, jasno :!:

HAHAHHAHAHAAHH cuj ove ?!

Kraljica noci, prosjak zore !!! HAHAHAHAHAHHAAH
Razumijes ti mene burazere moj :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 4 gosta.