FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZLi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZLi » 20 maj 2011, 22:58

Iker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
Realno nisi u pravu Haris vrijedi i vrijedit ce jos vise....Zaboravio si da smo upravo od Lecha uzeli 300 000 eura a sad mozemo jos vise od ovog PSV-a...Decko je tek ojacao,izrastao,sad mu je 20 a ne 16-17 pa i 18 kad su ga zaletili za Poljsku... A tek sad kao sto vidis sljedi njegovo zagrijavanje forme,tek ce Hare sada biti onaj pravi ako ostane??? S obzirom da je odmalena lud za Sarajevom SVASTA JE MOGUCE...
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 maj 2011, 23:00

Kakav PSV bog vas pogledo ? :o

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 maj 2011, 23:00

HZkraljica je napisao/la:
Iker C je napisao/la:AKo ćemo iskreno Handžić da je išta vrijedio ostao bi u Lechu.Također i Zeba kod nas da je neki kvalitet igrao bi i dalje u Rusiji. Šta je sa Suljićem dobija li kakvu minutažu?
Jedno veliko :arrow: :arrow: HA HA HA HA! ! ! Djecace, isperi usta kad spomenes haretovo ime, jasno :!:
Živi u zabludi da je "hare" najbolji. Štilić i Burić su se pokazali u Lechu a tvoj "hare" je bio nešto samozatajan.
FEDERER= KLOC

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2011, 23:03

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kakav PSV bog vas pogledo ? :o
Ma pricao je ovaj Harisov fan ovo ima 15 dana ako se ko sjeca,kad mu ja nisam vjerovo pa se zavrsilo na tome...al aj ugl

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HZkraljica

Post Postao/la HZkraljica » 20 maj 2011, 23:06

miky_hz je napisao/la:
Ma pricao je ovaj Harisov fan ovo ima 15 dana ako se ko sjeca,kad mu ja nisam vjerovo pa se zavrsilo na tome...al aj ugl

slika
Hvala na podatku Miky... da se malo uzrujana "gospoda" smiri :lol:

ZLi

Post Postao/la ZLi » 20 maj 2011, 23:07

Iker C je napisao/la:
Jedno veliko :arrow: :arrow: HA HA HA HA! ! ! Djecace, isperi usta kad spomenes haretovo ime, jasno :!:
Živi u zabludi da je "hare" najbolji. Štilić i Burić su se pokazali u Lechu a tvoj "hare" je bio nešto samozatajan.
DA slazem se Semira je GURAO i gura Marek pogrzyluk a Burica sad niko,Zato i je u kanalu a bolji je golman od Kotorowskog a Haris da je imao menadzera kako treba da je dao gore Mareku pare i igrao bi vjeruj.. A iskreno imao je menadzera takvog da je volio da Hare propadne sto vise nego da uspije ...Zato nelupetaj kad veze nemas !!!
Zadnja izmjena: ZLi, dana/u 20 maj 2011, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.

ZLi

Post Postao/la ZLi » 20 maj 2011, 23:11

miky_hz je napisao/la:

slika
Hvala na podatku Miky... da se malo uzrujana "gospoda" smiri :lol:
I OVO JE ISTINA AL PRAVA CE SE TEK SAZNATI U PRIJELAZNOM ROKU....JA KAO VELIKI NAVIJAC FK SARAJEVO VOLIO BIH DA HARE OSTANE ALI.....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2011, 23:19

Al to nije razlog da se ne popije :mrgreen:

slika

Bosna sinoc gorila :lol: a dze me nadje moj ti :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 maj 2011, 23:26

miky_hz je napisao/la:Al to nije razlog da se ne popije :mrgreen:

slika

ma jasta,a mi je.bemo jedni druge...koji smo mi klocevi,cccccccccccccc
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 maj 2011, 23:31

Hare je pun pogodak..mozda u ovom trenutku nismo svjesni,ali...dobili smo napadaca na duze staze..
Zasto kazes:'Haretov fan'? Lik je napadac,poprilicno uspjesan u zadnje vrijeme..dajte malo podrske...
Ne ulazim u privatni zivot,niti me zanima necija privatnost..bitno je da igra,daje golove...
Sto se tice transfera..rano je o tome govoriti..pustimo špekulacije...mada,volio bih da ostane u FKS..

Benzema sa Koševa 8-)
F.K.SARAJEVO

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 20 maj 2011, 23:37

Onaj Eswein iz Dynama me podsjeća na Hareta, a onaj Schahin na Damira :lol:
Šteta što ne pobijediše, bili su mnogo bolji 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 maj 2011, 23:41

Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 maj 2011, 23:42

miky_hz je napisao/la:Al to nije razlog da se ne popije :mrgreen:

slika

MIrza izdajicoo :mrgreen: a gledaj Amara sto loce :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 maj 2011, 23:46

ado-hz je napisao/la:Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
do kad vam on ima ugovor :?:
Za zivot cijeli!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 maj 2011, 23:52

ado-hz je napisao/la:Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
Naravno..mali Dupovac..KLASA..već sad vrijedi milion..ali,treba ga zadržati..stvaramo TIM..zar ne???
F.K.SARAJEVO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 maj 2011, 23:55

molotovljev je napisao/la:
Naravno..mali Dupovac..KLASA..već sad vrijedi milion..ali,treba ga zadržati..stvaramo TIM..zar ne???
Ne mozemo ga zadrzati , to je realnost naseg nogometa , njega jos koju godinu i dobro ga prodat , inace da ostane u nasoj ligi ne bi mogao napredovati.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 maj 2011, 23:57

molotovljev je napisao/la:
Slazem se al necu sad da pocinjem temu oko Hareta....idem samo na tekme od sada radi malog Dupija jer sam bas najvise obratio paznju na njega....on i Torlak(samo da malo jos bude brzi )a nadam se da hoce bice beton tandem sljedece sezone....ono sto kod hareta mi se ne svidja sto lik nezna da trci...sto je zguren ko upitnik iskreno ne volim takve igrace al haj bori se, malo je dosao sebi kakav je kloc bio i kako je raju nervirao....mozda je doslo vrijeme da malo odraste i sazrije, a nadati se da ce sljedece sezone postati pravi napadac.Mada nama treba jos 4-5 pravih igraca kao sto je recimo nas Hame u veznoj liniji 2 igraca da sljedece sezone trpamo redom svima......Padobranac jesi mi ziv lave :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 maj 2011, 23:59

ma brate,tu sam :lol: pratim vas....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 maj 2011, 23:59

pa i ne trebamo ga zadrzavati duze od 2-3 godine...sad je momak klasa,za 2 godine igranja u nasoj ligi plus europa ce steci iskustva,plus ako bude u A repki,pihihi :D
Sad mu je 20 godina(za 9 dana puni 20)..neka ga u Sarajevo jos 2 sezone i mozemo ga prodati za par miliona..ne treba on nama da igra do kraja karijere, kontas ?

p.s. tesko da cemo zadrzat torlaka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 maj 2011, 00:04

padobranac1978 je napisao/la:ma brate,tu sam :lol: pratim vas....
hehehe.....pratim i ja tebe zadnjih dana al nisam se javljao reko ptica koja brzo pjeva brzo se i usere....necu reko pisati dok ne zavrsi tekma...hehehe

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kupus army, ronaldo99 i 28 gostiju.