kome ces koga iz bosne prodat za par miliona? mojne se sta uvrijedit ali slabo ko ce dati par miliona za bosanca iz nase lige pa da je buduci ferdinand... maksimalno 500 000 eurasamosarajvo je napisao/la:pa i ne trebamo ga zadrzavati duze od 2-3 godine...sad je momak klasa,za 2 godine igranja u nasoj ligi plus europa ce steci iskustva,plus ako bude u A repki,pihihi![]()
Sad mu je 20 godina(za 9 dana puni 20)..neka ga u Sarajevo jos 2 sezone i mozemo ga prodati za par miliona..ne treba on nama da igra do kraja karijere, kontas ?
p.s. tesko da cemo zadrzat torlaka
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Veliki brat vas gledapadobranac1978 je napisao/la:ma brate,tu sampratim vas....
A vezano za Dupovca ja samo bi pitao cime mi da zadrzimo velikog talenta danas ,para nemamo, a danas se od ljubavi ne zivi tako da ja cu biti zadovoljan ako ovako nastavi igrat da odigra iducu sezonu i to bi bio plafon znamo kako kod nas radje menadjeri
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sve moze kad se zna i kad se hoce....repka prodaje igrace to svako zna...skupis 5-6 nastupa...odigras par kola u evropi....das momku para sve sto imas....ulozis i otice...kad moze olimpik traziti za Subasica 750.000 mozemo i mi za 2-3godine 1Mnick je napisao/la:kome ces koga iz bosne prodat za par miliona? mojne se sta uvrijedit ali slabo ko ce dati par miliona za bosanca iz nase lige pa da je buduci ferdinand... maksimalno 500 000 eurasamosarajvo je napisao/la:pa i ne trebamo ga zadrzavati duze od 2-3 godine...sad je momak klasa,za 2 godine igranja u nasoj ligi plus europa ce steci iskustva,plus ako bude u A repki,pihihi![]()
Sad mu je 20 godina(za 9 dana puni 20)..neka ga u Sarajevo jos 2 sezone i mozemo ga prodati za par miliona..ne treba on nama da igra do kraja karijere, kontas ?
- Giallorossi
- Kontakt:
Nije dzabe bio Dupovac na probi u Rennesu
,samo nezz zasto nije tamo osto kolko ja znam zadovoljijo je trenere tamo... 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
molotovljev je napisao/la:Naravno..mali Dupovac..KLASA..već sad vrijedi milion..ali,treba ga zadržati..stvaramo TIM..zar ne???ado-hz je napisao/la:Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
U ozbilji se ili ces u hladnjacu
Kakav crni milon jesi dobar?!
Zadnja izmjena: Mohikanac, dana/u 21 maj 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
ma ima tetku tamo pa isao da proba baklavu za bajram zvala gaGiallorossi je napisao/la:Nije dzabe bio Dupovac na probi u Rennesu,samo nezz zasto nije tamo osto kolko ja znam zadovoljijo je trenere tamo...
-
samosarajvo
- Kontakt:
uz ono sto sam ja naveo(repka,dobar rad sa njim,igra u tandemu sa iskusnim stoperom - TORLAKOM) i malo srece moze se prodati za milion eura GARANTUJEM VAM
ado-hz je napisao/la:Sve moze kad se zna i kad se hoce....repka prodaje igrace to svako zna...skupis 5-6 nastupa...odigras par kola u evropi....das momku para sve sto imas....ulozis i otice...kad moze olimpik traziti za Subasica 750.000 mozemo i mi za 2-3godine 1Mnick je napisao/la:kome ces koga iz bosne prodat za par miliona? mojne se sta uvrijedit ali slabo ko ce dati par miliona za bosanca iz nase lige pa da je buduci ferdinand... maksimalno 500 000 eurasamosarajvo je napisao/la:pa i ne trebamo ga zadrzavati duze od 2-3 godine...sad je momak klasa,za 2 godine igranja u nasoj ligi plus europa ce steci iskustva,plus ako bude u A repki,pihihi![]()
ma trazi olimpic evo vec dvije godine te pare...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
Capital City
- Kontakt:
Nemogu da shvatim naše silno ulizivanje zenićanima , lizanje dupeta ili šta već sramota. 
Zadnja izmjena: Capital City, dana/u 21 maj 2011, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
A MAN WHO SPREADS WISDOM
-
Capital City
- Kontakt:
-
burek pita
- Kontakt:
sta lupas ti,sad sam gledo celikovu temu,par nasih im zazelili sreu i to je to sto je normalno jer nama odgovara da celik osvoji kupCapital City je napisao/la:Nemogu da shvatim naše silno ulizivanje zenićanima , lizanje dupeta ili šta već sramota.
haahhahahah ciji si ti da te upisem mali aahahaCapital City je napisao/la:Više smo na njihovoj temi nego na našoj.
vidim da ti jedini od svih imas najvise postova na temi celika,al ono sto ne mogu da shvatim je cime se idioti poput tebe bave i, kakav je to nacin gledanja na zivot...ccc pa imal ista jadnije na svijetu hahahah praviti profile i glumiti na forumima navijaca sarajeva a navijati za zelju ahhahaha al hajde zabavljaj nas jos malo ahhahhah klaune...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 maj 2011, 10:47, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
http://www.javno.ba/urednikov-odabir/pl ... ajeva.htmlPL BiH - Kolo u znaku FK Sarajeva
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
Capital City
- Kontakt:
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
SARAJEVO ljubavi moja, volim te najviseeee
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
pisi ,brisi ..pa ponovi hahaha ova ti je jos ludza mamlaze ahha!!!Capital City je napisao/la:Sad i manijacima imaš nešto reči .
brukas ostale forumase koji navijaju za zeljeznicar..toliko..
FK SARAJEVO.
-
Capital City
- Kontakt:
hoces da kazes da si vishe na njihovoj temi nego na nasoj jel to...slobodno reci nemoj sve svrstavat u isti kos..jer te pratim par dana samo odlazis po temama drugim i glupiras se..Capital City je napisao/la:Više smo na njihovoj temi nego na našoj.
padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Neza i 52 gosta.