FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nick
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nick » 21 maj 2011, 00:09

samosarajvo je napisao/la:pa i ne trebamo ga zadrzavati duze od 2-3 godine...sad je momak klasa,za 2 godine igranja u nasoj ligi plus europa ce steci iskustva,plus ako bude u A repki,pihihi :D
Sad mu je 20 godina(za 9 dana puni 20)..neka ga u Sarajevo jos 2 sezone i mozemo ga prodati za par miliona..ne treba on nama da igra do kraja karijere, kontas ?

p.s. tesko da cemo zadrzat torlaka
kome ces koga iz bosne prodat za par miliona? mojne se sta uvrijedit ali slabo ko ce dati par miliona za bosanca iz nase lige pa da je buduci ferdinand... maksimalno 500 000 eura
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 maj 2011, 00:10

padobranac1978 je napisao/la:ma brate,tu sam :lol: pratim vas....
Veliki brat vas gleda :D :D :D

A vezano za Dupovca ja samo bi pitao cime mi da zadrzimo velikog talenta danas ,para nemamo, a danas se od ljubavi ne zivi tako da ja cu biti zadovoljan ako ovako nastavi igrat da odigra iducu sezonu i to bi bio plafon znamo kako kod nas radje menadjeri
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 maj 2011, 00:11

nick je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:pa i ne trebamo ga zadrzavati duze od 2-3 godine...sad je momak klasa,za 2 godine igranja u nasoj ligi plus europa ce steci iskustva,plus ako bude u A repki,pihihi :D
Sad mu je 20 godina(za 9 dana puni 20)..neka ga u Sarajevo jos 2 sezone i mozemo ga prodati za par miliona..ne treba on nama da igra do kraja karijere, kontas ?

kome ces koga iz bosne prodat za par miliona? mojne se sta uvrijedit ali slabo ko ce dati par miliona za bosanca iz nase lige pa da je buduci ferdinand... maksimalno 500 000 eura
Sve moze kad se zna i kad se hoce....repka prodaje igrace to svako zna...skupis 5-6 nastupa...odigras par kola u evropi....das momku para sve sto imas....ulozis i otice...kad moze olimpik traziti za Subasica 750.000 mozemo i mi za 2-3godine 1M ;)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 21 maj 2011, 00:12

Nije dzabe bio Dupovac na probi u Rennesu ;) ,samo nezz zasto nije tamo osto kolko ja znam zadovoljijo je trenere tamo... :?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 21 maj 2011, 00:15

molotovljev je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Nakon dugo vremena mislim da imamo zlatku koku poslije Skore odavno mi se nije svidio jedan igrac kao mali Dupovac. Sa 19-god ako ima toliko djeluje toliko siguran i pametno igra da mi je drago sto mislim da cemo dobiti reprezentativnog stopera, odnosno vec smo ga dobili. Nadam se da nece dijete pustiti za neku malo vecu svotu eurica nego da ce ga gurati do A-reprezentacije par godina i onda ga tusnuti za neke velike pare i rijesiti financijske probleme dugorocno. Sto se tice Hareta svako ima svoje privatno misnjenje, ja mogu reci da nije los, vidjecemo sljedece sezone kad prodje pripreme kakav ce biti, zadnje tekme se borio, bio je Ok mada ja mislim da moze bolje a moze i gore. Nadam se bolje al eto vidjecemo jel dosao tobe konacno.
Naravno..mali Dupovac..KLASA..već sad vrijedi milion..ali,treba ga zadržati..stvaramo TIM..zar ne???
:roll:
U ozbilji se ili ces u hladnjacu :mrgreen:
Kakav crni milon jesi dobar?!
Zadnja izmjena: Mohikanac, dana/u 21 maj 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 maj 2011, 00:22

Giallorossi je napisao/la:Nije dzabe bio Dupovac na probi u Rennesu ;) ,samo nezz zasto nije tamo osto kolko ja znam zadovoljijo je trenere tamo... :?
ma ima tetku tamo pa isao da proba baklavu za bajram zvala ga :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 maj 2011, 01:51

uz ono sto sam ja naveo(repka,dobar rad sa njim,igra u tandemu sa iskusnim stoperom - TORLAKOM) i malo srece moze se prodati za milion eura GARANTUJEM VAM

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 maj 2011, 03:19

ado-hz je napisao/la:
nick je napisao/la:

Sve moze kad se zna i kad se hoce....repka prodaje igrace to svako zna...skupis 5-6 nastupa...odigras par kola u evropi....das momku para sve sto imas....ulozis i otice...kad moze olimpik traziti za Subasica 750.000 mozemo i mi za 2-3godine 1M ;)

ma trazi olimpic evo vec dvije godine te pare...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 21 maj 2011, 09:25

Nemogu da shvatim naše silno ulizivanje zenićanima , lizanje dupeta ili šta već sramota. 8-)
Zadnja izmjena: Capital City, dana/u 21 maj 2011, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 21 maj 2011, 10:23

Više smo na njihovoj temi nego na našoj. :evil:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 21 maj 2011, 10:32

Capital City je napisao/la:Nemogu da shvatim naše silno ulizivanje zenićanima , lizanje dupeta ili šta već sramota. 8-)
sta lupas ti,sad sam gledo celikovu temu,par nasih im zazelili sreu i to je to sto je normalno jer nama odgovara da celik osvoji kup

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2011, 10:41

Capital City je napisao/la:Više smo na njihovoj temi nego na našoj. :evil:
haahhahahah ciji si ti da te upisem mali aahaha ;) ;)
vidim da ti jedini od svih imas najvise postova na temi celika,al ono sto ne mogu da shvatim je cime se idioti poput tebe bave i, kakav je to nacin gledanja na zivot...ccc pa imal ista jadnije na svijetu hahahah praviti profile i glumiti na forumima navijaca sarajeva a navijati za zelju ahhahaha al hajde zabavljaj nas jos malo ahhahhah klaune... :D :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 maj 2011, 10:47, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2011, 10:45

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 21 maj 2011, 10:51

Sad i manijacima imaš nešto reči . 8-)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 maj 2011, 10:52

SARAJEVO ljubavi moja, volim te najviseeee
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2011, 10:53

Capital City je napisao/la:Sad i manijacima imaš nešto reči . 8-)
pisi ,brisi ..pa ponovi hahaha ova ti je jos ludza mamlaze ahha!!!
brukas ostale forumase koji navijaju za zeljeznicar..toliko.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 21 maj 2011, 11:34

MUSTAFA DUČIĆ KRIMINALAC ŠTO DALJE OS SVETINJE. :evil:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 21 maj 2011, 11:45

Capital City je napisao/la:Više smo na njihovoj temi nego na našoj. :evil:
hoces da kazes da si vishe na njihovoj temi nego na nasoj jel to...slobodno reci nemoj sve svrstavat u isti kos..jer te pratim par dana samo odlazis po temama drugim i glupiras se..

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 maj 2011, 11:47

padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 maj 2011, 14:32

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.