nisam brate samo realno govorimharison_ford je napisao/la:ti si bolestanbenima je napisao/la:kakvi ba robijasi, rulja neorganizovana sto bi skripari rekli... sigurno grad sa najmanje navijackog i ultra mentaliteta na balkanu
.. sutra aBd jedan prekid i niger pogadja glavom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Di Stéfano
- Kontakt:
pitari, kupujetel košpice i kokice sutra da gledate tekmu ? 
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
Ne mozemo se spustit ispod 4 hiljade ljudi u najvecim utakmicama kluba.. Mi najlosiji na balkanu,a kao najveci razlog sto se utakmice Bosne igraju u Zenici je dobra publika..
Ko koga ovde hebe..
Ko koga ovde hebe..
- harison_ford
- Kontakt:
nit sam ti brat nit realno govorisbenima je napisao/la:nisam brate samo realno govorimharison_ford je napisao/la:ti si bolestanbenima je napisao/la:kakvi ba robijasi, rulja neorganizovana sto bi skripari rekli... sigurno grad sa najmanje navijackog i ultra mentaliteta na balkanu
.. sutra aBd jedan prekid i niger pogadja glavom
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
Zamolio bih sve navijace Zelje da ne odgovaraju na provokacije jer se sa njima ne vrijedi raspravljati, dosli do finala kupa nakon 15 godina i nafurali se kao da igraju finale Lige prvaka. Nisu uopste u rangu od top 5 klubova u BiH pa i razumijem ovakvu euforiju jer ce ipak igrati protiv proslogodisnjeg prvaka drzava, 2 godine uzastopno finalistom kupa a ove godine i osvajacem. KUP JE NAS ! Pozdrav za Ibrakovica 
brate iz Zenice si pa te razumijem, vidim da ne kontas i ne mogu ti objasnit.. kao sto vec rekoh iz Zenice siL_blancos je napisao/la:Ne mozemo se spustit ispod 4 hiljade ljudi u najvecim utakmicama kluba.. Mi najlosiji na balkanu,a kao najveci razlog sto se utakmice Bosne igraju u Zenici je dobra publika..
Ko koga ovde hebe..
Aj ba lave, kao prvo ja nisam dosao da provociram kao sto ne dolazi vecina Robova, ja sam normalan forumas i da nije kup isti bi klinac bio i normalno bi doso da diskutujem sa normalnim ljudima.. Haya
Benima..
Razumijem da nemas objasnjenje.. 
Benima..
brate haj pa nesto razumijesL_blancos je napisao/la:Aj ba lave, kao prvo ja nisam dosao da provociram kao sto ne dolazi vecina Robova, ja sam normalan forumas i da nije kup isti bi klinac bio i normalno bi doso da diskutujem sa normalnim ljudima.. Haya
Benima..Razumijem da nemas objasnjenje..
Mozda pojam za navijace klubova iz donje polovice tabele tipa zvijezde,laktasa i sl...ruku na srce vi nama a ni komsinicama ne mozete prismrditi, iako imate cijeli grad za jedan klub.......a sto se posjete tice, mozda je tacno, ali razlog tome su i karte od 1KM, i sl.....L_blancos je napisao/la: lave do polovice prosle sezone Robijasi su bili pojam u Bosni za sve navijacke skupine,zato molim te nemoj vise tih glupih komentara.. Prije dvije sezone je samo Dinamo imao vecu posjetu u prosjeku od Celika,na malim utakmicama protiv Laktasa il slicnih bilo po 9 hiljada a vi kao branitelji titule imate u finalu kupa 4 hiljade..
Biti dva puta finalista kupa i dva puta gubiti nije nikakav uspjeh, to je sramota!!!master44 je napisao/la:Nisu uopste u rangu od top 5 klubova u BiH pa i razumijem ovakvu euforiju jer ce ipak igrati protiv proslogodisnjeg prvaka drzava, 2 godine uzastopno finalistom kupa a ove godine i osvajacem. KUP JE NAS ! Pozdrav za Ibrakovica
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Dobro je znaci,zakljucili smo raspravubenima je napisao/la:brate haj pa nesto razumijesL_blancos je napisao/la:Aj ba lave, kao prvo ja nisam dosao da provociram kao sto ne dolazi vecina Robova, ja sam normalan forumas i da nije kup isti bi klinac bio i normalno bi doso da diskutujem sa normalnim ljudima.. Haya
Benima..Razumijem da nemas objasnjenje..
![]()
Nego sretan vam put,jbg valjda cete imat srece sa kamenjem ko i ja.. Tj moj bus
Sretno i Trofej ostaje..
Gigant-vjerovatno nisi ti osjetio tu prijasnju atmosferu ali nema veze,imat ces kad samo je to spustanje nas u najmanju ruku smijesno.. A sto se tice cijena bila je 2 km , ali brate pogledaj malo standard u Sa pogledaj u Ze..
- blueman-TM87
- Kontakt:
@L_blancos ko god baci kamen na autobus, manijak ili robijas to je debil i pi.cka... meni su simpaticni ovi robijasi, jes da su rulja ali barem ljudi vole srcem svoj klub i bas mi je zao sto ako osvojimo kup umjesto njih idu listicani u europu
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Shvatam ja i robije i pitare..robijama velika tekma sansa da uzme kup..a pitarima vatra nas uspjeh-njihov neuspjeh 
- Di Stéfano
- Kontakt:
Vjeruj mi da ja to osudjujemm,i da je kod nas utakmica prva ne bi niko prisao busevima ,tako je prije tekme uvijek bilo,uvijek su vodje alaudirale da niko ne baca kamenje,.. to ce vjerovatno neki sto su dobili kamenje u sarajevu ili neki pod dozom srat..benima je napisao/la:@L_blancos ko god baci kamen na autobus, manijak ili robijas to je debil i pi.cka... meni su simpaticni ovi robijasi, jes da su rulja ali barem ljudi vole srcem svoj klub i bas mi je zao sto ako osvojimo kup umjesto njih idu listicani u europu
Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje
Zagadiše temu i napraviše deponiju od nje
i niko ništa ne poduzima.
Zagadiše temu i napraviše deponiju od nje
-
TM87visnjik
- Kontakt:
pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Reče čovjek koji je već 4 puta banovan zbog vrijeđanja i provociranja.grof je napisao/la:Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje![]()
Zagadiše temu i napraviše deponiju od nje![]()
Jedva čekam tekmu sutra, pa kom opanci, kom obojci. Samo da sve prođe fair i korektno mada sumnjam da hoće.
Svaka čast, sve dok je većini likova zanimljivije razbijat, marisat se i drogirat od nas nikad ništa.TM87visnjik je napisao/la:pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Vrati se u Busovacu, pa tamo prosipaj tu pricu o opancimaBosco je napisao/la:Reče čovjek koji je već 4 puta banovan zbog vrijeđanja i provociranja.grof je napisao/la:Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje![]()
Zagadiše temu i napraviše deponiju od nje![]()
![]()
Jedva čekam tekmu sutra, pa kom opanci, kom obojci. Samo da sve prođe fair i korektno mada sumnjam da hoće.
Svaka čast, sve dok je većini likova zanimljivije razbijat, marisat se i drogirat od nas nikad ništa.TM87visnjik je napisao/la:pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Ako ti je takvo razmisljanje bilo i prije naseg gostovanje kapa dole,sve sto si napisao stoji..TM87visnjik je napisao/la:pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Mandrle.izzo grofe sta si vec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.