FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

L_blancos
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 16:24

benima je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Aj ba lave, kao prvo ja nisam dosao da provociram kao sto ne dolazi vecina Robova, ja sam normalan forumas i da nije kup isti bi klinac bio i normalno bi doso da diskutujem sa normalnim ljudima.. Haya

Benima.. :D Razumijem da nemas objasnjenje.. :)
brate haj pa nesto razumijes :D :D
Dobro je znaci,zakljucili smo raspravu :D
Nego sretan vam put,jbg valjda cete imat srece sa kamenjem ko i ja.. Tj moj bus :D Realovac,cemu kompleksi.. Licno nemam toliko toga protiv SA,imam dosta dobrih prijatelja tamo cak sto vise Manijaci su,ali postupke iz prve finalne necu komentarisat,
Sretno i Trofej ostaje..
Gigant-vjerovatno nisi ti osjetio tu prijasnju atmosferu ali nema veze,imat ces kad samo je to spustanje nas u najmanju ruku smijesno.. A sto se tice cijena bila je 2 km , ali brate pogledaj malo standard u Sa pogledaj u Ze..

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 24 maj 2011, 16:26

slika
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

benima
Kontakt:

Post Postao/la benima » 24 maj 2011, 16:28

@L_blancos ko god baci kamen na autobus, manijak ili robijas to je debil i pi.cka... meni su simpaticni ovi robijasi, jes da su rulja ali barem ljudi vole srcem svoj klub i bas mi je zao sto ako osvojimo kup umjesto njih idu listicani u europu

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 24 maj 2011, 16:32

Shvatam ja i robije i pitare..robijama velika tekma sansa da uzme kup..a pitarima vatra nas uspjeh-njihov neuspjeh ;)

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 24 maj 2011, 16:33

reče balavac od 15 godina :lol:
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 16:35

benima je napisao/la:@L_blancos ko god baci kamen na autobus, manijak ili robijas to je debil i pi.cka... meni su simpaticni ovi robijasi, jes da su rulja ali barem ljudi vole srcem svoj klub i bas mi je zao sto ako osvojimo kup umjesto njih idu listicani u europu
Vjeruj mi da ja to osudjujemm,i da je kod nas utakmica prva ne bi niko prisao busevima ,tako je prije tekme uvijek bilo,uvijek su vodje alaudirale da niko ne baca kamenje,.. to ce vjerovatno neki sto su dobili kamenje u sarajevu ili neki pod dozom srat..

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 24 maj 2011, 16:44

Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje :oops:
Zagadiše temu i napraviše deponiju od nje :o :oops: i niko ništa ne poduzima.

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 24 maj 2011, 16:47

pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 maj 2011, 16:49

grof je napisao/la:Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje :oops:
Reče čovjek koji je već 4 puta banovan zbog vrijeđanja i provociranja. :lol:

Jedva čekam tekmu sutra, pa kom opanci, kom obojci. Samo da sve prođe fair i korektno mada sumnjam da hoće.
TM87visnjik je napisao/la:pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Svaka čast, sve dok je većini likova zanimljivije razbijat, marisat se i drogirat od nas nikad ništa.

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 24 maj 2011, 16:51

Bosco je napisao/la:
grof je napisao/la:Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje :oops:
Reče čovjek koji je već 4 puta banovan zbog vrijeđanja i provociranja. :lol:

Jedva čekam tekmu sutra, pa kom opanci, kom obojci. Samo da sve prođe fair i korektno mada sumnjam da hoće.
TM87visnjik je napisao/la:pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Svaka čast, sve dok je većini likova zanimljivije razbijat, marisat se i drogirat od nas nikad ništa.
Vrati se u Busovacu, pa tamo prosipaj tu pricu o opancima ;) ..svi na svoje, implementacija anexa 7. :!:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 16:52

Ako ti je takvo razmisljanje bilo i prije naseg gostovanje kapa dole,sve sto si napisao stoji..

Mandrle.izzo grofe sta si vec :D Ne rise

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 24 maj 2011, 16:55

Sta trebam da ponesem mitraljez pa da resetam po Zenici..halo momcino ja idem da navijam za Želju

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 24 maj 2011, 16:57

L_blancos je napisao/la:
Ako ti je takvo razmisljanje bilo i prije naseg gostovanje kapa dole,sve sto si napisao stoji..

Mandrle.izzo grofe sta si vec :D Ne rise
Slusaj jarane ako idem na gostovanje da zijanim glavu ili da ja nekom skinem glavu..jel to normalno tebi?

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 24 maj 2011, 16:57

Nek pobjedi bolji i na tribinama i na terenu...Zivjeli i vidimo se sutra ;)

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 24 maj 2011, 16:59

Višnjik buraz.
Ne trudi se bezveze ;) ,ne vrijedi jer njihovi napaceni umovi prepuni mržnje, zavisti i ljubomore te ne mogu shvatiti.
Pišeš likovima koji razumiju samo jezik mržnje, ogovaranja i nasilja = isto kao da pišeš zidu.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 17:04

Tm fkt da to nije uredu, ali govoriim ti to da ima likova koji prije naseg gostovanja prijete ovo ono a kad oni trebaju gostovat slicne postove pisu,i mi cemo ponovo ic na Grbu i to ti govorim jbg..

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 24 maj 2011, 17:20

L_blancos je napisao/la:Tm fkt da to nije uredu, ali govoriim ti to da ima likova koji prije naseg gostovanja prijete ovo ono a kad oni trebaju gostovat slicne postove pisu,i mi cemo ponovo ic na Grbu i to ti govorim jbg..
moj licni stav ..ja volim da dodju gostujuci navijaci na Grbavicu..valjda je to smisao fudbala..pune tribine ,navijanje ..naravno nek bude i malo podheba,al sve u granicama normale..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 maj 2011, 17:23

Popunjeno je 27 autobusa...do 16:30
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 maj 2011, 17:24

27 ??? pa gdje cemo svi stati
NO PYRO NO PARTY

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 maj 2011, 17:24

kako ce celiku biti tesko da bude gost na svom terenu u kupu heheee
ekipe koje ce igrati u evropi >Zeljeznicar,njanjare,Borac i Siroki heheee a cak je vidio i celik u evropi heheheee

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, CCMuHa87, Ferroviere1987, kontra i 32 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []