FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta trebam da ponesem mitraljez pa da resetam po Zenici..halo momcino ja idem da navijam za Želju
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Slusaj jarane ako idem na gostovanje da zijanim glavu ili da ja nekom skinem glavu..jel to normalno tebi?L_blancos je napisao/la:Ako ti je takvo razmisljanje bilo i prije naseg gostovanje kapa dole,sve sto si napisao stoji..TM87visnjik je napisao/la:pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Mandrle.izzo grofe sta si vecNe rise
-
IndependenT
- Kontakt:
Nek pobjedi bolji i na tribinama i na terenu...Zivjeli i vidimo se sutra 
Višnjik buraz.
Ne trudi se bezveze
,ne vrijedi jer njihovi napaceni umovi prepuni mržnje, zavisti i ljubomore te ne mogu shvatiti.
Pišeš likovima koji razumiju samo jezik mržnje, ogovaranja i nasilja = isto kao da pišeš zidu.
Ne trudi se bezveze
Pišeš likovima koji razumiju samo jezik mržnje, ogovaranja i nasilja = isto kao da pišeš zidu.
Tm fkt da to nije uredu, ali govoriim ti to da ima likova koji prije naseg gostovanja prijete ovo ono a kad oni trebaju gostovat slicne postove pisu,i mi cemo ponovo ic na Grbu i to ti govorim jbg..
-
TM87visnjik
- Kontakt:
moj licni stav ..ja volim da dodju gostujuci navijaci na Grbavicu..valjda je to smisao fudbala..pune tribine ,navijanje ..naravno nek bude i malo podheba,al sve u granicama normale..L_blancos je napisao/la:Tm fkt da to nije uredu, ali govoriim ti to da ima likova koji prije naseg gostovanja prijete ovo ono a kad oni trebaju gostovat slicne postove pisu,i mi cemo ponovo ic na Grbu i to ti govorim jbg..
- pintol_TM87
- Kontakt:
Popunjeno je 27 autobusa...do 16:30
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
kako ce celiku biti tesko da bude gost na svom terenu u kupu heheee
ekipe koje ce igrati u evropi >Zeljeznicar,njanjare,Borac i Siroki heheee a cak je vidio i celik u evropi heheheee
ekipe koje ce igrati u evropi >Zeljeznicar,njanjare,Borac i Siroki heheee a cak je vidio i celik u evropi heheheee
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Robovi su se u.s.r.a.l.i pa konstantno prijete, pisu, psuju... a svi znaju da PAS KOJI LAJE NE UJEDA. Neka to bude sutra jedna prava nogometna poslastica, neka Bilino Polje bude puno i neka na kraju trofej pobjednika KUPA Bosne i Hercegovine digne IBRAHIM SEHIC!
Ma pustite papke iz Zenice,tako vam je to kad se ljakse dograbi 5 minuta slave i uzdigne se ko da je Obama
.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
jel to suplja neka "bomba" il fkt?pintol_TM87 je napisao/la:Popunjeno je 27 autobusa...do 16:30
ja jucer uplatio i tad je bilo 11 popunjenih...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma đesi 27 buseva?pintol_TM87 je napisao/la:Popunjeno je 27 autobusa...do 16:30
ma pusti ga ja danas uplatio bilo 11,bit ce maskimum 15 autobusa!nedaTM je napisao/la:jel to suplja neka "bomba" il fkt?pintol_TM87 je napisao/la:Popunjeno je 27 autobusa...do 16:30
ja jucer uplatio i tad je bilo 11 popunjenih...
pintol_TM87 je napisao/la:Popunjeno je 27 autobusa...do 16:30
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ma ajd ne moras meni da vjerujes...vidjet ces sutra svojim ocima..nemam razloga da lazem...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ovo je vjerovatno i istina druze,danas kad sam bio na Bilinom dodje lik i preuze 2200 karata za manijake.aguero88_ je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Popunjeno je 27 autobusa...do 16:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim s obzirom na razliku u velicini gradova smijesno i sramotno bi i bilo da vas dodje manje.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a yebo majku, prema postovima na ovom forumu, covjek bi rek'o da nema niko normalan u sarajevu i zenici, da su svi neki ultra, mega, giga zayebani likovi, huligani itd.
Za zivot cijeli!
-
TM87visnjik
- Kontakt:
ocekuje se negdje oko 2000 Manijaka..e sad niko nezna tacnu brojku..jer docice iz drugih gradova da navijaju za Zeljumaston je napisao/la:Ovo je vjerovatno i istina druze,danas kad sam bio na Bilinom dodje lik i preuze 2200 karata za manijake.aguero88_ je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Popunjeno je 27 autobusa...do 16:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim s obzirom na razliku u velicini gradova smijesno i sramotno bi i bilo da vas dodje manje.
molim da veličinu slova, slika i broj smajlija držite u normalnim granicama.
hvala.
hvala.
Trenutno korisnika/ca: darkangel4, Hrasno15 i 26 gostiju.