gavran je napisao/la:gavran je napisao/la:nije nego:
![]()
Hej Grbavice, rano ljuta
pritisla me teska tuga
na trenutak, i pomislim
da si sada neka druga
Hej Grbavice, bolna si mi
iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve sto je moje
Ko zivot cijeli Miljacka dijeli
mene od krila tvog'
i ne znam kad' cu al' znam da cu
doci do doma svog'
A onda Zeljin, stadion gledam
vidim ponos tvoj
zivot cu dati, al' tebe ne dam
jer ti si zivot moj
Ne budi tuzna kad cujes pjesmu
bol sto nasa srca mori
jer svaki od nas sto pjesmu pjeva
do zadnjeg' se za tebe bori
Ko zivot cijeli Miljacka dijeli
mene od krila tvog'
i ne znam kad' cu al' znam da cu
doci do doma svog'
Zbog toga bola kad sa Bristola
na tebe gledamo
zbog ove pjesme, nazad se ne smije
nikom te ne damo
AJMO ŠIROKI DA VAS CUJEM![]()
Ha onda su i najjaci europski klubovi filijala Barceloni, Realu, Manchester Unitedu, sam izvuci poantu u odnosu na ekonomske prilike ovih prostora u odnosu na klubove iz prosperitetnijih drzava.FIFA/UEFA je napisao/la:ovo sam ja davno napisao na ovoj temi i postoji rijec za to:plava_pruga je napisao/la:Ovaj ugovor sto ste potpisali sa Dinamom bi vjerovano trebao donijeti bolju finansijsku situaciju, ipak su oni giganti sto se toga tice za nase uslove. Samo koliko sam shvatio sve sto bude valjalo iz vaseg omladinskog pogona ide Dinamu (ispravite me ako grijesim)?
Filijala
Nemoj se bolan prosipati, dok iz ostalih klubova igraci idu besplatno, menadzeri im obecavaju brda i doline, zaobilaze tvoj, moj klub u sirokom stopu, kad se sjetim koliko je igraca bez ikakve odstete ''promijenilo'' smjer, destinaciju i zavrsilo u spomenutom klubu, ti (odnosno uprava NK ŠB) nadjes nacin da ti igraci ne idu nizasto bar, i da ti drugi klub placa godisnje pravo prvenstva na mladog igraca kako im ne bi izmaknuo, kojeg ti usput receno NE moras prodati ukoliko ti nije dobra cijena. Ne vidim sta je u tome svemu lose ili neisplativo, dapace, prirodno je da se povezuju na neki nacin najorganiziraniji klubovi na ovim prostorima.
Mislim, zavist je nezgodna stvar, al glupost je tek ona koje se treba plasiti.