NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2011, 14:46

gavran je napisao/la:
gavran je napisao/la:nije nego:
;)

Hej Grbavice, rano ljuta
pritisla me teska tuga
na trenutak, i pomislim
da si sada neka druga

Hej Grbavice, bolna si mi
iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve sto je moje

Ko zivot cijeli Miljacka dijeli
mene od krila tvog'
i ne znam kad' cu al' znam da cu
doci do doma svog'

A onda Zeljin, stadion gledam
vidim ponos tvoj
zivot cu dati, al' tebe ne dam
jer ti si zivot moj

Ne budi tuzna kad cujes pjesmu
bol sto nasa srca mori
jer svaki od nas sto pjesmu pjeva
do zadnjeg' se za tebe bori

Ko zivot cijeli Miljacka dijeli
mene od krila tvog'
i ne znam kad' cu al' znam da cu
doci do doma svog'

Zbog toga bola kad sa Bristola
na tebe gledamo
zbog ove pjesme, nazad se ne smije
nikom te ne damo

AJMO ŠIROKI DA VAS CUJEM ;)

:D
FIFA/UEFA je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:Ovaj ugovor sto ste potpisali sa Dinamom bi vjerovano trebao donijeti bolju finansijsku situaciju, ipak su oni giganti sto se toga tice za nase uslove. Samo koliko sam shvatio sve sto bude valjalo iz vaseg omladinskog pogona ide Dinamu (ispravite me ako grijesim)?
ovo sam ja davno napisao na ovoj temi i postoji rijec za to:

Filijala
Ha onda su i najjaci europski klubovi filijala Barceloni, Realu, Manchester Unitedu, sam izvuci poantu u odnosu na ekonomske prilike ovih prostora u odnosu na klubove iz prosperitetnijih drzava.
Nemoj se bolan prosipati, dok iz ostalih klubova igraci idu besplatno, menadzeri im obecavaju brda i doline, zaobilaze tvoj, moj klub u sirokom stopu, kad se sjetim koliko je igraca bez ikakve odstete ''promijenilo'' smjer, destinaciju i zavrsilo u spomenutom klubu, ti (odnosno uprava NK ŠB) nadjes nacin da ti igraci ne idu nizasto bar, i da ti drugi klub placa godisnje pravo prvenstva na mladog igraca kako im ne bi izmaknuo, kojeg ti usput receno NE moras prodati ukoliko ti nije dobra cijena. Ne vidim sta je u tome svemu lose ili neisplativo, dapace, prirodno je da se povezuju na neki nacin najorganiziraniji klubovi na ovim prostorima.
Mislim, zavist je nezgodna stvar, al glupost je tek ona koje se treba plasiti.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2011, 16:10

Roskam mi i nije nesto..treba nam bolji napadač
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 27 maj 2011, 19:31

Tu je Varea i Pinjuh,Roskam i Misic sto se napadaca tice ,nema potrebe tu dovodit igrace u obrani smo tanki
----------------------Bandović ----------------------------
pojačanje ------pojačanje -------Džidić? ------Šilić---
------------------Serdarušić -------------------------------
---Pojačanje ----Wagner ------Ivanković? ---Zakarić-
---------------------Pojačanje -------------------------
Kevine Dine ti nema???'decko je u zadnjih 5 utakmica najvise pokazao
Šila nemoze vise ,to je ocito ,Duce zasluzuje vise prilike
Nadam se da ce Hordas Marciano uc u formu
Vratimo decke s posudbe ,al najvece pojacanje ce bit ostanak Bake

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2011, 19:55

DIno je ok..al za ulazak s klupe..treba netko jači tu..

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 27 maj 2011, 20:08

felix123 je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:Ovaj ugovor sto ste potpisali sa Dinamom bi vjerovano trebao donijeti bolju finansijsku situaciju, ipak su oni giganti sto se toga tice za nase uslove. Samo koliko sam shvatio sve sto bude valjalo iz vaseg omladinskog pogona ide Dinamu (ispravite me ako grijesim)?
ovo sam ja davno napisao na ovoj temi i postoji rijec za to:

Filijala
Pa smo ti se mi davno na to slatko nasmijali :lol: :lol:
Ona po takvoj nekoj logici Željo je nas klub ili nasa filijala ,jer nas Mepas je jedan od vaznijih Željinih sponzora
Potpuno se slazem sa Fidelisom ,mislim da s Bakom i s 2 pojacanja mozemo dosad najdalje u Europi ,vec u ovom trenutku smo najjaca momcad u BiH steta da smo usli u formu i da je Baka dosao tek pred kraj
P.S Hvala našoj filijali što nam omoguci Europu :D
sponzor kluba zeljeznicar je Mepas kao i mnogi drugi
filijala Dinama je Siroki Brijeg

sta je tu nejasno?? :lol: :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 27 maj 2011, 20:17

Pa smo ti se mi davno na to slatko nasmijali :lol: :lol:
Ona po takvoj nekoj logici Željo je nas klub ili nasa filijala ,jer nas Mepas je jedan od vaznijih Željinih sponzora
Potpuno se slazem sa Fidelisom ,mislim da s Bakom i s 2 pojacanja mozemo dosad najdalje u Europi ,vec u ovom trenutku smo najjaca momcad u BiH steta da smo usli u formu i da je Baka dosao tek pred kraj
P.S Hvala našoj filijali što nam omoguci Europu :D[/quote]

Da te nesto pitam i iskreno da mi odgovoris..imas li ti akvarijum sa ribicam u kuci..!!!
hvala unaprijed..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 maj 2011, 20:26

Uefa/Fifa vi ste nasa filijala.Borite se za nas,staces za pare sve.I onaj sta mama radi!!!!? :P :?: :?:

Što se tiče napadača,ako se mislimo boriti za titulu trebamo dovesti minimalno jednog a vjerojatno i dva napadača.Malog hordaša poslati u džunglu i vratiti Zlomu.Čast nasim napadačima al nije to klasa.Roskam uopce i nije napadač ako cemo realno!!!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 27 maj 2011, 21:05

ŠB.TRN je napisao/la:Uefa/Fifa vi ste nasa filijala.Borite se za nas,staces za pare sve.I onaj sta mama radi!!!!? :P :?: :?:

Što se tiče napadača,ako se mislimo boriti za titulu trebamo dovesti minimalno jednog a vjerojatno i dva napadača.Malog hordaša poslati u džunglu i vratiti Zlomu.Čast nasim napadačima al nije to klasa.Roskam uopce i nije napadač ako cemo realno!!!
filijala :lol: :lol: :lol: :lol:

ali eto jbg kad ste mali klub iz male sredine

drugacije ne moze
treba nam jos igraca iz BiH

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 27 maj 2011, 21:10

Nemojte puno na Deju računati kako cujem da trazi inozemni angazman.. Roskam je dobar jos kad mu se zdrav i spreman Varea prikljuci, a i Mišić je tu.. Plus nasi mladi.. Napad je dobar.. Zadnji red je kritican, treba nekoga uz Džidića.. I nekoga na lijevom beku.. Bertosa hvala ali doviđenja za ovo dosada prikazano..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 maj 2011, 21:13

ŠB.TRN je napisao/la:Uefa/Fifa vi ste nasa filijala.Borite se za nas,staces za pare sve.I onaj sta mama radi!!!!? :P :?: :?:

Dejana ??

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2011, 22:24

FIFA/UEFA je napisao/la:

drugacije ne moze
jel tebi krivo ili šta?
pa šta što smo filijala? neka smo...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 maj 2011, 00:46

Samo F.K.S !! je napisao/la:

Dejana ??
Ne daj Bože,Dejan je gospodin,pa za koga on god navijao.Mislio sam na Marsijana.Dejan ako ode vani nema veze.Otjerati Marića vratiti Tonu i malog Mikulića staviti za drugog vratara i to je to.Mislim i da Mišić odlazi na kraju sezone!!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 28 maj 2011, 01:02

Jel Misic ima nesto konkretno,ili ga se Siroki rijesava?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 28 maj 2011, 01:10

FIFA/UEFA je napisao/la:

drugacije ne moze
Nemam pojma za koga navijes, ne zanima me ;)
Al znam da bi i ti želio da tvoj klub bude nekom filijala na ovaj nacin, zelim mu svu srecu u potrazi za sponzorom.
A do tad pati veni što širokom netko daje novce a vama nitko neda :lol:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 maj 2011, 01:11

magic je napisao/la:Jel Misic ima nesto konkretno,ili ga se Siroki rijesava?
Čuo sam da je već na polusezoni govorio da ce ici,al nista nije sigurno.Sad je dosao novi trener mozda i ostane!!! ;) ;) ;)
Pozdrav nasoj filijali!!! :D :D :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 28 maj 2011, 10:20

user_name je napisao/la:Pa smo ti se mi davno na to slatko nasmijali :lol: :lol:
Da te nesto pitam i iskreno da mi odgovoris..imas li ti akvarijum sa ribicam u kuci..!!!
hvala unaprijed..[/quote]

Hahahahahahaahaha ,nemam nazalost
nasmija me pravo
Zahvali se @FIFA/UEFA što me ponukao da napisem ovu glupost
Normalno da Željo nije naša filijala,i da Mepas nije ni 50 najjaci sponzor Želje

Što se tiče momcadi za Europu treba nam 2 obrambena igraca samo ,jer nije dobro puno igraca dovest u momcad pred vazne utakmice
Sto se veze tice tu imamo igraca i kad se s posudbe vrate i onaj Chevrot (kako li vec) nema potrebe vise
Napad Varea,Roskam,Misic ,Pinja i Dino koji kad ga je Baka stavio u napad u 2 tekme 2 gola zabio

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 maj 2011, 10:33

felix123 je napisao/la:
user_name je napisao/la:Pa smo ti se mi davno na to slatko nasmijali :lol: :lol:
hvala unaprijed..
Hahahahahahaahaha ,nemam nazalost
nasmija me pravo
Zahvali se @FIFA/UEFA što me ponukao da napisem ovu glupost
Normalno da Željo nije naša filijala,i da Mepas nije ni 50 najjaci sponzor Želje

Što se tiče momcadi za Europu treba nam 2 obrambena igraca samo ,jer nije dobro puno igraca dovest u momcad pred vazne utakmice
Sto se veze tice tu imamo igraca i kad se s posudbe vrate i onaj Chevrot (kako li vec) nema potrebe vise
Napad Varea,Roskam,Misic ,Pinja i Dino koji kad ga je Baka stavio u napad u 2 tekme 2 gola zabio[/quote]
Ma onaj Cheverot nije igrao nigdje.Ja ne znam da je bio u Gosku,cak sam mislio da je oticao prema svojoj domovini.On nije igrač ni za nase lige,barem sto sam ga ja gledao,mozda nas razuvjeri!!! ;) ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 maj 2011, 10:54

ma mislim da je Chevrotovo vrijeme prošlo..neznam.jedinmo ako ga ne ostave u GOŠKU jer realno nije bilo prostora da ga se isprobava, svaka utakmica je bila bitna

edit: Chevrot ide kuci za koji dan, taman saznao

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 28 maj 2011, 11:17

Hoće li danas prvi tim u Banovićima igrati?Ili će Baka dati šansu mladima?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2011, 11:44

Izgleda da vam Baka ode raditi u Saudijsku Arabiju...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Tuce11, Zaboljesutra i 22 gosta.