NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2011, 19:55

DIno je ok..al za ulazak s klupe..treba netko jači tu..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 27 maj 2011, 20:08

felix123 je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:Ovaj ugovor sto ste potpisali sa Dinamom bi vjerovano trebao donijeti bolju finansijsku situaciju, ipak su oni giganti sto se toga tice za nase uslove. Samo koliko sam shvatio sve sto bude valjalo iz vaseg omladinskog pogona ide Dinamu (ispravite me ako grijesim)?
ovo sam ja davno napisao na ovoj temi i postoji rijec za to:

Filijala
Pa smo ti se mi davno na to slatko nasmijali :lol: :lol:
Ona po takvoj nekoj logici Željo je nas klub ili nasa filijala ,jer nas Mepas je jedan od vaznijih Željinih sponzora
Potpuno se slazem sa Fidelisom ,mislim da s Bakom i s 2 pojacanja mozemo dosad najdalje u Europi ,vec u ovom trenutku smo najjaca momcad u BiH steta da smo usli u formu i da je Baka dosao tek pred kraj
P.S Hvala našoj filijali što nam omoguci Europu :D
sponzor kluba zeljeznicar je Mepas kao i mnogi drugi
filijala Dinama je Siroki Brijeg

sta je tu nejasno?? :lol: :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 27 maj 2011, 20:17

Pa smo ti se mi davno na to slatko nasmijali :lol: :lol:
Ona po takvoj nekoj logici Željo je nas klub ili nasa filijala ,jer nas Mepas je jedan od vaznijih Željinih sponzora
Potpuno se slazem sa Fidelisom ,mislim da s Bakom i s 2 pojacanja mozemo dosad najdalje u Europi ,vec u ovom trenutku smo najjaca momcad u BiH steta da smo usli u formu i da je Baka dosao tek pred kraj
P.S Hvala našoj filijali što nam omoguci Europu :D[/quote]

Da te nesto pitam i iskreno da mi odgovoris..imas li ti akvarijum sa ribicam u kuci..!!!
hvala unaprijed..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 maj 2011, 20:26

Uefa/Fifa vi ste nasa filijala.Borite se za nas,staces za pare sve.I onaj sta mama radi!!!!? :P :?: :?:

Što se tiče napadača,ako se mislimo boriti za titulu trebamo dovesti minimalno jednog a vjerojatno i dva napadača.Malog hordaša poslati u džunglu i vratiti Zlomu.Čast nasim napadačima al nije to klasa.Roskam uopce i nije napadač ako cemo realno!!!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 27 maj 2011, 21:05

ŠB.TRN je napisao/la:Uefa/Fifa vi ste nasa filijala.Borite se za nas,staces za pare sve.I onaj sta mama radi!!!!? :P :?: :?:

Što se tiče napadača,ako se mislimo boriti za titulu trebamo dovesti minimalno jednog a vjerojatno i dva napadača.Malog hordaša poslati u džunglu i vratiti Zlomu.Čast nasim napadačima al nije to klasa.Roskam uopce i nije napadač ako cemo realno!!!
filijala :lol: :lol: :lol: :lol:

ali eto jbg kad ste mali klub iz male sredine

drugacije ne moze
treba nam jos igraca iz BiH

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 27 maj 2011, 21:10

Nemojte puno na Deju računati kako cujem da trazi inozemni angazman.. Roskam je dobar jos kad mu se zdrav i spreman Varea prikljuci, a i Mišić je tu.. Plus nasi mladi.. Napad je dobar.. Zadnji red je kritican, treba nekoga uz Džidića.. I nekoga na lijevom beku.. Bertosa hvala ali doviđenja za ovo dosada prikazano..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 maj 2011, 21:13

ŠB.TRN je napisao/la:Uefa/Fifa vi ste nasa filijala.Borite se za nas,staces za pare sve.I onaj sta mama radi!!!!? :P :?: :?:

Dejana ??

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2011, 22:24

FIFA/UEFA je napisao/la:

drugacije ne moze
jel tebi krivo ili šta?
pa šta što smo filijala? neka smo...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 maj 2011, 00:46

Samo F.K.S !! je napisao/la:

Dejana ??
Ne daj Bože,Dejan je gospodin,pa za koga on god navijao.Mislio sam na Marsijana.Dejan ako ode vani nema veze.Otjerati Marića vratiti Tonu i malog Mikulića staviti za drugog vratara i to je to.Mislim i da Mišić odlazi na kraju sezone!!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 28 maj 2011, 01:02

Jel Misic ima nesto konkretno,ili ga se Siroki rijesava?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 28 maj 2011, 01:10

FIFA/UEFA je napisao/la:

drugacije ne moze
Nemam pojma za koga navijes, ne zanima me ;)
Al znam da bi i ti želio da tvoj klub bude nekom filijala na ovaj nacin, zelim mu svu srecu u potrazi za sponzorom.
A do tad pati veni što širokom netko daje novce a vama nitko neda :lol:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 maj 2011, 01:11

magic je napisao/la:Jel Misic ima nesto konkretno,ili ga se Siroki rijesava?
Čuo sam da je već na polusezoni govorio da ce ici,al nista nije sigurno.Sad je dosao novi trener mozda i ostane!!! ;) ;) ;)
Pozdrav nasoj filijali!!! :D :D :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 28 maj 2011, 10:20

user_name je napisao/la:Pa smo ti se mi davno na to slatko nasmijali :lol: :lol:
Da te nesto pitam i iskreno da mi odgovoris..imas li ti akvarijum sa ribicam u kuci..!!!
hvala unaprijed..[/quote]

Hahahahahahaahaha ,nemam nazalost
nasmija me pravo
Zahvali se @FIFA/UEFA što me ponukao da napisem ovu glupost
Normalno da Željo nije naša filijala,i da Mepas nije ni 50 najjaci sponzor Želje

Što se tiče momcadi za Europu treba nam 2 obrambena igraca samo ,jer nije dobro puno igraca dovest u momcad pred vazne utakmice
Sto se veze tice tu imamo igraca i kad se s posudbe vrate i onaj Chevrot (kako li vec) nema potrebe vise
Napad Varea,Roskam,Misic ,Pinja i Dino koji kad ga je Baka stavio u napad u 2 tekme 2 gola zabio

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 maj 2011, 10:33

felix123 je napisao/la:
user_name je napisao/la:Pa smo ti se mi davno na to slatko nasmijali :lol: :lol:
hvala unaprijed..
Hahahahahahaahaha ,nemam nazalost
nasmija me pravo
Zahvali se @FIFA/UEFA što me ponukao da napisem ovu glupost
Normalno da Željo nije naša filijala,i da Mepas nije ni 50 najjaci sponzor Želje

Što se tiče momcadi za Europu treba nam 2 obrambena igraca samo ,jer nije dobro puno igraca dovest u momcad pred vazne utakmice
Sto se veze tice tu imamo igraca i kad se s posudbe vrate i onaj Chevrot (kako li vec) nema potrebe vise
Napad Varea,Roskam,Misic ,Pinja i Dino koji kad ga je Baka stavio u napad u 2 tekme 2 gola zabio[/quote]
Ma onaj Cheverot nije igrao nigdje.Ja ne znam da je bio u Gosku,cak sam mislio da je oticao prema svojoj domovini.On nije igrač ni za nase lige,barem sto sam ga ja gledao,mozda nas razuvjeri!!! ;) ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 maj 2011, 10:54

ma mislim da je Chevrotovo vrijeme prošlo..neznam.jedinmo ako ga ne ostave u GOŠKU jer realno nije bilo prostora da ga se isprobava, svaka utakmica je bila bitna

edit: Chevrot ide kuci za koji dan, taman saznao

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 28 maj 2011, 11:17

Hoće li danas prvi tim u Banovićima igrati?Ili će Baka dati šansu mladima?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2011, 11:44

Izgleda da vam Baka ode raditi u Saudijsku Arabiju...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 maj 2011, 11:46

mujoisuljo je napisao/la:Hoće li danas prvi tim u Banovićima igrati?Ili će Baka dati šansu mladima?
To ti radi kladionice,sta li.Da se mene pita igrala bi prva momcad,sta ima odmarati i koga.Mladi su svakako dobijali šansu.Široki u svakoj utakmici treba ici da pobjedi !!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 maj 2011, 11:56

Na Pecari su u srijedu navečer navijali za Željezničar, a nakon pobjede Plavih nad Čelikom – mogli su se osjećati kao zadovoljna navijačka svita. Konačni trijumf Plavih Širokom je deveti puta zaredom osigurao europske utakmice. Trebala je Širokom pobjeda Želje da se onda prema Europi otvori i četvrta pozicija koju je Široki zacementirao u 29. kolu protiv Zrinjskog. Igrat će se ponovno Europska liga, Široki će u ždrijebu 20. lipnja dobiti protivnika u 1. pretkolu, a prvu utakmicu igrat će deset dana nakon toga.

To je ono što se odmah može ustvrditi, no odgovor na pitanje tko će tada voditi momčad vjerojatno će sačekati na odgovor. Naime, Slišković se vratio iz Arabije gdje je bio na finalizaciji dogovora o angažmanu koji je kao moguću soluciju najavio još kod preuzimanja Širokog, krajem ožujka, odnosno uoči 20. kola i njegova debija u susretu s Travnikom.
- Trener je otišao na završne pregovore u Arabiju, dobio je dvije ozbiljne ponude od kojih je jedna stigla s Cipra. Momčadi će se pridružiti u petak na putu za Banoviće, rekao nam je glavni tajnik kluba Josip Bevanda.
Nije mogao potvrditi da je Slišković otišao potpisati novi ugovor, no sve ukazuje da je to upravo bio slučaj i da će Široki nakon posljednjeg prvenstvenog kola tražiti novog trenera. Naravno, Širokobriježani Mostarcu neće praviti probleme jer je dogovor bio takav da on nakon 1. lipnja može otići bez problema – ako prava ponuda dođe. Kako stvari stoje, suradnja se neće nastaviti, više na žalost Širokog kojemu je Baka dao jako puno u vrlo kratkom razdoblju.
U deset prvenstvenih utakmica, koliko je do sada otišlo u statistiku sa Sliškovićem kao šefom struke, Široki je samo jednom poražen (na Koševu 3:0 za Sarajevo).
Samo u tom razdoblju njegova je momčad zabila 24, a primila osam golova. Široki će prvenstvo gotovo sigurno završiti kao najučinkovitija momčad, što je uvelike njegova zasluga. Prije preuzimanja momčadi Široki je držao desetu poziciju sa sedam bodova iza Sarajeva, a nakon osam susreta u nizu bez poraza (sedam pobjeda i remi u Zenici), te dva kola iza nas – osigurano je, ispostavilo se, europsko četvrto mjesto.
Bio je Baka i blizu ulaska u finale Kupa, no uzvratni remi na Pecari protiv Željezničara nije bio dovoljan. Sve u svemu – svi mogu biti zadovoljni. Slišković jer je sačuvao status trenera – spasitelja (iz ponora je izvukao i Zrinjski i Hajduk), Široki jer ponovno igra Europu...

Baka hvala za sve!!!
E ako sad opet dođe onaj Barbarić ili Ištuk, nece biti dobro!!!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 maj 2011, 12:03

Ma nema nam tko više doći...uvijek isti kandidati Ištuk,Barbarić,Katalinić pa sve u krug...treba dovesti Pamića

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Jugovina, LondonBlues, Zigazaga i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []