Daj nam izvor kakav.HarisLFC je napisao/la:Izgleda da smo sve dogovorili sa, vjerovali ili ne Joey-om Bartonom![]()
Jedna dobra vijest, da je Matin otac bio u pon. navece u Liverpoolu i dogovarao transfer u nas klub. Znaci veoma smo blizu dogovora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Daj nam izvor kakav.HarisLFC je napisao/la:Izgleda da smo sve dogovorili sa, vjerovali ili ne Joey-om Bartonom![]()
Jedna dobra vijest, da je Matin otac bio u pon. navece u Liverpoolu i dogovarao transfer u nas klub. Znaci veoma smo blizu dogovora
ako dođe Barton, onda će sastavni dio naše opreme biti panciri i AK-47 - ovo su ubice ova dvojica, Barton pogotovohary_ynwa je napisao/la:Barton i Carroll se savršeno poznaju.
Barton ima odličan centaršut za Carrolla, koliko ih je samo Carroll pospremio u mrežu
evo šta kažu naši navijači o njemuJimmy from the hood je napisao/la:Barton je lud ko struja, voli se pobiti vise nego hljeba se najesti.
Sada se govori da je Fridel bliži prelasku u Tottenham a i ja čekam tu informaciju da je Young potpisao za LiverpoolJimmy from the hood je napisao/la:Rizo
Hazard nikako ne moze biti novi kloc, momak fakat igra odlicno a i relativno je mlad. Siguran sam, da kada bi sljedece sezone presao u Liverpool ( jer ove sigurno nece nigdje ) Kenny i Clark bi od njega stvorili novog Cristiana Ronalda. Dribling, pas, sut, zavrsnicu ma sve za 10 ima.
Pojacanja ce biti, vec danas ocekujem Friedela i Younga.
Ja nisam nimalo za njegovo dovodjenje. Samo nam jos fali da se uklopi sa andyem pa da zajedno prave belaje....CrvenIspod je napisao/la:evo šta kažu naši navijači o njemuJimmy from the hood je napisao/la:Barton je lud ko struja, voli se pobiti vise nego hljeba se najesti.
http://liverpool.theoffside.com/premier ... ality.html
Prva karakteristika, iako ne previše značajna, mada nekada bude, jeste da je Hazard Belgijanac, a ne Francuz, poput svih tvojih nabrojanih (dobro, osim Sessegnona. Btw, ne znam zašto si njega u tu listu ubacio, kada je odigrao popriličan broj utakmica sa Sunderland u ovoj polusezoni, te je ostvario učinak od 3 gola i 2 asistencije, što je primjerice više od TorresaRizah je napisao/la:Previše se zalijećete na Hazzarda a nije vam dovoljna opomena Shamak, Ngog, Sessegnon, Courcouf ( tranfer u Milan ), Benzema ... Tamo negdje u onoj šumovitoj ligi dobar je bio i Ngog o Šamakuda ne pričam.
Da je toliko dobar kao što vi mislite igrao bi za reprezentaciju Belgije.
Ako iko zna francusku ligu onda sam to ja.
Jedan je Ashley Young.