Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Kop
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Kop » 01 jun 2011, 00:06

HarisLFC je napisao/la:Izgleda da smo sve dogovorili sa, vjerovali ili ne Joey-om Bartonom :o :o

Jedna dobra vijest, da je Matin otac bio u pon. navece u Liverpoolu i dogovarao transfer u nas klub. Znaci veoma smo blizu dogovora ;)
Daj nam izvor kakav. :mrgreen:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 01 jun 2011, 00:15

Barton i Carroll se savršeno poznaju.
Barton ima odličan centaršut za Carrolla, koliko ih je samo Carroll pospremio u mrežu :lol:
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 jun 2011, 00:26

Barton je lud ko struja, voli se pobiti vise nego hljeba se najesti. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 01 jun 2011, 00:28

hary_ynwa je napisao/la:Barton i Carroll se savršeno poznaju.
Barton ima odličan centaršut za Carrolla, koliko ih je samo Carroll pospremio u mrežu :lol:
ako dođe Barton, onda će sastavni dio naše opreme biti panciri i AK-47 - ovo su ubice ova dvojica, Barton pogotovo :D

Postaćemo nešto k'o Sopranosi :D :D
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 01 jun 2011, 00:31

Jimmy from the hood je napisao/la:Barton je lud ko struja, voli se pobiti vise nego hljeba se najesti. :D
evo šta kažu naši navijači o njemu :D
http://liverpool.theoffside.com/premier ... ality.html

slika
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 01 jun 2011, 00:51

------------Reina----------
-Glen-Skrtel-Dann-Enique-
-----------Barton-----------
---Gerrard----Meireles--
---Suarez-----------Young-
-------------Carrol----------

Pa šta sad, nećemo valjda postati Newcastle 2 i završiti u championshipu? :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 jun 2011, 00:54

Lukas je 3 puta bolji nego Barton. :P

Pratite klip i uvjerite se kakvo je njegovo parnerstvo sa Andynatorem :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 01 jun 2011, 00:58

Barton moze doci samo kao zamjena Lucasu tj da nam ojaca igracki kadar umjesto Poulsena koji je cista fula.. Joey je vec dosta istroseno oruzije ja sam vise za dovodjenje nekog mladjeg zeljnog dokazivanja na poziciju zadnjeg veznog..

Sto se tice krila svidja mi se recenica koju neko rece Bolje Hazard nego 3 Younga ili neka prosjecna krila... Bolje jedan lav nego 100 ovaca uvijek je bilo ;) Ustvari svaka strana ima svoje prednosti npr ako oces da prezivis bolje je 100 ovaca a ako oces da ubijes bolje je jedan lav, nama treba ubica..

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 jun 2011, 01:02

Agree, agree !!! 8-) :)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 01 jun 2011, 01:06

Previše se zalijećete na Hazzarda a nije vam dovoljna opomena Shamak, Ngog, Sessegnon, Courcouf ( tranfer u Milan ), Benzema ... Tamo negdje u onoj šumovitoj ligi dobar je bio i Ngog o Šamaku :lol: da ne pričam.
Da je toliko dobar kao što vi mislite igrao bi za reprezentaciju Belgije.
Ako iko zna francusku ligu onda sam to ja.
Jedan je Ashley Young.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2011, 01:15

nesto sam prilicno siguran da ovo nije istina... kakav crni barton ako misle praviti klub kakav liverpool treba biti onda nek se commoli i americka gospoda uozbolje malo jer dosta je nama svima borbe za europu i slicnih sRanja.
You are someone else I am still right here

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 01 jun 2011, 02:35

Ma ni ja bas nesto ne vjerujem da je istina ovo vezano za Bartona pogotovo zbog toga sto govore da hoce graditi ekipu sa dokazanim i mladim igracima , a ovaj klosar nit' je jedno nit' drugo . Trazio sam bilo kakav klip da vidim sta je to on tako specujalno pa ga davode cim je otvoren prelazni rok i jedni sto sam nasao je gomila klipova gdje se on marise . Misljenja sam da nam ne trebaju ovakvi problematicni igraci pa da su ne znam koliko talentovani i dobri jer ce vise stete napraviti timu sa svojim ponasanjem nego dobrog . Nadam se da je ovo za Bartona neka provala .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2011, 07:45

Nisam znao da je Barton zadnji vezni. :mrgreen: Btw, ne vjerujem da će preći u Liverpool (uozbiljili ste se), sve su šanse da Newastle na njemu neće ništa zaraditi (ostaće još ovu sezonu i napustiti klub kao slobodan igrač :( ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 jun 2011, 08:18

Hajde, u ovom trenutku, gledaću na ovaj transfer kao da je realan. I šta dobijamo? Po meni, dobijamo odličnog squad igrača, koji će biti daleko korisniji ekipi od, naprimjer, Joea Colea. Uredu što će doći kao slobodan igrač, ili za neki mizernu cijenu, već je daleko korisniji, borbeniji, rastrčaniji, možda čak i kreativniji (ovdje ne mislim na driblinge, već na pregled lopte, i kako istu prebacuje sa jedne na drugu stranu... onako, baš na engleski način) od Colea, koji je vremenom izgubio svoju brzinu, žestinu koju je imao u Chelseau, te sada mu problem predstavlja uopšte preći igrača, te uputiti centaršut.

Znajući da Kenny iz svakog igrača može izvući maksimum, te ga smiriti van terena (u ovom slučaju, to bi bilo dragocjeno), ovo bi moglo biti sasvim fino pojačanje. Ponavljam, kao squad igrač, koji bi služio u svrhu rotacije, a ne standardni prvotimac. Duga je sezona, i što više korisnih igrača, to je bolje za konačni plasman...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 01 jun 2011, 08:20

[youtube][/youtube]
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 jun 2011, 10:21

Rizo
Hazard nikako ne moze biti novi kloc, momak fakat igra odlicno a i relativno je mlad. Siguran sam, da kada bi sljedece sezone presao u Liverpool ( jer ove sigurno nece nigdje ) Kenny i Clark bi od njega stvorili novog Cristiana Ronalda. Dribling, pas, sut, zavrsnicu ma sve za 10 ima.

Pojacanja ce biti, vec danas ocekujem Friedela i Younga. :D

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 01 jun 2011, 10:23

Jimmy from the hood je napisao/la:Rizo
Hazard nikako ne moze biti novi kloc, momak fakat igra odlicno a i relativno je mlad. Siguran sam, da kada bi sljedece sezone presao u Liverpool ( jer ove sigurno nece nigdje ) Kenny i Clark bi od njega stvorili novog Cristiana Ronalda. Dribling, pas, sut, zavrsnicu ma sve za 10 ima.

Pojacanja ce biti, vec danas ocekujem Friedela i Younga. :D
Sada se govori da je Fridel bliži prelasku u Tottenham a i ja čekam tu informaciju da je Young potpisao za Liverpool :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 jun 2011, 10:25

Ne, Friedel je izjavio da ce karijeru zavrsiti tamo gdje je poceo. Mislim da je jos ova njegova i lagano se oprasta, nastavice kao trener golmana. 8-)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 jun 2011, 11:09

CrvenIspod je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Barton je lud ko struja, voli se pobiti vise nego hljeba se najesti. :D
evo šta kažu naši navijači o njemu :D
http://liverpool.theoffside.com/premier ... ality.html

slika
Ja nisam nimalo za njegovo dovodjenje. Samo nam jos fali da se uklopi sa andyem pa da zajedno prave belaje....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 jun 2011, 13:31

Rizah je napisao/la:Previše se zalijećete na Hazzarda a nije vam dovoljna opomena Shamak, Ngog, Sessegnon, Courcouf ( tranfer u Milan ), Benzema ... Tamo negdje u onoj šumovitoj ligi dobar je bio i Ngog o Šamaku :lol: da ne pričam.
Da je toliko dobar kao što vi mislite igrao bi za reprezentaciju Belgije.
Ako iko zna francusku ligu onda sam to ja.
Jedan je Ashley Young.
Prva karakteristika, iako ne previše značajna, mada nekada bude, jeste da je Hazard Belgijanac, a ne Francuz, poput svih tvojih nabrojanih (dobro, osim Sessegnona. Btw, ne znam zašto si njega u tu listu ubacio, kada je odigrao popriličan broj utakmica sa Sunderland u ovoj polusezoni, te je ostvario učinak od 3 gola i 2 asistencije, što je primjerice više od Torresa :mrgreen: ). Samim tim, ima drugačiji mentalitet od njih, što je jasno vidljivo u utakmicama, gdje se Eden čini tako smirenim na terenu. Ne djeluje nafuran, a niti igra istu poziciju poput ovih gore. Također, ne buni se previše sudijama kada ga protivnički igrači fauliraju, što je odmah mnogo drugačije od današnjih igrača na njegovim pozicijama, da ih ne nabrajam sad...

Ima 20 godina, tako da ti ovo ''ne igra za Belgiju'' baš ne pije vode. Osim toga, možda je njihov selektor dobio naređenja od Lillea da ga mora više odmarati, kako bi im ovaj pomogao u njihovim nastojanjima ove sezone, a to je dupla kruna, što se na kraju i ostvarilo. Njegovo vrijeme, kada će biti reprezentativni vođa, će sigurno doći...

Prvi sam koji će reći da će ovaj momak sigurno uspjeti, ako ga povrede naravno ne obilježe. U Arsenalu bi mogao zamijeniti Arshavina, ili ko god već igra na toj lijevoj strani u njihovoj formaciji, dok bi čestim povredama Wallcotta, sigurno mogao biti glavna ofanzivna karika, uz Nasrija, tako da bi se za njegovu karijeru, odlazak među Topdžije činio kao najbolji izbor.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.