Daj nam izvor kakav.HarisLFC je napisao/la:Izgleda da smo sve dogovorili sa, vjerovali ili ne Joey-om Bartonom![]()
Jedna dobra vijest, da je Matin otac bio u pon. navece u Liverpoolu i dogovarao transfer u nas klub. Znaci veoma smo blizu dogovora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Daj nam izvor kakav.HarisLFC je napisao/la:Izgleda da smo sve dogovorili sa, vjerovali ili ne Joey-om Bartonom![]()
Jedna dobra vijest, da je Matin otac bio u pon. navece u Liverpoolu i dogovarao transfer u nas klub. Znaci veoma smo blizu dogovora
ako dođe Barton, onda će sastavni dio naše opreme biti panciri i AK-47 - ovo su ubice ova dvojica, Barton pogotovohary_ynwa je napisao/la:Barton i Carroll se savršeno poznaju.
Barton ima odličan centaršut za Carrolla, koliko ih je samo Carroll pospremio u mrežu
evo šta kažu naši navijači o njemuJimmy from the hood je napisao/la:Barton je lud ko struja, voli se pobiti vise nego hljeba se najesti.
Sada se govori da je Fridel bliži prelasku u Tottenham a i ja čekam tu informaciju da je Young potpisao za LiverpoolJimmy from the hood je napisao/la:Rizo
Hazard nikako ne moze biti novi kloc, momak fakat igra odlicno a i relativno je mlad. Siguran sam, da kada bi sljedece sezone presao u Liverpool ( jer ove sigurno nece nigdje ) Kenny i Clark bi od njega stvorili novog Cristiana Ronalda. Dribling, pas, sut, zavrsnicu ma sve za 10 ima.
Pojacanja ce biti, vec danas ocekujem Friedela i Younga.
Ja nisam nimalo za njegovo dovodjenje. Samo nam jos fali da se uklopi sa andyem pa da zajedno prave belaje....CrvenIspod je napisao/la:evo šta kažu naši navijači o njemuJimmy from the hood je napisao/la:Barton je lud ko struja, voli se pobiti vise nego hljeba se najesti.
http://liverpool.theoffside.com/premier ... ality.html
Prva karakteristika, iako ne previše značajna, mada nekada bude, jeste da je Hazard Belgijanac, a ne Francuz, poput svih tvojih nabrojanih (dobro, osim Sessegnona. Btw, ne znam zašto si njega u tu listu ubacio, kada je odigrao popriličan broj utakmica sa Sunderland u ovoj polusezoni, te je ostvario učinak od 3 gola i 2 asistencije, što je primjerice više od TorresaRizah je napisao/la:Previše se zalijećete na Hazzarda a nije vam dovoljna opomena Shamak, Ngog, Sessegnon, Courcouf ( tranfer u Milan ), Benzema ... Tamo negdje u onoj šumovitoj ligi dobar je bio i Ngog o Šamakuda ne pričam.
Da je toliko dobar kao što vi mislite igrao bi za reprezentaciju Belgije.
Ako iko zna francusku ligu onda sam to ja.
Jedan je Ashley Young.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.