@GALU care i s tobom se slažem, samo nemoj mi mrziti znakove interpukcije.
@FC BAYERN s tobom se nikako ne slažem.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Kako bolan cirkus.Jedan Kagawa je došao iz Japana pa je bio jedan od najboljih igrača lige.Usami je jednakog potencijala, ako ne i većeg jer je mlađi.Posudba ne dolazi u obzir jer je momak odbio ozbiljne klubove da bi igrao u Bayernu blizu Kagawi,Uchidi i Hasebeu.Ako dođe Honda u Wolfsburg onda će biti prava mala kolonija.Šta bi sa Hulkom.KAd je došao iz Japana svi su na njega gledali ko na kamikazu,ismijavali ga , sad ga niko živ ne može kupiti.Klare je napisao/la:Ama cirkus ovaj Usami i Japanska liga, a klip je ogromna smijurija.
Tako bi oni od Takashia napravili novog Messija.
Mogu ga dovesti na posudbu, pa ako se pokaže, nek' i otkupe njegov ugovor.
davud87 je napisao/la:Možda je upravo taj Usami zamjena za Robbena ili Riberya, ja nisam imao priliku da vidim kako taj Usami igra. Jel iko od vas vidio šta mali zna?! Koliko ja znam budžet za transfere je oko 65 miliona. Do sada je potrošeno oko 26.5 mil. Ostalo je još oko 39 miliona. Vidal, Boateng, Usami... ?! Ima li još imena?!
Morali bi značajno spustiti cijenu da bi došao.Nekoj budali u Lilu je palo na pamet da izvisi 40 mil eura.Sa njim Bayernova napadačka linija bi bila najbolja na svijetu uz Barselonu, ali da se ne zamajavamo dižu cijenu Hazardu i nisam optimista da će doći.Sa Bayernom se povezuje sto igrača, a na kraju se pokaže da su mediji imali bujnu maštu.davud87 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... ard-report
ljudi kat ti pricaju o bayernu govore realne stvari, a ti kad pricas o tom timu covjek bi reko da ste osvojili 5 liga prvaka zaredom, a ne da ste se do kraja borili za pretkolo tog takmicenjaeffe_sa je napisao/la:s transferom neuera sam super zadovoljan, dobili smo najvjerovatnije najboljeg golmana svijeta u svojim redovima...ovi dušmani će tek sad pući i počet opet tražit mane bayernu![]()
![]()
koliko samo ovde mana bayernu iskopaju, onaj koji ne zna mislio bi da se ovde priča o feyenoord rotterdamu, a ne bayern munchenu
kad ta šuplja počne nakon romaria se ubrzo pojavi dabar koji navodi beckenbauera kao jedinu planetarnu zvijezdu koja je igrala bundesligu...e sad kad se tako čovjek i njemu slični pojave onda il takvi ne prate fudbal il spamaju, zato bi možda malo i moderatori mogli poradit na takvim postovima, jer ovde se jedna tema sažvače i taj neko ne procita šta se sve pisalo i počne nebuloze valjat
što se rafinhinog transfera tiče zadovoljan sam donekle, a bit cu zadovoljan skroz dok sezona odmakne i ako rafinha bude disciplinovan i pruzi ono najbolje što može, a čovjek može mnogo......baines je prije bio moja velika želja, zbog poznatih razloga nas odbio al čovjek je karakter....po fudbalskim kvalitetima coentrao bi bio pojačanje, al on očigledno i nije neki karakter, jer koristio je bayern da digne svoju cijenu da privuce reala...prema tome možda rafinha nije moja prva želja al mi je draži sad od portugalca, jer znamo da niti u bayernu a ni u drugim bundesligašima nisu dobro došli igrači bez karaktera......boatenga bi volio vidjet, u njegov veliki potencijal vjerujem, al eto izgleda da man.city trazi za njega 20 miliona eura...to bi zaista bilo previše....
još jednim obrambenim igračem, prvenstveno stoperom bi stabilizovali odbranu, ona bi postala dosta dobra, ne bi bila najjača na svijetu, al ipak dobra....u njoj ima potencijala i za napredovanje, badstuber mlad, a boateng ako dodje i on mlad....rafinha i lahm u odličnim godinama, a golman svjetska klasa, najvjerovatnije novi kahn....
zašto je još dobra stvar dovodjenje rafinhe? lahm će ići na lijevu stranu, a ja ga vidim tamo jačeg...znači dobit čemo jos vise na kvalitetu...vezni red nam je i onako jedan od najjačih na svijetu, jedino barca i možda real imaju jači...u napadu imamo veliki potencijal, nadat se da će i petersen napravit boom....ovo su stvari koje daju nadu za velike ciljeve u narednoj sezoni, a i u narednih par godina još više
effe_sa je napisao/la:romarioo: ti baš hočeš da te izbace s ovog foruma??a to može ići brzo.....jer spamaš konstantno, davno si upotrijebio par uvreda....a drugo ne čitaš il ne želiš čitat postove....ja sam kritički se osvrtao na nastupe bayerna često....i samo lud čovjek može biti i mislit da ovaj tim bayerna ima potencijal samo za trece mjesto....a ne nabijaju se ostale ekipe u bundesligi sa 6-7 golova razlike.....ja sam te odavno već pitao kad ćeš pogledat utakmicu barce u okviru lige???kad pogledaš par utakmica barce, izuzev lige prvaka onda se javi pa možemo pricat i o barci i o bayernu
effe_sa je napisao/la:romarioo: nije ocevina, al ja kad se zainatim čuda se dešavajua vrijeđao si još kad si ušao u prvi konflikt sa mnom, al tad sam te argumentima isprašio ko svaki put
nemaju ovde svi isto mišljenje ko ja, ne daj Bože da je tako, al ima par ljudi imamo različita mišljenja al opet se može normalno i argumentovano diskutovat...primjeri su: monolog, sarajlija 89, Magica i drugi....al ne podnosim neke upadice i valjanje gluposti....a kad neko kaže nešto zato treba imat argumente, a i drugi su primijetili da lupaš....i još par pojedinaca toliko površno prati fudbal a dodje ovde pametovat o bayernu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.