FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- suicidesquad
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Thomas Müller je gesetzt! On mora igrati. Ako kupe Vidala, Gustavo ide na klupu.
Cika Heynckes planira ovako:
Gomez
Müller
Ribery Robben
Vidal Schweinsteiger
Lahm Rafinha
Badstuber Boateng
Neuer

Gomez
Müller
Ribery Robben
Vidal Schweinsteiger
Lahm Rafinha
Badstuber Boateng
Neuer
- moustapha
- Kontakt:
Totalno mi je ne logicno da Gustavo ide na klupu. U ovom trenutku je bolje i od Vidala i Bastiana. Jos ako se doda da u rosteru imamo Tymoschucka, postavlja se pitanje sta ce nam Vidal?
#divovi
Dobra dva pojacanja za Bajern. Nekoliko puta sam pis'o da je Lam puno korisniji na lijevom beku. Njegov napadacki potencijal nije dovoljno iskoristen na desnom beku, jer suradjuje sa jednim od najsebicnijih igraca danasnjice (
). Roben je dovoljan sam sebi. Al' ako se nekada odluci dodati, tu ce biti izuzetno agilni i napadacki kvalitetni Rafinja. Rafinja je agresivan u odbani, mislim da nece previse puhati po njegovoj strani, vjerovatno i manje nego po Lamovoj. Riberi igra znatno losije od kada je Lam prebacen na desni bok. Bio je prepusten sam sebi, tako da je uglavnom gubio bitke od brojcano dominantnijeg protivnika na svojoj strani terena. Lam se cesto ubacuje naprijed i njegovo kretanje je dosta nepredvidivo. Cesto ulazi u sredinu, sto unosi konfuziju u protivnicke redove, a Riberi cesto ostaje usamljen,... Lijeva strana ce biti puno jaca u novoj sezoni ako Riberi ne ode u Juve
.
Vidal je rodjen da igra u Bajernu. Malo mi je Bajern neprepoznatljiv od kada nema smradova i prznica u svojoj ekipi (otis'o Bomel),..
. Cak je doslo do toga da mi je Real Madrid vjerovatno odvratniji od Bajerna
. Vidal bi bio pravi nasljednik Jeremisa
. A dobar je igrac, pozvrtvovan, agresivan, pokretljiv,... Sigurno bi unjeo neupohodnu dozu energije u prilicno letargican i usporen vezni red.
Vidim pominje se Boateng,... Koliko znam, on nije klasicni stoper. Izgleda da su malo opekle kriminalne partije Gustava i Timoscuka na stoperskim pozicijama
. Treba Bajernu jedan jak odbrambeni igrac, po mogucnosti karizmatican, uz kojeg bi se mog'o slepati ona levat - Stuber
. Nebi bilo lose dovesti dva stopera, al' jedan je neophodan ako se zeli nesto napraviti u Ligi prvaka. Meni se nekada svidio Zapata iz Udina, al' ne mogu reci u kakvog je igraca izrast'o, jer ga odavno nisam gled'o.
Posto Bajern uveliko zavisi od krilnih igraca, prema kojima je formiro stil igre, bilo bi dobro naci kvalitetnu zamjenu za zdrastveno upitne Robena i Riberija. Rojs i Marin su pravi igraci, a ne bi kostali tako puno.
Sa ovim igracima bi se mogli ukljuciti u ravnopravnu borbu sa svakim klubom u Ligi prvaka, osim Barse, kojoj ne moze niko nista,..
Vidal je rodjen da igra u Bajernu. Malo mi je Bajern neprepoznatljiv od kada nema smradova i prznica u svojoj ekipi (otis'o Bomel),..
Vidim pominje se Boateng,... Koliko znam, on nije klasicni stoper. Izgleda da su malo opekle kriminalne partije Gustava i Timoscuka na stoperskim pozicijama
Posto Bajern uveliko zavisi od krilnih igraca, prema kojima je formiro stil igre, bilo bi dobro naci kvalitetnu zamjenu za zdrastveno upitne Robena i Riberija. Rojs i Marin su pravi igraci, a ne bi kostali tako puno.
Sa ovim igracima bi se mogli ukljuciti u ravnopravnu borbu sa svakim klubom u Ligi prvaka, osim Barse, kojoj ne moze niko nista,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Napokon da završi i ova sapunica oko Neuera sad je potrebno okrenuti se dovođenju stopera,lično bi volio Alexa snažan,jak u skoku,opasan iz prekida iako onako robusan veoma je pokretljiv sjajan igrač mislim da bi se mogao dovesti za 20tak mil...što se tiče Boatenga iako nije klasični stoper mogao bi se koristiti na više pozicija Lahm Boateng na bekovima Rafina backup...pare koje namjeravaju istresti za Vidala ja bi usmjerio na Nasrija koji izgleda na izlaznim vratima Emirata...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Planiral se dovesti napadac? nije valjda da ce Bayo ponovo ostati na jednom debilu, jer vidim da Klose ide.... 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Planira, Aguero.HzBvB je napisao/la:Planiral se dovesti napadac? nije valjda da ce Bayo ponovo ostati na jednom debilu, jer vidim da Klose ide....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
prije svega cestitam svim bavarcima sto smo dobili jednog najboljih golmana svijeta ,e ovako raja vidim ovdje se sve i svasta pise OK e ovako Bajern je jedan od 10 najvecih klubova svih vremena istina je da je budndesliga takva liga u kojoj bajern apslolutno u svemu gospodari ( novac vrhunski igraci uspjesi oranizacija kluba itd...)sto je nesporrno tu nema konkurancije i istina je da veliki igraci vrhunskog kvaliteta zele da igraju u ligama gdje ce dati svoj maksimum u dokazivanju a ujedno i zaraditi dobre pare.u budnesligi mogu zaraditi ali nema takmicarske konkurencije , ali ima jedna stvar sto me posebno raduje a to je sto je bundesliga posebno u zadnje dvije godina vrtoglavo se uzdigla po svemu posjecenosti stadiona najbolja u evropi daleko bolji fudbal i zanimljiviji se igra sa puno golova tako da bundesliga sve vise i vise postaje privlacna za velike igrace evo recimo primjera radi raul jeste da je pred penzijom ali ako se ne varama neko je ovdje napisao da je dosao uzeti pare to jeste sigurno jedano od razloga ali i zato sto je njmacki fudbal postaje sve vise interesanniji jer stavra se konkurentsost u ligi i mogucnost za pokazivanje svoga maksimuma ,ista je stavr za riberya prije nego sto ga je bajern uzeo ja koliko se sjecam bajernu je protukandidat bio man.utdza uzimanje bilala ali riba je odabrao bajern tako potvrdjuje se da bundes liga se sve vise i vise naravno ako ovim tempom nastavi priblizava da se ne uvrijede navijaci ital.timova dvjema najacim ligama mada istina je da bundes liga nikada sto se tice imena klubova nece moci bit slicna eng.,ita.,spa.ligi.Dalje vezano za cijene ono ovo prevelika cijena precjenjen kvalitet itd.. mislim da je one godine kada je ronaldo presao u real jednom rijecju unisten transfer sistem nogometa cijene nekih igraca su nenormalo porasle precjenjene koje ne opravdavaju njihov kvalitet i to je velika steta sto se tice fudbala kao igre nazalost to je postao biznis velike klase gdje se manipulira milionaima od kojih se covjeku zavrti u glavi .Nije sve u parama naravno one su dio faktora uspjeah ali osobina vekih klubova je uzeti igraca za noramlne pare i usto biti siguran da imas vrhunskog igraca sto danas bajern praktikuje jedan od rijetkih vel .klubova dok drugi daju astronoske pare primjera radi mi smo platili robena 25 miliona a njegova vrijednost je danas 40 milona tako da bajern je profitirao u svakom poggledu i finacijskom i igrackom necu spominjati njegovu cescu skolnost povredama ali i pored toga cijena je ostala ista.usput sarajlija leg.hahahah ovo ti je najace sa mitrom miricem zna covjek sta je kvalitet sta je vrh sta valja . 
Kakve sam gluposti procito u zadnje dvije stranice, to je strasno.
Mnogo mi je drago sto se zavrsilo sve kako treba oko Neuera, ne znam sta da kazem uvezi Vidala mozda je bolji od Gustava mozda nije to nemogu reci jer iskreno nisam pretjerano gledao Leverkusen, ali Gustava smo doveli prosle godine i sada dovesti igraca koji igra na istoj poziciji ne znam koliko je pametno, a da jedan igra stopera a jedan defanzivnog ta mi se ideja ne svidza, nama treba provjereni klasicni stoper, rijesili smo stvari oko golmana za narednih deset godina, ali sada nam je solucija broj jedan stoper isto tako stvarno ne znam ko ce igrati ukoliko se Ribbery ili Robben povrijedi a svi znamo da imaju dosta problema sa povredama pogtovo Robben, ko ce ih mjenjati? Pranjic/Kroos (lijevo) ili Rafinha (desno) pa mozda cak i Olic. Nebih volio njih vidjeti na tim pozicijama.Sto se tice napadaca cak i ako ode Klose, mislim da nam u ovom trenutku vise treba neka zamjena za Robbena (naravno opet kazem stoper je solucija broj jedan), imamo Gomeza,Olica,Mullera i ovog Petersena, Gomez i Petersen su klasicni spicevi, dok Olic i Muller nisu, a kad vec govorim o zamjeni za Robbena, necu mastati i govoriti o nekim igracima tipa Messi,CR nego npr. ovo iz nase lige Farfan,Elia i Marin, e sad koliko je to ostvarljivo i dali bi ti igraci prihvatili da sjede na klupi to ne znam.
Mnogo mi je drago sto se zavrsilo sve kako treba oko Neuera, ne znam sta da kazem uvezi Vidala mozda je bolji od Gustava mozda nije to nemogu reci jer iskreno nisam pretjerano gledao Leverkusen, ali Gustava smo doveli prosle godine i sada dovesti igraca koji igra na istoj poziciji ne znam koliko je pametno, a da jedan igra stopera a jedan defanzivnog ta mi se ideja ne svidza, nama treba provjereni klasicni stoper, rijesili smo stvari oko golmana za narednih deset godina, ali sada nam je solucija broj jedan stoper isto tako stvarno ne znam ko ce igrati ukoliko se Ribbery ili Robben povrijedi a svi znamo da imaju dosta problema sa povredama pogtovo Robben, ko ce ih mjenjati? Pranjic/Kroos (lijevo) ili Rafinha (desno) pa mozda cak i Olic. Nebih volio njih vidjeti na tim pozicijama.Sto se tice napadaca cak i ako ode Klose, mislim da nam u ovom trenutku vise treba neka zamjena za Robbena (naravno opet kazem stoper je solucija broj jedan), imamo Gomeza,Olica,Mullera i ovog Petersena, Gomez i Petersen su klasicni spicevi, dok Olic i Muller nisu, a kad vec govorim o zamjeni za Robbena, necu mastati i govoriti o nekim igracima tipa Messi,CR nego npr. ovo iz nase lige Farfan,Elia i Marin, e sad koliko je to ostvarljivo i dali bi ti igraci prihvatili da sjede na klupi to ne znam.
@Valencia, sve fino napisano, samo mislim da nam ne treba više pojačanja na krilnim pozicijama. Robbena i Riberya kvalitetno mogu zamijeniti Muller, Kroos, i Pranjić, mada ga neki osporavaju, ali na poziciji lijevog krila je vrlo dobar igrač, pretežno zbog ubojitog centaršuta. Prioritet su 2 stopera, Boateng
koji može poslužiti kao kvalitetna zamjena na oba beka, i neko provjerenije ime.
@GALU care i s tobom se slažem, samo nemoj mi mrziti znakove interpukcije.
S vremena na vrijem ubaci koji zarez, tačku, upitnik, uskličnik, pardon uzvičnik.
@FC BAYERN s tobom se nikako ne slažem.
@GALU care i s tobom se slažem, samo nemoj mi mrziti znakove interpukcije.
@FC BAYERN s tobom se nikako ne slažem.
moje misljenje sto se ti ce zamjena za robena i riberija nece biti da ce jup na tim pozicijama da kombinira sa milerom,samo nedaj Boze da obojica u isto vrijeme se povrijede,jer miler je dokazao da moze korektno da zamjeni robena na desnoj strani te riberija na lijevoj mada slabija mu je ta strana, a sredinu mjesto milera popunjavati sa kroosom,mada pranjica nismo vidjeli skoro pa nikako na njegovoj pravoj poziciji a to je pozicija riberija pa mozda je bas zato ostao u minhenu,,kako god bilo nadam se dovodjenju makar jednog igraca koji ce moci da uskoci umjesto roberiya...
Sto se tice tog Boatenka sve mi to nekako mutno,,nije on meni bas neki exstra defanzivac,,a i city zeza oko transfera,,ja sam za jednog pravog klasnog stopera koji ce bastruberu ili brenu dati vjetar u ledja i ciniti ih dosta sigurnijim...eto toliko od mene da vise ne gnjavim...

Sto se tice tog Boatenka sve mi to nekako mutno,,nije on meni bas neki exstra defanzivac,,a i city zeza oko transfera,,ja sam za jednog pravog klasnog stopera koji ce bastruberu ili brenu dati vjetar u ledja i ciniti ih dosta sigurnijim...eto toliko od mene da vise ne gnjavim...
VOLIM BAYERN
wow stvarno sam iznenađen što je Rafinha prešao kod vas.... vrhunsko pojačanje kao i Neuer...
još kad bi doveli kvalitetna 2 stopera i mislim da će te po kvaliteti biti u TOP 4-5 favorita za ligu prvaka iduće sezone...
btw. neznam što u puno postova vidim ime Boatenga.... taj momak meni nije dovoljno kvalitetan za Bayern...
po meni valjalo bi odriješit kesu i dovest Hummelsa iz Dortmunda ili Bruno Alvesa iz Zenita.... također u Bragi igraju strašna 2 stopera koji bi se mogli za manje novce dovest, a smatram da su kvalitetniji od Boatenga....
još kad bi doveli kvalitetna 2 stopera i mislim da će te po kvaliteti biti u TOP 4-5 favorita za ligu prvaka iduće sezone...
btw. neznam što u puno postova vidim ime Boatenga.... taj momak meni nije dovoljno kvalitetan za Bayern...
po meni valjalo bi odriješit kesu i dovest Hummelsa iz Dortmunda ili Bruno Alvesa iz Zenita.... također u Bragi igraju strašna 2 stopera koji bi se mogli za manje novce dovest, a smatram da su kvalitetniji od Boatenga....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- moustapha
- Kontakt:
Dovesti Hummelsa iz Dortmunda je gotovo nemoguca misija. Cini mi se da ima potpisan ugovor na duzi period i odsteta bi za njega bila ogromna.
#divovi
taj u bragi kaka se zove je tu igrao na posudbi iz herthe...a onaj peruanac ima skoro 30 godina tako da ih mozes zaboravit...hocete stopera ,serdar tasci je idealno rjesenje...zasto? igra vec godinama na visokom nivou,mlad je ,ima iskustvo iganja u ligi prvaka igrao je i protiv najjacih tj barce,nije skup..s njim bi dobili stopera za sljedecih 7-8 godina/...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Prema pisanju japanskih medija Takashi Usami je novi igrač Bayerna.Najtalentovaniji igrač nove japanske generacije fudbalera trebao bi nakon prijateljske utakmice Japana i Češke da potpiše ugovor.Špekuliše se o 5 mil eura koje će Bayern platiti za njega.Radi se o izuzetnom dribleru i tehničaru koji bi bio zamjena za Robberya.Ima 19 godina.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- moustapha
- Kontakt:
Mislim da je krajnje vrijeme da i Bayern pogodi sa transferom nekog talentovanog igraca. 
#divovi
Ama cirkus ovaj Usami i Japanska liga
, a klip je ogromna smijurija.
Tako bi oni od Takashia napravili novog Messija.
Mogu ga dovesti na posudbu, pa ako se pokaže, nek' i otkupe njegov ugovor.
Možda je upravo taj Usami zamjena za Robbena ili Riberya, ja nisam imao priliku da vidim kako taj Usami igra. Jel iko od vas vidio šta mali zna?! Koliko ja znam budžet za transfere je oko 65 miliona. Do sada je potrošeno oko 26.5 mil. Ostalo je još oko 39 miliona. Vidal, Boateng, Usami... ?! Ima li još imena?!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kako bolan cirkus.Jedan Kagawa je došao iz Japana pa je bio jedan od najboljih igrača lige.Usami je jednakog potencijala, ako ne i većeg jer je mlađi.Posudba ne dolazi u obzir jer je momak odbio ozbiljne klubove da bi igrao u Bayernu blizu Kagawi,Uchidi i Hasebeu.Ako dođe Honda u Wolfsburg onda će biti prava mala kolonija.Šta bi sa Hulkom.KAd je došao iz Japana svi su na njega gledali ko na kamikazu,ismijavali ga , sad ga niko živ ne može kupiti.Klare je napisao/la:Ama cirkus ovaj Usami i Japanska liga, a klip je ogromna smijurija.
Tako bi oni od Takashia napravili novog Messija.
davud87 je napisao/la:Možda je upravo taj Usami zamjena za Robbena ili Riberya, ja nisam imao priliku da vidim kako taj Usami igra. Jel iko od vas vidio šta mali zna?! Koliko ja znam budžet za transfere je oko 65 miliona. Do sada je potrošeno oko 26.5 mil. Ostalo je još oko 39 miliona. Vidal, Boateng, Usami... ?! Ima li još imena?!
JA sam ga pratio na U-17 Sp-u prije dvije godine.Recimo protiv Brazila je bio najbolji igrač na utakmici i značajno je odskakao od vršnjaka.On ima sve , a sad je samo pitanje koliko prilika za igru će imati.No dok ne potvrde transfer džabe nam je pričati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.