FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jun 2011, 11:59

Morali bi značajno spustiti cijenu da bi došao.Nekoj budali u Lilu je palo na pamet da izvisi 40 mil eura.Sa njim Bayernova napadačka linija bi bila najbolja na svijetu uz Barselonu, ali da se ne zamajavamo dižu cijenu Hazardu i nisam optimista da će doći.Sa Bayernom se povezuje sto igrača, a na kraju se pokaže da su mediji imali bujnu maštu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2011, 13:09

Od Hazarda neće biti ništa preskup igrač da bi sjedio na klupi..ne znam gdje iskopaše ovog japanca polovnjak nam nije potreban.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2011, 13:21

najveci problem bayerna nisu toliko ni igraci koliko je to taktika sa samo dva klasicna vezna igraca i cak 4 napadaca, dva krilna i dva centralna, sto dovodi do situacije da je odbrana odnosno gol bayerna kao na streljani. Sve dok trener ne zamijeni poziciju poluspica koju igra miler za poziciju klasicnog zadnjeg veznog, nece tu biti rezultata jer ce vam svaka jaca ekipa nadavati golova jer 4 ofanzivna igraca roben, ribery, miler i gomez odbrani ne pomazu skoro nikako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2011, 13:38

Statistika Manuela Neuera : S 154 primjeljna gola iz 156 odigranih utakmica, uz kvotu od 0,99 po utakmici, govori da je to najbolji rekord svih golmana u historiji Bundeslige koji su odigrali barem 100 utakmica.. Raniji rekord je držao bivši golman i legenda Bayerna Oliver Kahn (1,04). U europskim utakmicama, iz 22 odigrane utakmice primio je tek 21 gol... Kako je svoj prvi debi odradio u 2006. godini, on je čak 62 utakmice bio bez primljenog pogotka.... Dakle, nevjerovatna činjenica da do sad u istom razdoblju niti jedan golman to nije uspio....to je naš Manu ljubi ga majka :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2011, 13:52

s transferom neuera sam super zadovoljan, dobili smo najvjerovatnije najboljeg golmana svijeta u svojim redovima...ovi dušmani će tek sad pući i počet opet tražit mane bayernu :D :D :D koliko samo ovde mana bayernu iskopaju, onaj koji ne zna mislio bi da se ovde priča o feyenoord rotterdamu, a ne bayern munchenu
kad ta šuplja počne nakon romaria se ubrzo pojavi dabar koji navodi beckenbauera kao jedinu planetarnu zvijezdu koja je igrala bundesligu...e sad kad se tako čovjek i njemu slični pojave onda il takvi ne prate fudbal il spamaju, zato bi možda malo i moderatori mogli poradit na takvim postovima :D , jer ovde se jedna tema sažvače i taj neko ne procita šta se sve pisalo i počne nebuloze valjat

što se rafinhinog transfera tiče zadovoljan sam donekle, a bit cu zadovoljan skroz dok sezona odmakne i ako rafinha bude disciplinovan i pruzi ono najbolje što može, a čovjek može mnogo......baines je prije bio moja velika želja, zbog poznatih razloga nas odbio al čovjek je karakter....po fudbalskim kvalitetima coentrao bi bio pojačanje, al on očigledno i nije neki karakter, jer koristio je bayern da digne svoju cijenu da privuce reala...prema tome možda rafinha nije moja prva želja al mi je draži sad od portugalca, jer znamo da niti u bayernu a ni u drugim bundesligašima nisu dobro došli igrači bez karaktera......boatenga bi volio vidjet, u njegov veliki potencijal vjerujem, al eto izgleda da man.city trazi za njega 20 miliona eura...to bi zaista bilo previše....

još jednim obrambenim igračem, prvenstveno stoperom bi stabilizovali odbranu, ona bi postala dosta dobra, ne bi bila najjača na svijetu, al ipak dobra....u njoj ima potencijala i za napredovanje, badstuber mlad, a boateng ako dodje i on mlad....rafinha i lahm u odličnim godinama, a golman svjetska klasa, najvjerovatnije novi kahn....
zašto je još dobra stvar dovodjenje rafinhe? lahm će ići na lijevu stranu, a ja ga vidim tamo jačeg...znači dobit čemo jos vise na kvalitetu...vezni red nam je i onako jedan od najjačih na svijetu, jedino barca i možda real imaju jači...u napadu imamo veliki potencijal, nadat se da će i petersen napravit boom....ovo su stvari koje daju nadu za velike ciljeve u narednoj sezoni, a i u narednih par godina još više
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2011, 13:56

effe_sa je napisao/la:s transferom neuera sam super zadovoljan, dobili smo najvjerovatnije najboljeg golmana svijeta u svojim redovima...ovi dušmani će tek sad pući i počet opet tražit mane bayernu :D :D :D koliko samo ovde mana bayernu iskopaju, onaj koji ne zna mislio bi da se ovde priča o feyenoord rotterdamu, a ne bayern munchenu
kad ta šuplja počne nakon romaria se ubrzo pojavi dabar koji navodi beckenbauera kao jedinu planetarnu zvijezdu koja je igrala bundesligu...e sad kad se tako čovjek i njemu slični pojave onda il takvi ne prate fudbal il spamaju, zato bi možda malo i moderatori mogli poradit na takvim postovima :D , jer ovde se jedna tema sažvače i taj neko ne procita šta se sve pisalo i počne nebuloze valjat

što se rafinhinog transfera tiče zadovoljan sam donekle, a bit cu zadovoljan skroz dok sezona odmakne i ako rafinha bude disciplinovan i pruzi ono najbolje što može, a čovjek može mnogo......baines je prije bio moja velika želja, zbog poznatih razloga nas odbio al čovjek je karakter....po fudbalskim kvalitetima coentrao bi bio pojačanje, al on očigledno i nije neki karakter, jer koristio je bayern da digne svoju cijenu da privuce reala...prema tome možda rafinha nije moja prva želja al mi je draži sad od portugalca, jer znamo da niti u bayernu a ni u drugim bundesligašima nisu dobro došli igrači bez karaktera......boatenga bi volio vidjet, u njegov veliki potencijal vjerujem, al eto izgleda da man.city trazi za njega 20 miliona eura...to bi zaista bilo previše....

još jednim obrambenim igračem, prvenstveno stoperom bi stabilizovali odbranu, ona bi postala dosta dobra, ne bi bila najjača na svijetu, al ipak dobra....u njoj ima potencijala i za napredovanje, badstuber mlad, a boateng ako dodje i on mlad....rafinha i lahm u odličnim godinama, a golman svjetska klasa, najvjerovatnije novi kahn....
zašto je još dobra stvar dovodjenje rafinhe? lahm će ići na lijevu stranu, a ja ga vidim tamo jačeg...znači dobit čemo jos vise na kvalitetu...vezni red nam je i onako jedan od najjačih na svijetu, jedino barca i možda real imaju jači...u napadu imamo veliki potencijal, nadat se da će i petersen napravit boom....ovo su stvari koje daju nadu za velike ciljeve u narednoj sezoni, a i u narednih par godina još više
ljudi kat ti pricaju o bayernu govore realne stvari, a ti kad pricas o tom timu covjek bi reko da ste osvojili 5 liga prvaka zaredom, a ne da ste se do kraja borili za pretkolo tog takmicenja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2011, 14:01

romarioo: ti baš hočeš da te izbace s ovog foruma??a to može ići brzo.....jer spamaš konstantno, davno si upotrijebio par uvreda....a drugo ne čitaš il ne želiš čitat postove....ja sam kritički se osvrtao na nastupe bayerna često....i samo lud čovjek može biti i mislit da ovaj tim bayerna ima potencijal samo za trece mjesto....a ne nabijaju se ostale ekipe u bundesligi sa 6-7 golova razlike.....ja sam te odavno već pitao kad ćeš pogledat utakmicu barce u okviru lige???kad pogledaš par utakmica barce, izuzev lige prvaka onda se javi pa možemo pricat i o barci i o bayernu ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2011, 14:09

effe_sa je napisao/la:romarioo: ti baš hočeš da te izbace s ovog foruma??a to može ići brzo.....jer spamaš konstantno, davno si upotrijebio par uvreda....a drugo ne čitaš il ne želiš čitat postove....ja sam kritički se osvrtao na nastupe bayerna često....i samo lud čovjek može biti i mislit da ovaj tim bayerna ima potencijal samo za trece mjesto....a ne nabijaju se ostale ekipe u bundesligi sa 6-7 golova razlike.....ja sam te odavno već pitao kad ćeš pogledat utakmicu barce u okviru lige???kad pogledaš par utakmica barce, izuzev lige prvaka onda se javi pa možemo pricat i o barci i o bayernu ;)

cuj to, jel to forum ovaj tvoja ocevina heh, i o kakvim uvredama govoris, sta sam ja to lose rekao protiv bayerna i kad sam provocirao ovdje navijace
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2011, 14:14

romarioo: nije ocevina, al ja kad se zainatim čuda se dešavaju ;) a vrijeđao si još kad si ušao u prvi konflikt sa mnom, al tad sam te argumentima isprašio ko svaki put

nemaju ovde svi isto mišljenje ko ja, ne daj Bože da je tako, al ima par ljudi imamo različita mišljenja al opet se može normalno i argumentovano diskutovat...primjeri su: monolog, sarajlija 89, Magica i drugi....al ne podnosim neke upadice i valjanje gluposti....a kad neko kaže nešto zato treba imat argumente, a i drugi su primijetili da lupaš....i još par pojedinaca toliko površno prati fudbal a dodje ovde pametovat o bayernu
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2011, 14:26

effe_sa je napisao/la:romarioo: nije ocevina, al ja kad se zainatim čuda se dešavaju ;) a vrijeđao si još kad si ušao u prvi konflikt sa mnom, al tad sam te argumentima isprašio ko svaki put

nemaju ovde svi isto mišljenje ko ja, ne daj Bože da je tako, al ima par ljudi imamo različita mišljenja al opet se može normalno i argumentovano diskutovat...primjeri su: monolog, sarajlija 89, Magica i drugi....al ne podnosim neke upadice i valjanje gluposti....a kad neko kaže nešto zato treba imat argumente, a i drugi su primijetili da lupaš....i još par pojedinaca toliko površno prati fudbal a dodje ovde pametovat o bayernu

tvoj problem je sto ti ne pratis dovoljno fudbal i vidis stvari realno, a ne znam zasto ti je glupost to sto sam rekao da bajern nece dovesti opet nijednu svjetsku top zvijezdu, to sto takvo misljenje smatras uvredom tvoja je stvar, koliko vidim i ostali navijaci bayerna raspravljaju uglavnom o vidalu i takvima, dok su aguero ili coentrao za svakoga ko prati duze bayern nemoguce misije. gledajuci tradiciju i nacin poslovanja bayerna, vidjeces da sam u pravu, vi ste dovodili iskljucivo najbolje igrace iz bundes lige koji nisu bili ni priblizno dobri ni priblizno skupi kao najtrazeniji i najbolji igraci svijeta, koji su uvijek otkad je svijeta i vijeka zaobilazili bayern i bundes ligu, no i pored toga bayern je veliki klub i imao je velike uspjehe, ja to uvijek priznajem jer je to jednostavno cinjenica.

i ne znam sta se bunis zbog toga sto je rekao da je jedino veliko svjetsko ime u istoriji beckenbauer, to je jasna cinjenica, od svih igraca vasih jedino beckenbauer ima mjesta u drustvu maradone, pelea, di stefana, krojfa drugih velikana koji su obiljezili istoriju fudbala, imali ste naravno i vi dosta velikana tipa mateus, rumenige itd al oni nikad nisu bili toliko dobri da bi ih se moglo uvrstiti u top 10 svih vremena.

isto tako i zadnjih nekoliko godina, fudbal su obiljezili messi, ronaldinjo, kaka, kristiano, ronaldo, zidane, to su ti cinjenice jarane a ti misli sta hoce i dizi svoj klub do neba ako hoces
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2011, 14:54

@romarioo: nikako da odgovoriš na ključno pitanje koliko si utakmica barce pogledao??? :D
tu bi mogla moja i tvoja priča završit :D
morat ceš mi još i platit ove časove što ti pojašnjavam fudbal....a ti i dabar baš u nekom paktu :D
još jedno pitanje kad češ jednom navest argumente??'
beckenabauer je bio jedan od najvećih i najbolji igrač vijeka poslije pelea, znači na toj listi drugo mjesto zauzeo
al tebi jel tako nije poznato da su svjetske klase bili sammer (proglašen za najboljeg igrača evrope), matthaus, kohler, brehme, netzer, breitner, voller....hočeš još??? :D :D znam da za netzera i breitnera pitanje je i dal si čuo...znaci odavno znamo da nemaš pojma o fudbalu.....a znaš što diskutujem s tobom? jer uživam da argumentima razvaljujem takve poput tebe ovde na otvorenoj sceni :D :D :D :D da vide ljudi koliki si antifudbalski znalac i da te prospem pred svima....paša moj solidni :D :D
a još nešto jedino je tebi izgleda coentrao veća klasa od robbena...a te svjetske igrace što ti ne smatras svjetskim je i barca (a i real ) htjela kupit...sad ne govorim o robbenu nego o lahmu te o riberyju....a svjetsku klasu smo doveli i ove sezone i to je neuer...kada smo doveli robbena došli smo do finala lige prvaka, dok si ti nakon polufinala ovde cmizdrio :D :D :D e sad čemo vidjet jel ti dosta??'al saberi se malo, moraš malo pofatat šta pričaš....argumenata nikad nemaš, skupi ih pa dodji na novo rasturanje :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jun 2011, 15:10

Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:romarioo: nije ocevina, al ja kad se zainatim čuda se dešavaju ;) a vrijeđao si još kad si ušao u prvi konflikt sa mnom, al tad sam te argumentima isprašio ko svaki put

tvoj problem je sto ti ne pratis dovoljno fudbal i vidis stvari realno, a ne znam zasto ti je glupost to sto sam rekao da bajern nece dovesti opet nijednu svjetsku top zvijezdu, to sto takvo misljenje smatras uvredom tvoja je stvar, koliko vidim i ostali navijaci bayerna raspravljaju uglavnom o vidalu i takvima, dok su aguero ili coentrao za svakoga ko prati duze bayern nemoguce misije. gledajuci tradiciju i nacin poslovanja bayerna, vidjeces da sam u pravu, vi ste dovodili iskljucivo najbolje igrace iz bundes lige koji nisu bili ni priblizno dobri ni priblizno skupi kao najtrazeniji i najbolji igraci svijeta, koji su uvijek otkad je svijeta i vijeka zaobilazili bayern i bundes ligu, no i pored toga bayern je veliki klub i imao je velike uspjehe, ja to uvijek priznajem jer je to jednostavno cinjenica.

i ne znam sta se bunis zbog toga sto je rekao da je jedino veliko svjetsko ime u istoriji beckenbauer, to je jasna cinjenica, od svih igraca vasih jedino beckenbauer ima mjesta u drustvu maradone, pelea, di stefana, krojfa drugih velikana koji su obiljezili istoriju fudbala, imali ste naravno i vi dosta velikana tipa mateus, rumenige itd al oni nikad nisu bili toliko dobri da bi ih se moglo uvrstiti u top 10 svih vremena.

isto tako i zadnjih nekoliko godina, fudbal su obiljezili messi, ronaldinjo, kaka, kristiano, ronaldo, zidane, to su ti cinjenice jarane a ti misli sta hoce i dizi svoj klub do neba ako hoces

Prestani da lupaš glupost veličine svemira.Kako te nije stida pisati ovoliko smeće.Rumenigge je za tvoju informaciju 1980 i 1981 proglašen najboljim igračem Evrope i svijeta.Oliver Khan (najbolji igrač SP 2002 ,najbolji golman svijeta 1999 ,2001 i 2002 ), Mathias Sammer (najbolji igrač Evrope i svijeta 1995) , Franc Bekenbauer (1972 i 1976 proglašen za najboljeg igrača Evrope i svijeta), Lothar Matthäus "1990 najbolji igrač Evrope i 1991 najbolji igrač svijeta u Fifinom izboru) , Gerd Muller 1970 najbolji igrač Evrope i još tri puta drugi i treći, iste godine kao i 1972 je bio najbolji strelac Evrope), Paul Breitner (1981 godine bio iza Rummeniggea u poretku najbolji evropski igrača ) ,Bernd Schuster (1980 bio iz Rummeniggea u poretku najbolji igrača Evrope te treći u poretku 1981 i 1985,Andreas Brehme (treći u poretku najboljih igrača VErope i najbolji igrač Serije A 1989,Jürgen Klinsmann ( 1995 drugi u poretku najbolji igrača Evrope),Thomas Häßler - treći u poretku najbolji igrača svijeta po Fifinom izboru,Andreas KOEPKE - najbolji golman Svijeta 1996,Stefan EFFENBERG - najbolji igrač LP-a 2001 godine,... Molim te kad pišeš postove uključi **** inteligenciju jer nekim si počeo ići na živce.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 jun 2011, 15:22

Omerbavarac je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Planiral se dovesti napadac? nije valjda da ce Bayo ponovo ostati na jednom debilu, jer vidim da Klose ide.... :?
Planira, Aguero.
tesko, mislim da on nece htjeti da dodje u Bundesligu ali vidjet cemo....to je samo moje misljenje !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 jun 2011, 15:22

Imam ja par prijatelja tipa Romario, i vijerovali ili ne svi su navijaci Barce :lol: Prate Barcelonu kad igra u LP i kad igraju protiv Reala, i onda se pocnu hvaliti kako su oni najaci,najbolji i sve naj naj ... Klasicni debilizam, o fudbalu veze nemaju ali vazno je da oni navijaju za Barcelonu zato sto su "trenutno" najbolji.Do sada sam nekako citao njegove postove, ali vidi se da se radi o nekom balavcu koji veze sa zivotom nema, ali hvala bogu pa su na forumu za ovakve trollove napravili funkciju blok :) I od sad se nemoram muciti i citati njegove postove, ova izjava da je Beckenbauer jedini igrac koji je iz Njemacke veliko ime u svijetu fudbala je kap koja je prelila casu.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 jun 2011, 15:35

HzBvB je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Planiral se dovesti napadac? nije valjda da ce Bayo ponovo ostati na jednom debilu, jer vidim da Klose ide.... :?
Planira, Aguero.
tesko, mislim da on nece htjeti da dodje u Bundesligu ali vidjet cemo....to je samo moje misljenje !
Dovestećemo Đeku :D :D :D

Juventus hoće da dovede Riberyja i koriste njegovo prijateljstvo sa Tonijem... Uli je birvaktile njegovu nogu procijenio na 50 miliona eurića... Za koliko bi ga vi dali?

[youtube][/youtube]

Ovako je to nekad bilo :D
Sent from my Philips Smart TV.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jun 2011, 15:39

Mislim da bi Juventus morao iskrcati cijeli budžet za transfere da bi se nešto dogodilo.Uzimajući u obzir neatraktivnost Serije A ( Juventus ne igra evropska takmičenja) to je i više od nemoguće misije.U Juventusu dobro znaju da takve igrače ni u snu ne mogu dovesti.Reto Ziegler je njihova realnost.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 jun 2011, 15:53

FRANK RIBERY je napisao/la:Prema pisanju japanskih medija Takashi Usami je novi igrač Bayerna.Najtalentovaniji igrač nove japanske generacije fudbalera trebao bi nakon prijateljske utakmice Japana i Češke da potpiše ugovor.Špekuliše se o 5 mil eura koje će Bayern platiti za njega.Radi se o izuzetnom dribleru i tehničaru koji bi bio zamjena za Robberya.Ima 19 godina.

[youtube][/youtube]
Jedva cekam da ga vidim u nasem dresu. Mali je munja. 8-)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 jun 2011, 15:59

Sto me nasmijava ova prica u vezi Riberija. Covjek je htjeo otici od nas da bi osvojio LP, a da ode u Juventus koji, cini mi se nece uopste igrati u Evropi iduce godine. :lol:
Ribery vrijedi vise od citavog Juventusa. 8-)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 jun 2011, 16:03

Bilal je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Prema pisanju japanskih medija Takashi Usami je novi igrač Bayerna.Najtalentovaniji igrač nove japanske generacije fudbalera trebao bi nakon prijateljske utakmice Japana i Češke da potpiše ugovor.Špekuliše se o 5 mil eura koje će Bayern platiti za njega.Radi se o izuzetnom dribleru i tehničaru koji bi bio zamjena za Robberya.Ima 19 godina.

[youtube][/youtube]
Jedva cekam da ga vidim u nasem dresu. Mali je munja. 8-)
Dzaba vam to jedan je Kagawa :lol: :lol: :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2011, 16:07

frank ribery: ti si dobar u predocavanju činjenica al ne možeš ti ovakvima dokazat poput romaria...to su takvi provokatori...a kad se uvedu ovde strožije mjere, onda nece vise lupetat :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.