Gdje će BandovićŠB.TRN je napisao/la:Volio bih da dođe Mile Petkovic iako bi mi bilo draze da dođe netko od nasih trenera iz Širokog!!Biti će puno odlazaka,velika vecina kojima istječu ugovori.Bandović odlazi 99 % a i ovi igrači koji su li-la.![]()
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Mislim da nije potpisao novi ugovor,a ovaj mu istječeDabar je napisao/la:Gdje će BandovićŠB.TRN je napisao/la:Volio bih da dođe Mile Petkovic iako bi mi bilo draze da dođe netko od nasih trenera iz Širokog!!Biti će puno odlazaka,velika vecina kojima istječu ugovori.Bandović odlazi 99 % a i ovi igrači koji su li-la.![]()
i mislim da nema razloga za neki veliki remont...a Diogo,Topić,Bertoša hitno otrat
Dobar rad omladiske škole je već odavno prepoznat u široj regiji, sve ovo je još jednom potvrđeno na maloj svečanost u prostorijama kluba na Pecari. Svoj potpis na profesionalne ugovore stavili trojica talentiranih juniora NK Široki Brijeg Mario Kvesić, Ante Hrkać i Robert Mikulić, igrači generacije '92.
Dečkima nije strano nastupanje u seniorskom sastavu jer su već prošli jedan dio zimskih priprema sa seniorima NK Široki Brijeg što im je bila dobra prilika da potvrde svoj potencijal. Potpisivanje ovoga ugovora je i potvrda toga da su kvalitetno radili i na najbolji način iskoristili ukazanu priliku za dokazivanje nogometnih vještina.
Kvesić i Hrkać igraju na pozicijama veznih igrača, dok je Mikulić ivratar. Ugovori su potpisani na pet godina, a novi prvotimci će se priključiti momčadi na početku priprema za novu sezonu koju otvaramo utakmicama prvog pretkola UEFA Europa League.
Dečkima nije strano nastupanje u seniorskom sastavu jer su već prošli jedan dio zimskih priprema sa seniorima NK Široki Brijeg što im je bila dobra prilika da potvrde svoj potencijal. Potpisivanje ovoga ugovora je i potvrda toga da su kvalitetno radili i na najbolji način iskoristili ukazanu priliku za dokazivanje nogometnih vještina.
Kvesić i Hrkać igraju na pozicijama veznih igrača, dok je Mikulić ivratar. Ugovori su potpisani na pet godina, a novi prvotimci će se priključiti momčadi na početku priprema za novu sezonu koju otvaramo utakmicama prvog pretkola UEFA Europa League.
Eto momci dobili ste priliku.Sad manje alkohola,barem ova dvojica,vratar je dobar
Nadam se da se Zloma vraća jer za ovu dvojicu veznih igrača on je izmislio nogomet!!!
Nadam se da se Zloma vraća jer za ovu dvojicu veznih igrača on je izmislio nogomet!!!
Robo dobar? većeg kiksera nisam u zivotu vidioŠB.TRN je napisao/la:Eto momci dobili ste priliku.Sad manje alkohola,barem ova dvojica,vratar je dobar![]()
![]()
ovdje realno jedino Maći vrijedi, ali i to je pitanje jer je slabašan a i uhvatilo ga "manekenstvo"
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Po meni Maći i ne odskace bas toliko od Mrse, sve je to tu neđe,upitno je koliko mogu. Al zato Zloma odudara.Kao to vec netko rece, Zloma je za njih nogomet izmislio. 
Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Sljedeći kamp ce biti u Kiseljaku!!!

Sljedeći kamp ce biti u Kiseljaku!!!
U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
stranica 280, 02/06/2011Dabar je napisao/la:U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Tako je to dobro upamti,ili zapiši negdjebordo_Sarajevo je napisao/la:stranica 280, 02/06/2011Dabar je napisao/la:U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...
Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
ne..nema prostoraNeuville je napisao/la:Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
a i nema potrebe
Aha, pa dobro, mislim da vam je ovo i taman koliko ima, samo bi trebali napraviti novu drenažu, jer kad je veća kiša, ono bude jezero.Kevin je napisao/la: ne..nema prostora
a i nema potrebe
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
još samo natkriti dio sjevera (do kaveza) i drama..a nekad mozda i istok i pravi stadionNeuville je napisao/la:Aha, pa dobro, mislim da vam je ovo i taman koliko ima, samo bi trebali napraviti novu drenažu, jer kad je veća kiša, ono bude jezero.Kevin je napisao/la: ne..nema prostora
a i nema potrebe
Dolaze li u obzir bošnjački omladinci ili je to protivno igračkoj politici kluba?ŠB.TRN je napisao/la:Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Sljedeći kamp ce biti u Kiseljaku!!!![]()
- Budi sam na ulici
dosad nisu dolazili u obzir,sta ce biti dalje vidjecemo.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Nemam pojma i ja sam se to pitao.Ne mozemo mi doci do Bošnjačke djece pored ovih velikihPašalić je napisao/la:Dolaze li u obzir bošnjački omladinci ili je to protivno igračkoj politici kluba?ŠB.TRN je napisao/la:Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Sljedeći kamp ce biti u Kiseljaku!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Čuo sam od prijatelja da su i bošnjačka bila na testiranjima tako da ne znam šta će biti dalje...
Možda novo bratsvo i jedinstvo krene ponovo iz Jajca

Možda novo bratsvo i jedinstvo krene ponovo iz Jajca
Sto se mene tice ne bih imao nista protiv.Nek igraju najbolji,pa bio on Bošnjak,Srbin ili Hrvat.Isto tako ne treba se nama nitko petljati sta i kako da radimo.Predsjednik je najavio moguć dolazak kojeg igrača iz Dinama,pripreme počinju 10. lipnja a do tada bi se trebao znati i trener.
Kad vidim ovaj kup RS,zao mi je sto i mi nemamo nas kup,zna se na koga mislim ali ako izgovorim tu riječ idem u banoviće.Igrali bi svi nasi klubovi,od Orašja do Neuma.To po meni treba pokrenuti!!!

Kad vidim ovaj kup RS,zao mi je sto i mi nemamo nas kup,zna se na koga mislim ali ako izgovorim tu riječ idem u banoviće.Igrali bi svi nasi klubovi,od Orašja do Neuma.To po meni treba pokrenuti!!!
šta će širokom nova tribina, koliko imaju navijaća ne mogu ni kino napunitiNeuville je napisao/la:Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, MukiBek, Nebeski i 23 gosta.