NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 31 maj 2011, 21:51

Eto momci dobili ste priliku.Sad manje alkohola,barem ova dvojica,vratar je dobar :D :D
Nadam se da se Zloma vraća jer za ovu dvojicu veznih igrača on je izmislio nogomet!!! ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 jun 2011, 08:25

ŠB.TRN je napisao/la:Eto momci dobili ste priliku.Sad manje alkohola,barem ova dvojica,vratar je dobar :D :D
Nadam se da se Zloma vraća jer za ovu dvojicu veznih igrača on je izmislio nogomet!!! ;)
Robo dobar? većeg kiksera nisam u zivotu vidio :)

ovdje realno jedino Maći vrijedi, ali i to je pitanje jer je slabašan a i uhvatilo ga "manekenstvo" 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 01 jun 2011, 13:28

Po meni Maći i ne odskace bas toliko od Mrse, sve je to tu neđe,upitno je koliko mogu. Al zato Zloma odudara.Kao to vec netko rece, Zloma je za njih nogomet izmislio. ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 jun 2011, 22:13

Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Sljedeći kamp ce biti u Kiseljaku!!! ;) :)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 jun 2011, 10:35

U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 02 jun 2011, 10:42

Dabar je napisao/la:U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...
stranica 280, 02/06/2011 :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 jun 2011, 10:48

bordo_Sarajevo je napisao/la:
Dabar je napisao/la:U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...
stranica 280, 02/06/2011 :mrgreen:
Tako je to dobro upamti,ili zapiši negdje :D

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 02 jun 2011, 10:53

Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jun 2011, 10:56

Neuville je napisao/la:Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
ne..nema prostora

a i nema potrebe

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 02 jun 2011, 10:59

Kevin je napisao/la: ne..nema prostora

a i nema potrebe
Aha, pa dobro, mislim da vam je ovo i taman koliko ima, samo bi trebali napraviti novu drenažu, jer kad je veća kiša, ono bude jezero.
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jun 2011, 11:13

Neuville je napisao/la:
Kevin je napisao/la: ne..nema prostora

a i nema potrebe
Aha, pa dobro, mislim da vam je ovo i taman koliko ima, samo bi trebali napraviti novu drenažu, jer kad je veća kiša, ono bude jezero.
još samo natkriti dio sjevera (do kaveza) i drama..a nekad mozda i istok i pravi stadion

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 02 jun 2011, 12:08

ŠB.TRN je napisao/la:Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Dolaze li u obzir bošnjački omladinci ili je to protivno igračkoj politici kluba? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 02 jun 2011, 12:16

dosad nisu dolazili u obzir,sta ce biti dalje vidjecemo.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 jun 2011, 16:11

Pašalić je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Dolaze li u obzir bošnjački omladinci ili je to protivno igračkoj politici kluba? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemam pojma i ja sam se to pitao.Ne mozemo mi doci do Bošnjačke djece pored ovih velikih :D klubova!!!

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 02 jun 2011, 17:03

Čuo sam od prijatelja da su i bošnjačka bila na testiranjima tako da ne znam šta će biti dalje...

Možda novo bratsvo i jedinstvo krene ponovo iz Jajca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 jun 2011, 18:01

Sto se mene tice ne bih imao nista protiv.Nek igraju najbolji,pa bio on Bošnjak,Srbin ili Hrvat.Isto tako ne treba se nama nitko petljati sta i kako da radimo.Predsjednik je najavio moguć dolazak kojeg igrača iz Dinama,pripreme počinju 10. lipnja a do tada bi se trebao znati i trener.
Kad vidim ovaj kup RS,zao mi je sto i mi nemamo nas kup,zna se na koga mislim ali ako izgovorim tu riječ idem u banoviće.Igrali bi svi nasi klubovi,od Orašja do Neuma.To po meni treba pokrenuti!!! ;) ;)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jun 2011, 23:12

Neuville je napisao/la:Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
šta će širokom nova tribina, koliko imaju navijaća ne mogu ni kino napuniti

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 jun 2011, 23:45

Jelde, pogotovo jer su ostali stadioni dupkom puni, pogotovo iz ovih vecih sredina?
Ah, kompleksi.

Ma sta ce ti kup, puno strke ni oko cega, al eto.
...Život za Široki...

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 04 jun 2011, 18:59

Klupa Širokog Brijega nije bila dugo prazna. Nakon odlaska Blaža Sliškovića na nju će sjesti Mario Ćutuk, koji je već ranije sa uspjehom vodio Širokobriježane.

Blaž Slišković odradio je svoj angažman na Pecari na najbolji način, plasirao se u Evropsku ligu. No, postojao je dogovor da će mu klub izađi u susret ukoliko se realizuje dogovor u Saudijskoj Arabiji, tako da Baka više nije na klupi tima sa Pecare.

Poslije odlaska nekadašnjeg selektora Bosne i Hercegovine sa klupe Širokog Brijega, čelinici kluba najbrže su se dogovorili sa Mariom Ćutukom koji će voditi Širokobriježane narednu godinu dana, a zvanično će biti predstavljen u ponedjeljak.

Ćutuk je već jednom sa dosta uspjeha vodio Široki Brijeg, kada se preko kupa izborio za Evropu, ali je tada otišao, jer nije posjedovao evropsku licencu.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 04 jun 2011, 19:23

Ma i u nas uvijek neko s.ranje bude,skupimo dobru ekipu oni dovode Ištuka ili Ćutuka i sve to z.aseru...pa di im je onaj Petković ili Mladina

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []