NK Široki Brijeg

Dabar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Dabar » 31 maj 2011, 16:39

ŠB.TRN je napisao/la:Volio bih da dođe Mile Petkovic iako bi mi bilo draze da dođe netko od nasih trenera iz Širokog!!Biti će puno odlazaka,velika vecina kojima istječu ugovori.Bandović odlazi 99 % a i ovi igrači koji su li-la. :) ;)
Gdje će Bandović :?: i mislim da nema razloga za neki veliki remont...a Diogo,Topić,Bertoša hitno otrat

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 31 maj 2011, 16:54

Dabar je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Volio bih da dođe Mile Petkovic iako bi mi bilo draze da dođe netko od nasih trenera iz Širokog!!Biti će puno odlazaka,velika vecina kojima istječu ugovori.Bandović odlazi 99 % a i ovi igrači koji su li-la. :) ;)
Gdje će Bandović :?: i mislim da nema razloga za neki veliki remont...a Diogo,Topić,Bertoša hitno otrat
Mislim da nije potpisao novi ugovor,a ovaj mu istječe ;) ;) ;)

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 31 maj 2011, 21:17

Dobar rad omladiske škole je već odavno prepoznat u široj regiji, sve ovo je još jednom potvrđeno na maloj svečanost u prostorijama kluba na Pecari. Svoj potpis na profesionalne ugovore stavili trojica talentiranih juniora NK Široki Brijeg Mario Kvesić, Ante Hrkać i Robert Mikulić, igrači generacije '92.

Dečkima nije strano nastupanje u seniorskom sastavu jer su već prošli jedan dio zimskih priprema sa seniorima NK Široki Brijeg što im je bila dobra prilika da potvrde svoj potencijal. Potpisivanje ovoga ugovora je i potvrda toga da su kvalitetno radili i na najbolji način iskoristili ukazanu priliku za dokazivanje nogometnih vještina.
Kvesić i Hrkać igraju na pozicijama veznih igrača, dok je Mikulić ivratar. Ugovori su potpisani na pet godina, a novi prvotimci će se priključiti momčadi na početku priprema za novu sezonu koju otvaramo utakmicama prvog pretkola UEFA Europa League.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 31 maj 2011, 21:51

Eto momci dobili ste priliku.Sad manje alkohola,barem ova dvojica,vratar je dobar :D :D
Nadam se da se Zloma vraća jer za ovu dvojicu veznih igrača on je izmislio nogomet!!! ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 jun 2011, 08:25

ŠB.TRN je napisao/la:Eto momci dobili ste priliku.Sad manje alkohola,barem ova dvojica,vratar je dobar :D :D
Nadam se da se Zloma vraća jer za ovu dvojicu veznih igrača on je izmislio nogomet!!! ;)
Robo dobar? većeg kiksera nisam u zivotu vidio :)

ovdje realno jedino Maći vrijedi, ali i to je pitanje jer je slabašan a i uhvatilo ga "manekenstvo" 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 01 jun 2011, 13:28

Po meni Maći i ne odskace bas toliko od Mrse, sve je to tu neđe,upitno je koliko mogu. Al zato Zloma odudara.Kao to vec netko rece, Zloma je za njih nogomet izmislio. ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 jun 2011, 22:13

Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Sljedeći kamp ce biti u Kiseljaku!!! ;) :)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 jun 2011, 10:35

U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 02 jun 2011, 10:42

Dabar je napisao/la:U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...
stranica 280, 02/06/2011 :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 jun 2011, 10:48

bordo_Sarajevo je napisao/la:
Dabar je napisao/la:U klubu se počelo pametno raditi,imam osjećaj da ćemo narednih godina dominirati Bh ligom,ali i doći do skupina bar Europa lige...
stranica 280, 02/06/2011 :mrgreen:
Tako je to dobro upamti,ili zapiši negdje :D

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 02 jun 2011, 10:53

Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jun 2011, 10:56

Neuville je napisao/la:Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
ne..nema prostora

a i nema potrebe

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 02 jun 2011, 10:59

Kevin je napisao/la: ne..nema prostora

a i nema potrebe
Aha, pa dobro, mislim da vam je ovo i taman koliko ima, samo bi trebali napraviti novu drenažu, jer kad je veća kiša, ono bude jezero.
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jun 2011, 11:13

Neuville je napisao/la:
Kevin je napisao/la: ne..nema prostora

a i nema potrebe
Aha, pa dobro, mislim da vam je ovo i taman koliko ima, samo bi trebali napraviti novu drenažu, jer kad je veća kiša, ono bude jezero.
još samo natkriti dio sjevera (do kaveza) i drama..a nekad mozda i istok i pravi stadion

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 02 jun 2011, 12:08

ŠB.TRN je napisao/la:Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Dolaze li u obzir bošnjački omladinci ili je to protivno igračkoj politici kluba? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 02 jun 2011, 12:16

dosad nisu dolazili u obzir,sta ce biti dalje vidjecemo.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 jun 2011, 16:11

Pašalić je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Vidim održan kamp NK.Širokog Brijega u Jajcu.Bila testiranja djece i međusobne utakmice.Ako itko zadovolji ide u Široki .To ce trajati 4 dana.Pozornost je posvećena generaciji 95-97 godista.Iako bih ja i mlađe gledao.Grude imaju 3-4 momka generacije 98- koji su bolji od naseg svakog igrača u toj generaciji i u koje stvarno vrijedi ulagati.
Dolaze li u obzir bošnjački omladinci ili je to protivno igračkoj politici kluba? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemam pojma i ja sam se to pitao.Ne mozemo mi doci do Bošnjačke djece pored ovih velikih :D klubova!!!

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 02 jun 2011, 17:03

Čuo sam od prijatelja da su i bošnjačka bila na testiranjima tako da ne znam šta će biti dalje...

Možda novo bratsvo i jedinstvo krene ponovo iz Jajca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 jun 2011, 18:01

Sto se mene tice ne bih imao nista protiv.Nek igraju najbolji,pa bio on Bošnjak,Srbin ili Hrvat.Isto tako ne treba se nama nitko petljati sta i kako da radimo.Predsjednik je najavio moguć dolazak kojeg igrača iz Dinama,pripreme počinju 10. lipnja a do tada bi se trebao znati i trener.
Kad vidim ovaj kup RS,zao mi je sto i mi nemamo nas kup,zna se na koga mislim ali ako izgovorim tu riječ idem u banoviće.Igrali bi svi nasi klubovi,od Orašja do Neuma.To po meni treba pokrenuti!!! ;) ;)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jun 2011, 23:12

Neuville je napisao/la:Jel Široki imao u planu da napravi još jednu tribinu tamo gdje je onaj zid ?
šta će širokom nova tribina, koliko imaju navijaća ne mogu ni kino napuniti

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, MikiPirs, RaymondRed i 30 gostiju.