Pa zato ne znam nemam_ideje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Morao sam se ulogovati još maksuz ulogovati. Ništa onda, šmrcGazi je napisao/la:Slazem se vezano za njegove igre i moguci transfer...sto se tice njegove sestre,godine zadovoljavaju taj kriterijum samo sto je udata zena jos je i pobuljena![]()
Pa zato ne znam nemam_ideje
Sa spremnim Alenom mi barem zabijamo jedan gol u Europi. To neka nam bude cilj. Svake godine jedan gol više damo a jedan manje primimo. Za par sezona možemo proći prvo kolopile87 je napisao/la:Nesto se suska da bi se mogao vratiti Alen
MuhamedTM je napisao/la:Boccacio svaka cast za ovaj post 100% se slazem .Visca me razocarao ,nadao sam se vise od njega ali bice bolje valjda iduce godine.Zeba nema skim igrat i to je 200% tacno. Moj glas ide Sehi jer je napredovao masala pravo ,sad ga mogu nazvat i pravim profi golmanom ,prije mi je izgledao nekakav zgoljav,mlitav za golmana a sad jos malo pa u repku abd.
pile87 je napisao/la:Nesto se suska da bi se mogao vratiti Alen
Zezaš ? Hmm, uslov bi bio da smrša 10-tak kila, ali ne vjerujem da bi se mogao po drugi put vratiti iz mrtvihpile87 je napisao/la:Nesto se suska da bi se mogao vratiti Alen
Jel Kurt?pile87 je napisao/la:Nesto se suska da bi se mogao vratiti Alen
Em.. Mem.. ?!lopta je napisao/la:samo molim bez glupiranja "Lazo" fazoni ! ovo je ozbiljno i ovo ce biti uruceno necemo se brukat ! ali zna se jedan je Šeha i puno ce nam faliti ako ode ali cemo i zaraditi nadam se i logicno je da on dobije ovu nagradu poslije svih onih odbrana i svega, konkurencije nema !
glasam za ovu opcijuColo Colo je napisao/la:Iduće sezone Željo nosi dresove Macron.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, b00t, bablaz1, benko21, bvsic, DobriBosnjanin, ELDIABLO20, GIBRA, Gomis99, knoa, mamonelafo, Orvel, Pablo11, perodeformero, StevieG8, Tarapi, Vanja8, WeekendOffender i 238 gostiju.