FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gazi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gazi » 07 jun 2011, 01:35

Slazem se vezano za njegove igre i moguci transfer...sto se tice njegove sestre,godine zadovoljavaju taj kriterijum samo sto je udata zena jos je i pobuljena :mrgreen:
Pa zato ne znam nemam_ideje :mrgreen:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2011, 01:44

Nesto se suska da bi se mogao vratiti Alen :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 07 jun 2011, 01:47

E to bi tek pokazalo koliko smo neozbiljni,mada nemam nista protiv Alena naprotiv gotivim ga.

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 07 jun 2011, 01:49

Gazi je napisao/la:Slazem se vezano za njegove igre i moguci transfer...sto se tice njegove sestre,godine zadovoljavaju taj kriterijum samo sto je udata zena jos je i pobuljena :mrgreen:
Pa zato ne znam nemam_ideje :mrgreen:
Morao sam se ulogovati još maksuz ulogovati. Ništa onda, šmrc :mrgreen:

Nego, ovaj brat ti je baš neupućeni tokmak :lol: Nije valjda stvarno ovakav. Mora da se pretvara :mrgreen:

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 07 jun 2011, 01:54

Ma pretvara se sigurno :mrgreen: ili godine cine svoje.
Sta mislis da se ulogujes da se ulogujes :lol:

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 07 jun 2011, 01:58

pile87 je napisao/la:Nesto se suska da bi se mogao vratiti Alen :mrgreen:
Sa spremnim Alenom mi barem zabijamo jedan gol u Europi. To neka nam bude cilj. Svake godine jedan gol više damo a jedan manje primimo. Za par sezona možemo proći prvo kolo :mrgreen:

(pu, pu, pu, pu, jezik pregrizo i udavio se-mislim na svoj komentar o primljenim i datim golovima i prolasku) :mrgreen:

Fenomenomenalno osjecam se

Ovo zadnje pitanje: DA :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 jun 2011, 02:14

u rijetko kojem slucaju se ne slazem sa Banovanim,ali reci cu da je Svraka ubjedljivo moje veliko razocarenje,taj nema mozga u glavi ali nimalo...pratim ga od kadeta i juniora i sve do ovog trenutka...taj lik ako bude u Sibeniku zavrsio ja cu od srece da placem..trka mu je na nivou,ali gdje se igrac postaje od toga,pa takvih ima gdje god se okrenes...opet kad skontas da ga registruju i mjere mu trku,uvjeren sam da nije pretrcao vise od 5 km po tekmi sto je dosta lose u odnosu na one osrednje evropske ekipe...Svraka nema ali bas nista posebno...takva nam liga,kad je Amar prinudjen da ga cak i pohvali kao konstantnog,a on to i jeste,jer ima svoju redovnu trku i nazalost apsolutno nista vise...
Zao mi je Stanica iskreno jer je zrtvovan od strane Sefa,a ima najbolje mogucnosti na desnom ofanzivnom dijelu...nigdje veze je ono sto je pokazivao kad ga je gurao na lijevi defanzivni dio,totalna suprotnost...tipovao bih na Stanica ali ne mogu jer je dijete izgubljeno u svojim pozicijama koje su za njega neprirodne,bio bi jedan od opasnijih da je imao svoje mjesto,njegova motorika je odlicna,zna probiti,zna napraviti haos kada je ofanzivan desno...
Mirso Beslija je igrac koji je trebao imati najvise...u nogama on to ima,ali u ponasanju nema,kao ni u snazi...kada mi kazu da je to star igrac,meni se povraca,gdje to u evropi igrac koji ima 31 godinu pa za njega kazu da je star..ma smijesno...to su najbolje igracke godine...puna snagetreba da bude...to mi samo govori da Mirso nije bas najprofi,da igra onako iz gusta,da ga boli ona stvar...pa opet mi je vise dao od Visce,za koga se smatra da je talenat i koji bi trebao da ubija po svim pitanjima..
Zajko Zeba,nesumnjivi talenat,nase dijete,lik koji nije imao s kim da igra lopte...po meni pored Sehica najjaci...Zebi je nedostajalo saigraca...onih koji vole da igraju..nije imao nikoga,ni lijevo ni desno,a nije volio da doda Lazi...gurao je Mirsi,malo i Visci ali nije imao Savica,Culuma i te likove koji bi dali taj gas Zebi koji bi ga doveli do vrhunca...
Zato Sehic Ibrahim bi imao za mene glas...napredovao je puno...prosle sezone sam bio siguran da mi je dosta vise tog golmana,smijesno je bilo kako je branio,zahvaljujuci Bogicevicu i Mesicu on je primao malo golova...ove godine u situacijama gdje refleksno brani,on je broj 1 u drzavi,a popravio je i visoke lopte...prilicno konstantan,pogotovo u drugoj polusezoni,meni je dao utisak sigurnosti koja je bila potrebna za defanzivnu liniju!
Da se Bogicevic nije povrijedio i da je igrao gotovo sigurno bih dao njemu glas...to je stoper koji ima mozga,i koji mnogo vrijedi..nadam se da cu vec iduce sezone moci dati glas za njega.
Visca je moje veliko razocarenje...nema vise od jednog poteza i priznajem ima dobar sut...kunem se da sam malo spreman,taj mali me nikad ne bi prosao na terenu...volio bih da se oparimo za njega jer ima dobar CV pa da nam se opet vrati,jer kod nas moze igrati,uvjeren sam nigdje drugdje,daj Boze da grijesim...nadao sam se da ce napredovati kao sto je Sehic to uradio...evo necu vise,ostali su tu i tamo,svi ok i svi nisu ok,ali u biti zahvalan svima jer smo izganjali evropu...MArkovic je dobar,Culum odlican ali nekonstantan,Radovanovic ima najskolovaniji centarsut jos od Adzema i tog perioda,ali Visca mu je zatvarao put...ostali tu negdje!
Uglavnom,Stanic da nije zrtvovan,Bogicevic da nije povrijedjen i Sehic jer je napredovao...i Zeba majstor koji treba bolje saigrace!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 jun 2011, 02:48

Boccacio svaka cast za ovaj post 100% se slazem .Visca me razocarao ,nadao sam se vise od njega ali bice bolje valjda iduce godine.Zeba nema skim igrat i to je 200% tacno. Moj glas ide Sehi jer je napredovao masala pravo ,sad ga mogu nazvat i pravim profi golmanom ,prije mi je izgledao nekakav zgoljav,mlitav za golmana a sad jos malo pa u repku abd.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 jun 2011, 02:50

MuhamedTM je napisao/la:Boccacio svaka cast za ovaj post 100% se slazem .Visca me razocarao ,nadao sam se vise od njega ali bice bolje valjda iduce godine.Zeba nema skim igrat i to je 200% tacno. Moj glas ide Sehi jer je napredovao masala pravo ,sad ga mogu nazvat i pravim profi golmanom ,prije mi je izgledao nekakav zgoljav,mlitav za golmana a sad jos malo pa u repku abd.

mislim da bi visca i zeba bili 10 puta bolji da imaju pored sebe bekrica :D ovako u sredini imamo samo odbranbeno orjentisane igrace , kod nas sve nesto naopako onaj savic ja bi rekao da je doveden da asistira a on daje golove dok lazo koji treba davati golove asistira :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 jun 2011, 02:57

ako se vrati alen znaci da se opasno racuna na ramica ili nekog drugog mladog spica koji ce ulazit tadnjih pola sata, to mi se svidja...

svraka hmm jedina dobra stvar ona precka protiv hapoela sa 20 i kusur metara i zalaganje koje covjek mora cjenit,jbg kad pogledas ispade da jedini on ne bira utakmice u kojima ce dat sve od sebe zato ga gotivim...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jun 2011, 08:37

Zezaš ? Hmm, uslov bi bio da smrša 10-tak kila, ali ne vjerujem da bi se mogao po drugi put vratiti iz mrtvih

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 07 jun 2011, 10:05

Pa vidite smajli na kraju rečenice,zeza vas pile,kakav alen,šta vam je ljudi :lol:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 jun 2011, 10:09

Jel Kurt? :D
Cuva Bog Zelju svog!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 07 jun 2011, 10:31

@boccacio

Jarane, jako cijenim tvoje postove, ali se isto tako dijametralno ne slažem po pitanju Zebe.

Jbga, kažeš nema s kim igrati. Hm...Što li onda ne ode u Bundesligu npr pa bi tamo imao s kim igrati? Puno je realnije da on ne može nigdje drugo nego u Bosni igrati, nego Višća. Višća trči duplo više od Zebe i to treba za Evropu. Isto i Svraka i svaki drugi igrač Želje na terenu.

Znam da će mi neko odma replicirati kako je Zeba fantasista i on ne treba da trči. Ali to i jest shvatanje fudbala u Bosni. I zato on jedino i može igrati u Bosni. U Evropi trči i fantasista. Ne koliko neki čistač ili vodonoša, ali trči non stop. Ono što Zeba radi je šetkanje. Kad Stanić i Zeba igraju na istoj strani (lijevoj), Stanića (iako igra beka) možeš vidjeti u napadu isto koliko i Zebu. A uz to Stanić se non stop vraća nazad. Može Zeba bit ne znam kakav majstor, al to svojom tehnikom ne može nadoknadit. To što Stanić radi (a Zeba ne radi) je jednostavno igrač više na terenu. Uloga koju je Salihamidžić imao u Bayernu i zato je igrao češće u Ligi prvaka (i to uvijek najvažnijim utakmicama) nego u Bundesligi.

O drugim elementima njegove igre neću pričati jer ćemo se onda previše zapetljati, ali me ni tu nije oduševio.

Zeba ima svoje kvalitete, ali isto ko što ih ima i Lazar, a koji su naravno (blago rečeno) nedovoljni za bilo kakav ozbiljniji fudbal.

Nekad nakon ovih hvalospjeva o Zebi se fino zapitam što li ga otjeraše iz druge ruske lige? A da, jbga, mrzi ga trener...ili se povrijedio tamam kad je izborio prvu postavu. Ili mu je klub bankrotirao. Jbga, sudbina!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 07 jun 2011, 11:26

@boccaccio, ne moramo se uvijek slagati. Mi imamo dvije percepcije. Ti ideš više realno dok ja naginjem malo više navijački. Čitajući tvoje postove, vidi se da znaš puno o fudbalu, vjerovatno više od mene iako i ja znam dosta toga o fudbalu i uprkos navijačkim furkama ja gledam utakmice(nikad nisam u kopu, uvijek sa strane tako da imam dobar pregled a mogu da navijam i gledam utakmicu) :mrgreen:

Ako mi vjeruješ moj sud o Svraki nije Amar "ustanovio" :mrgreen: To je čisto moje mišljenje koje je potvrđeno nakon što je Selimović ispao iz ekipe u prvoj polovini šampionske sezone(žao mi je što je čovjek otišao, vrlo dobar igrač). Onda sam se pitao ko će ga zamijeniti. Biće zajebano. Svraka je to uspio. Lošije dodaje al više trči. Isto tako bih volio da smo barem mrvicu napredniji pa da imamo konkretne podatke koji igrač koliko pretrči po utakmici :shock: Isto ko da smo u kamenom dobu pa nagađamo. Naša posla. Svraki ide u prilog jer je "naše dijete".

Mirso je imao povredu križnih ligametata čini mi se i bila je priča da mu je karijera haman završena. Ovaj je to uspio da prevaziđe ali ne i da se vrati na 50% onoga što je mogao. Dobro igra ikako.

Zeba mene nije oduševio na gostovanjima. Valjda zato jer ne volim igrače koji čuvaju noge i koji počnu da se kriju nakon jednog-dva oštrija klizeća starta. A on je to radio. Da nije imao s kim da igra je isto tako tačno.

Za Stanića, Višću i Bogičevića se u potpunosti slažem.

Eto, 50% :mrgreen:

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 07 jun 2011, 11:55

lopta je napisao/la:samo molim bez glupiranja "Lazo" fazoni ! ovo je ozbiljno i ovo ce biti uruceno necemo se brukat ! ali zna se jedan je Šeha i puno ce nam faliti ako ode ali cemo i zaraditi nadam se i logicno je da on dobije ovu nagradu poslije svih onih odbrana i svega, konkurencije nema !
Em.. Mem.. ?! :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 07 jun 2011, 12:04

Zna li se (otprilike) koliki je godisnji budzet FK Zeljeznicar?
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 07 jun 2011, 12:07

Iduće sezone Željo nosi dresove Macron.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 07 jun 2011, 12:17

Colo Colo je napisao/la:Iduće sezone Željo nosi dresove Macron.
glasam za ovu opciju
slika

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 jun 2011, 12:26

Željo poput Napolija, West Hama, Leedsa, Mallorce ...

Naredne sezone FK Željezničar će nositi opremu sportskog proizviđača Macron. Riječ je o italijanskoj kompaniji u čijoj opremi igraju fudbaleri Napolija, West Hama, Leedsa, Milwalla, Brage, Mallorce ...

Na Grbavici su već odabrali dizajn i izgled dresa, a plavi će po prvi put u novoj opremi istrčati u drugom pretkolu Evropske lige.

A evo i katalog dresova:

http://en.macron.com/Products/Football
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, Google Adsense [Bot], Levin, sassari i 59 gostiju.