FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
OK.Hvala.sad mi je malo jasnije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Jel mozete vi ili Sarajevo da izvucete Rad?
A ovaj zreb je u fazonu, sto lako kad moze komplikovano...
A ovaj zreb je u fazonu, sto lako kad moze komplikovano...
A meni još nije jasno što nisu donijeli dva velika lavora, ubacili sve nosioce u jedan i sve nenosioce u drugi i izvlačili.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Da su tako uradili, ne bi mogli namjestit,, kako njiima odgovarababilonTM je napisao/la:A meni još nije jasno što nisu donijeli dva velika lavora, ubacili sve nosioce u jedan i sve nenosioce u drugi i izvlačili.

-
- Kontakt:
poludjecu do 2h15min 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
U koliko je izvlačenje za ovo drugo pretkolo? 
Jel tek u 14.00?
Da odem da pojedem nešto 

Jel tek u 14.00?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma jasta ba radi 2x uzastopno siroki dobija olimpiju a prvak dobiva izraelce....Dejo je napisao/la:Da su tako uradili, ne bi mogli namjestit,, kako njiima odgovarababilonTM je napisao/la:A meni još nije jasno što nisu donijeli dva velika lavora, ubacili sve nosioce u jedan i sve nenosioce u drugi i izvlačili.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ja bi njima SIPU poslao, da im oni izvlace.babilonTM je napisao/la:A meni još nije jasno što nisu donijeli dva velika lavora, ubacili sve nosioce u jedan i sve nenosioce u drugi i izvlačili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Koliko ja vidim ovo pocinje sad za drugo kolo...
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
ma pocinje al u q, prije pola sata zavrsilo zdrijebanje za prvo pretkolo...NukeR_G1970 je napisao/la:Koliko ja vidim ovo pocinje sad za drugo kolo...
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
- ŽeljinManijak
- Kontakt:
pa sta je sad ovo, u koliko pocinje izvlacenje za drugo pretkolo
-
- Kontakt:
dok je ova pauza zna li iko kakav je ovaj morales,gdje je igrao,igrad odbranu i desnog beka cini mi se
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ja mislim da je ovo "repriza" izvlacenja za 1. pretkolo.ŽeljinManijak je napisao/la:pa sta je sad ovo, u koliko pocinje izvlacenje za drugo pretkolo
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Keenan.- je napisao/la:Ja mislim da je ovo "repriza" izvlacenja za 1. pretkolo.ŽeljinManijak je napisao/la:pa sta je sad ovo, u koliko pocinje izvlacenje za drugo pretkolo
Ma to si ti sam sebi pustio.

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
neko rece u 14 i 20, sad ne znam bas, al kako je krenulo, ne bi me iznenadilo da pocne u 15...steka cigara je malo dok ovo prodje...ŽeljinManijak je napisao/la:pa sta je sad ovo, u koliko pocinje izvlacenje za drugo pretkolo
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
Malo nam sto cekamo do 14:20 jos sto cemo izvuc Fulham, ba ce biti djaba smo cekali. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cirka 14:20 pocinje izvlacenje. Sve vam pise na stranici UEFA-e yebiga. Ako neznate jezik ima google translate.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
a gdje gledate uzivosajo10 je napisao/la:Cirka 14:20 pocinje izvlacenje. Sve vam pise na stranici UEFA-e yebiga. Ako neznate jezik ima google translate.
ljubav se zove imenom tvojim
-
- Kontakt:
dobijamo svicarski tim 100 :%
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.htmlAdo-FCŽ je napisao/la:a gdje gledate uzivosajo10 je napisao/la:Cirka 14:20 pocinje izvlacenje. Sve vam pise na stranici UEFA-e yebiga. Ako neznate jezik ima google translate.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.