ma pocinje al u q, prije pola sata zavrsilo zdrijebanje za prvo pretkolo...NukeR_G1970 je napisao/la:Koliko ja vidim ovo pocinje sad za drugo kolo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
- ŽeljinManijak
- Kontakt:
pa sta je sad ovo, u koliko pocinje izvlacenje za drugo pretkolo
-
old school
- Kontakt:
dok je ova pauza zna li iko kakav je ovaj morales,gdje je igrao,igrad odbranu i desnog beka cini mi se
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ja mislim da je ovo "repriza" izvlacenja za 1. pretkolo.ŽeljinManijak je napisao/la:pa sta je sad ovo, u koliko pocinje izvlacenje za drugo pretkolo
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Keenan.- je napisao/la:Ja mislim da je ovo "repriza" izvlacenja za 1. pretkolo.ŽeljinManijak je napisao/la:pa sta je sad ovo, u koliko pocinje izvlacenje za drugo pretkolo
Ma to si ti sam sebi pustio.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
neko rece u 14 i 20, sad ne znam bas, al kako je krenulo, ne bi me iznenadilo da pocne u 15...steka cigara je malo dok ovo prodje...ŽeljinManijak je napisao/la:pa sta je sad ovo, u koliko pocinje izvlacenje za drugo pretkolo
Malo nam sto cekamo do 14:20 jos sto cemo izvuc Fulham, ba ce biti djaba smo cekali. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cirka 14:20 pocinje izvlacenje. Sve vam pise na stranici UEFA-e yebiga. Ako neznate jezik ima google translate.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
a gdje gledate uzivosajo10 je napisao/la:Cirka 14:20 pocinje izvlacenje. Sve vam pise na stranici UEFA-e yebiga. Ako neznate jezik ima google translate.
ljubav se zove imenom tvojim
-
old school
- Kontakt:
dobijamo svicarski tim 100 :%
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.htmlAdo-FCŽ je napisao/la:a gdje gledate uzivosajo10 je napisao/la:Cirka 14:20 pocinje izvlacenje. Sve vam pise na stranici UEFA-e yebiga. Ako neznate jezik ima google translate.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
U 14.20 je drugi dio izvlacenja ljudi. Znal neko hocu li umijeti ako ispusim kutiju Morave u 2 sata?
Joj imam osjecaj da cemo Salzburg dobiti.

Joj imam osjecaj da cemo Salzburg dobiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- sarajlija89
- Kontakt:
NukeR_G1970 je napisao/la:Jel mozete vi ili Sarajevo da izvucete Rad?
A ovaj zreb je u fazonu, sto lako kad moze komplikovano...
Moze Sarajevo, oni ne mogu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ŽeljinManijak
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da nam hoce doc Varaždin ili Rabotnički jel mislim da se sa njima mozemo nositi, a onda u trećem nek dođe bilo ko.
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
ovo iscekivanje je pravo zdravo za srce....mozda nam se posreci ovaj put...haj ga znajRooney88 je napisao/la:U 14.20 je drugi dio izvlacenja ljudi. Znal neko hocu li umijeti ako ispusim kutiju Morave u 2 sata?![]()
![]()
![]()
Joj imam osjecaj da cemo Salzburg dobiti.![]()
inače imam jarana dobar sa platinijem info iz prve ruke 100% tačno sa gazientesporom igramo
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
kad bi mi trebali znati 5 mogucih protivnika kao sto su i ovi ostali ranije znali ne konam ovo im je beze pravo..i nisam skontao sta je receno za neka 3 kluba varazdin , neki iz albanije ja msm i jos jedan ?
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
- ŽeljinManijak
- Kontakt:
Jel to informacija od Borovinediego_TM je napisao/la:inače imam jarana dobar sa platinijem info iz prve ruke 100% tačno sa gazientesporom igramo
Ode meni zdravlje u qrc zbog ovog izvlacenja, a sto je najgore, mislim da se necemo usreciti !
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 20 gostiju.