Joj imam osjecaj da cemo Salzburg dobiti.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
NukeR_G1970 je napisao/la:Jel mozete vi ili Sarajevo da izvucete Rad?
A ovaj zreb je u fazonu, sto lako kad moze komplikovano...
ovo iscekivanje je pravo zdravo za srce....mozda nam se posreci ovaj put...haj ga znajRooney88 je napisao/la:U 14.20 je drugi dio izvlacenja ljudi. Znal neko hocu li umijeti ako ispusim kutiju Morave u 2 sata?![]()
![]()
![]()
Joj imam osjecaj da cemo Salzburg dobiti.![]()
Jel to informacija od Borovinediego_TM je napisao/la:inače imam jarana dobar sa platinijem info iz prve ruke 100% tačno sa gazientesporom igramo
Treća srećaHawking je napisao/la:Ma ima ovdje dosta levata, samo da ne dobijemo nekog konkretnog i biće dobro... Borac nije imao sreće, Široki nije imao sreće, nema smisla da ni mi nemamo sreće...
Ma samo da nam je dogurat do grupne fazebabilonTM je napisao/la:Samo će Pitari imati sreće, i nas će ove grupe zeznut 100%.
imaju al protivnika za prvo pretkolobosnas_ je napisao/la:Fulham ne mozemo izvuci,oni vec imaju svog protivnika! to je dobro...
Oni imaju svog protivnika u prvom pretkolu, u drugom ga još čekaju kao i mi...bosnas_ je napisao/la:Fulham ne mozemo izvuci,oni vec imaju svog protivnika! to je dobro...
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.htmlSilkoni je napisao/la:Znali neko na koje ce lincu biti izvalcenja za drugi krug?
mozemo jer su oni u prvom pretkolubosnas_ je napisao/la:Fulham ne mozemo izvuci,oni vec imaju svog protivnika! to je dobro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.