E sad ako ne napravimo ekipu, necemo nikada...
Joj ovaj Lichsteiner je zvijer
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma ija bi bio pojacanje poput Grygere i Mottesarajlija89 je napisao/la:Istina je, 120 miliona vezano za dokapitalizaciju, sad nisam o detaljima citao, nesto kao do oktobra ce se to realizovati sve, nije odjednom ta ratifikacija, potrebno je par mjeseci + 70 miliona kredita od Exora, koji je odmah na raspolaganju...
E sad ako ne napravimo ekipu, necemo nikada...
Joj ovaj Lichsteiner je zvijer![]()
Prejak je fizicki, u defanzivi vrlo dobar, samo malo bolji da je naprijed...sve u svemu, bice pojacanje.
Ma taj levat nikad nece u Serie B, "predobar " je on zatosarajlija89 je napisao/la:Ma svasta se pise![]()
Ali, Amauri nema sanse da ostane...pogotovo sto cemo novoga napadaca uzimati...nek ide u Juve Stabiu, sad su usli u serie B
![]()
![]()
LIchsteiner ce biti pojacanje aBd...fascinira me njegova fizicka sprema, nesto slicno kao Bane Ivanovic za koga je Ancelotti rekao da je najspremniji fudbaler kojega je vodionjih dvojica su konstitucijom identicni....
Samo da se uklopi dobro...ima on odredjeni kvalitet.
Sto se lijevog beka tice, solidno smo pokriveni tu, pa i Bastos ako dođe moze uletiti po potrebi....
Steta sto smo Sebu pustili, nadao sam se da bi mogao ostati...
čuj pirlo i brz protok lopte u istoj rečeniciBianconeri1988 je napisao/la:Conte će imati bolje igrače neko što je imao Delneri, treba tek da se vidi kako to sve izgleda...Mislim da će protok lopte biti mnogo brži i baš zato je Pirlo doveden jer on jednim pasom može izbaciti čitavu protivničku odbranu...

SoloJuve26 je napisao/la:Eh da nam je sad jedan ko Zidane...jel ko sta sazno vise od sadansjog sastanka?? Vidim nepise se nista o igracima
Uprava Juventusa odobrila dokapitalizaciju od 120 miliona. Odbor potvrio kratkoročni i dugoročni poslovni plan. Juventusu 70 miliona za mercato. Elkann najavljuje lijepu budućnost.
Danas je završio sastanak upravnog odbora Juventusa na kojem se odlučivalo o povećanju kapitala i prihvaćanju poslovnog plana u predstojećem razdoblju.
Kako bi podržao poslovni plan, upravni odbor je odlučio predložiti povećanje kapitala za 120 miliona eura, a izvanredna skupština dioničara bit će sazvana u 10 mjesecu zbog toga. Povećanje kapitala će se provoditi kroz izdavanje novih dionica koje će biti ponuđene dioničarima.
Povećanje kapitala je usmjereno na:
- financiranje novih investicija u prvu momčad i obnavljanje prve momčadi, te ulaganje u sektor mladih
- jačanje kapitala zajednice i postizanje financijske ravnoteže
Zatim, Exor je odlučio posuditi Juventusu oko 70 miliona eura do 12. mjeseca ove godine, kada bi klub trebao to vratiti. Najbitnije od svega je da će tih 70 miliona biti stavljeno na raspolaganje odmah te da će ih Juventus iskoristiti za ovaj prijelazni rok. Uz prodaju pojedinih igrača tako dolazimo do brojke od 100 miliona eura, te dolazimo do zaključka da para ima. Ostaje nam samo da vidimo kako će Marotta odraditi mercato.
Nedugo nakon sastanka oglasio se i predsjednik Exora, John Elkann:
"Juventus čeka lijepa budućnost. Plan koji je predstavljen je veoma ambiciozan i trebao bi vratiti Juventus u vrh svjetskog nogometa, tamo gdje Juventus pripada. Ovaj plan zahtijeva velika sredstva za izgradnju jake momčadi i ispunjenje važnih ciljeva, i mi ćemo ga podržati."

Leo je racku od trenera, dok je Conte pokazao neki kvalitet uvođenjem Barija i Siene u Serie A,Leo nikad nije ni imao želju da bude trener, on je oduvijek želio da bude neki menađer ili sportski direktor,uostalom on je trenirao ekipe koje u tom trenutku nisu imali igrače za 4-3-3 formacije...Brazilski stil igre kod italijana nikad neće proći...baresi#6 je napisao/la: i realno ova formacija 424 ne prolaz ni u paulisti kamoli seriji a. leo je probao 4-3-3 i sa milanom i sa interom pa znamo kako je to prošlo.
To znaci da ide Melo, pogotovo nakon oni izjava.. imam neki feeling da cemo na kraju dovesti Inler.. Napoli se koncetrira na Vidal tako da su ga i oni napustili. Volio bi stvarno da dovedu L.Diaru kao zamjenu za Melo..sarajlija89 je napisao/la:Ma tek je pocelo, rijesit cemo se...
Sky prenosi da cemo imati 75-80 miliona za mercato + prodaja igraca...
Navijaci su za prodaju Mela jbg...i sam dijelim misljenje ako ce se Lass dovesti.
Igracki kadar i stanje sa ugovorima...
Reducirat ce se to uz dolazak novih igraca..polako..pa nece ni iaquinta primjera radi, ici, dok ne dodje Aguero i tek tad ce skontat da ce q imat mjesto u ekipi i normalno da ce otic![]()
Kako slikovito![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.