Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Golmani:
1. Buffon
2. Storari
Maninger
Odbrambeni:
1. Ziegler,
2. De Ceglie,
3. Barzagli,
4. Bonucci,
5. Chiellini,
6. Sorensen,
7. Lichtsteiner
8. Rolando
Grosso
Grygera
Motta
Hasan
Vezni:
1. Felipe Melo,
2. Pirlo,
3. Pazienza
4. Marchisio,
5. Ekdal,
6. Pires,
7. Krasic,
8. Pepe,
9. Bastos
Tiago,
Marrone,
Sissoko,
Martinez,
Napad:
1. Del Piero
2. Pasquato,
3. Toni
4. Matri,
5. Quagliarella
6. Aguero
Iaquinta,
Immobile,
Amauri,
Boldane prodati (nekima raskinuti ugovore), kao i neke igrače koji imaju polovične ugovore, a na koje se više ne računa, takodjer uzeti pare za njih, a za koje kontaju da imaju još potencijala vratiti nazad!
Kupiti ove podvučene, i mislim da bi ova ekipa bila dobra za nerednu sezonu, postaviti cilj LP i kup da se dogura što više, ne treba zacrtati Skudeto, jer bi to bio samo pritisak!
Za ova četiri igrača bi trebaklo platiti maksimalno 85 miliona, tako se i kreću cijene, ali može to Marotta i smanjiti, znači ništa ovdje nije ne moguće, samo treba pametno odraditi.
1. Buffon
2. Storari
Maninger
Odbrambeni:
1. Ziegler,
2. De Ceglie,
3. Barzagli,
4. Bonucci,
5. Chiellini,
6. Sorensen,
7. Lichtsteiner
8. Rolando
Grosso
Grygera
Motta
Hasan
Vezni:
1. Felipe Melo,
2. Pirlo,
3. Pazienza
4. Marchisio,
5. Ekdal,
6. Pires,
7. Krasic,
8. Pepe,
9. Bastos
Tiago,
Marrone,
Sissoko,
Martinez,
Napad:
1. Del Piero
2. Pasquato,
3. Toni
4. Matri,
5. Quagliarella
6. Aguero
Iaquinta,
Immobile,
Amauri,
Boldane prodati (nekima raskinuti ugovore), kao i neke igrače koji imaju polovične ugovore, a na koje se više ne računa, takodjer uzeti pare za njih, a za koje kontaju da imaju još potencijala vratiti nazad!
Kupiti ove podvučene, i mislim da bi ova ekipa bila dobra za nerednu sezonu, postaviti cilj LP i kup da se dogura što više, ne treba zacrtati Skudeto, jer bi to bio samo pritisak!
Za ova četiri igrača bi trebaklo platiti maksimalno 85 miliona, tako se i kreću cijene, ali može to Marotta i smanjiti, znači ništa ovdje nije ne moguće, samo treba pametno odraditi.
čuj pirlo i brz protok lopte u istoj rečeniciBianconeri1988 je napisao/la:Conte će imati bolje igrače neko što je imao Delneri, treba tek da se vidi kako to sve izgleda...Mislim da će protok lopte biti mnogo brži i baš zato je Pirlo doveden jer on jednim pasom može izbaciti čitavu protivničku odbranu...
i realno ova formacija 424 ne prolaz ni u paulisti kamoli seriji a. leo je probao 4-3-3 i sa milanom i sa interom pa znamo kako je to prošlo.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
da se i na ovom forumu dotaknem kralja i cestitam mu rodjendan, auguri Zizou!!
[youtube][/youtube]

Grazie Moggi za ovog majstora
[youtube][/youtube]

Grazie Moggi za ovog majstora
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Eh da nam je sad jedan ko Zidane...jel ko sta sazno vise od sadansjog sastanka?? Vidim nepise se nista o igracima 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
SoloJuve26 je napisao/la:Eh da nam je sad jedan ko Zidane...jel ko sta sazno vise od sadansjog sastanka?? Vidim nepise se nista o igracima
Uprava Juventusa odobrila dokapitalizaciju od 120 miliona. Odbor potvrio kratkoročni i dugoročni poslovni plan. Juventusu 70 miliona za mercato. Elkann najavljuje lijepu budućnost.
Danas je završio sastanak upravnog odbora Juventusa na kojem se odlučivalo o povećanju kapitala i prihvaćanju poslovnog plana u predstojećem razdoblju.
Kako bi podržao poslovni plan, upravni odbor je odlučio predložiti povećanje kapitala za 120 miliona eura, a izvanredna skupština dioničara bit će sazvana u 10 mjesecu zbog toga. Povećanje kapitala će se provoditi kroz izdavanje novih dionica koje će biti ponuđene dioničarima.
Povećanje kapitala je usmjereno na:
- financiranje novih investicija u prvu momčad i obnavljanje prve momčadi, te ulaganje u sektor mladih
- jačanje kapitala zajednice i postizanje financijske ravnoteže
Zatim, Exor je odlučio posuditi Juventusu oko 70 miliona eura do 12. mjeseca ove godine, kada bi klub trebao to vratiti. Najbitnije od svega je da će tih 70 miliona biti stavljeno na raspolaganje odmah te da će ih Juventus iskoristiti za ovaj prijelazni rok. Uz prodaju pojedinih igrača tako dolazimo do brojke od 100 miliona eura, te dolazimo do zaključka da para ima. Ostaje nam samo da vidimo kako će Marotta odraditi mercato.
Nedugo nakon sastanka oglasio se i predsjednik Exora, John Elkann:
"Juventus čeka lijepa budućnost. Plan koji je predstavljen je veoma ambiciozan i trebao bi vratiti Juventus u vrh svjetskog nogometa, tamo gdje Juventus pripada. Ovaj plan zahtijeva velika sredstva za izgradnju jake momčadi i ispunjenje važnih ciljeva, i mi ćemo ga podržati."
- sarajlija89
- Kontakt:
@solo Juve
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3595.html
kao sto smo i pisali danas...to je to...
@sissoko
Ma kontam bil' stavio za Ziketa
ali...ja njemu nikako ne mogu "oprostiti" sto je samo Real spominjo, a Juve cesto zaboravljao. Tek je nesto u posljednje vrijeme promjenio pricu...
ali hajd...
Auguri Zizou...
edit:
vec je stavljeno ovo oko sastanka dok sam pisao
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3595.html
kao sto smo i pisali danas...to je to...
@sissoko
Ma kontam bil' stavio za Ziketa
ali hajd...
Auguri Zizou...
edit:
vec je stavljeno ovo oko sastanka dok sam pisao
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Mene brine vise i vise sto prolaze dane a mi se nemozemo rijesiti ni jednog igraca..
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma tek je pocelo, rijesit cemo se...
Sky prenosi da cemo imati 75-80 miliona za mercato + prodaja igraca...

Navijaci su za prodaju Mela jbg...i sam dijelim misljenje ako ce se Lass dovesti.

Igracki kadar i stanje sa ugovorima...
Reducirat ce se to uz dolazak novih igraca..polako..pa nece ni iaquinta primjera radi, ici, dok ne dodje Aguero i tek tad ce skontat da ce q imat mjesto u ekipi i normalno da ce otic
Kako slikovito

Navijaci su za prodaju Mela jbg...i sam dijelim misljenje ako ce se Lass dovesti.

Reducirat ce se to uz dolazak novih igraca..polako..pa nece ni iaquinta primjera radi, ici, dok ne dodje Aguero i tek tad ce skontat da ce q imat mjesto u ekipi i normalno da ce otic
Kako slikovito
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Leo je racku od trenera, dok je Conte pokazao neki kvalitet uvođenjem Barija i Siene u Serie A,Leo nikad nije ni imao želju da bude trener, on je oduvijek želio da bude neki menađer ili sportski direktor,uostalom on je trenirao ekipe koje u tom trenutku nisu imali igrače za 4-3-3 formacije...Brazilski stil igre kod italijana nikad neće proći...baresi#6 je napisao/la: i realno ova formacija 424 ne prolaz ni u paulisti kamoli seriji a. leo je probao 4-3-3 i sa milanom i sa interom pa znamo kako je to prošlo.
A Conteova formacija je na papiru 4-2-4, u praksi to sve izgleda drugačije...
Da se malo osvrnem i na ovih 70 miliona za transfere...
Vala ako od ovih igrača ne dovedemo Aguera ili Teveza ili Pastorea, onda smo stvarno prnuli u šišu
Dobro @sarajlija kaže, prvo treba dovesti igrače i kad ovi vide da će racku igrati, onda će oni svi otići, u posljednjih 15-tak dana prelaznog roka, svi će oni odletjeti...Slično je bilo prošle godine i sa Zebinom i Giovincom, Ekdalom...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- SoloJuve26
- Kontakt:
To znaci da ide Melo, pogotovo nakon oni izjava.. imam neki feeling da cemo na kraju dovesti Inler.. Napoli se koncetrira na Vidal tako da su ga i oni napustili. Volio bi stvarno da dovedu L.Diaru kao zamjenu za Melo..sarajlija89 je napisao/la:Ma tek je pocelo, rijesit cemo se...
Reducirat ce se to uz dolazak novih igraca..polako..pa nece ni iaquinta primjera radi, ici, dok ne dodje Aguero i tek tad ce skontat da ce q imat mjesto u ekipi i normalno da ce otic![]()
Kako slikovito![]()
Zar nije trebo Bastos podpisati ove sedmice il nesto?
Vidim da Buffonov ugovor izlazi iduce god
- sarajlija89
- Kontakt:
Bice i Bastos zavrsen...valja cekati.
Pozzo izjavio da Inler ide samo u Napoli ili ostaje, a Juve se cak spominje za Vidala hahah.
Najnovija vijest je da se nasi ljudi trebaju sastati sa Sanchezovim agentom hahahah
ma ne treba ovo ni pratit vise. Nema igraca s kojim nas ne povezuju...
Meni je najveca zelja Lass
pored toga napadaca, a tu sam za Kuna ili Vucinica...
Pozzo izjavio da Inler ide samo u Napoli ili ostaje, a Juve se cak spominje za Vidala hahah.
Najnovija vijest je da se nasi ljudi trebaju sastati sa Sanchezovim agentom hahahah
Meni je najveca zelja Lass
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jes vala upravu si, zaboli vise glava od ovog cirkusa. Jedan dan je ovaj Sanchez gotov za Barcu sutradan city, sad cemo odjedanput mi imati sastanak snjim,, mislim najbolje bi bilo da nikako nepisu nista.. neka bude suprise pa sta bude neka bude,.,sarajlija89 je napisao/la:Bice i Bastos zavrsen...valja cekati.
Pozzo izjavio da Inler ide samo u Napoli ili ostaje, a Juve se cak spominje za Vidala hahah.![]()
Najnovija vijest je da se nasi ljudi trebaju sastati sa Sanchezovim agentom hahahah![]()
ma ne treba ovo ni pratit vise. Nema igraca s kojim nas ne povezuju...
Meni je najveca zelja Lasspored toga napadaca, a tu sam za Kuna ili Vucinica...
Za kuna jesam, a za Vucinia nisam. Previse traze a i netreba nam sad kad imamo Matria i Quagl... imamo jos tu Tonia i IL Capitana..
- SoloJuve26
- Kontakt:
evo citam da smo doveli iz Brescie nekog Lombardo, bit ce neki "segretario generale" u klubu, pojma nemam sta je to 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam pročitao da je Marotta večeras imao sastank s dotičnim Falevichem koji je inače agent Sancheza i tog Arturo Vidala, dalje stoji kako su vjerovatno pričali o ovome drugom igraču tj. Vidalu.
Ž '21!
sta vi mislite za bastosa ja mislim da ce biti odlicno pojacanje a neki navijaci juvea i nisu nesto za njega
FORZA JUVE !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja sam za Bastosa, on neće biti fula, kao prošlogodišnja "pojačanja" Martinez ili Motta! 
Ž '21!
U posljednjih nekoliko godina , red je da se iz Juventusovih redova bira "Zlatna kanta". Od dosadašnjih pojačanja ne vidim ko bi to mogao biti (Pazienza neće igrati dovoljno), tako da je neophodno dovođenje Bastosa. 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bastos ce biti veci promasaj od Martineza ako ga dovede onaj majmun
De Ceglie,Ziegler koji ce k.urac Bastos,umjesto da se majmuni bore za:Eliu,oni Bastosa
tobe jarabi u kakva **** podjosmo.... 
De Ceglie,Ziegler koji ce k.urac Bastos,umjesto da se majmuni bore za:Eliu,oni Bastosa
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- .Romanista.
- Kontakt:
Zar se tako lako rješavate Giovinca.
Giovinco je sada u Parminome 50-postotnom vlasništvu...
Giovinco je sada u Parminome 50-postotnom vlasništvu...
Kod: Označi sve
Talijanski nogometni prvoligaš Parma otkupila je od Juventusa prava na 50 posto ugovora s 24-godišnjim omalenim (164 cm) ofenzivnim veznjakom Sebastianom Giovincom...
Giovinca je Juve posudio Parmi prošlog ljeta uz mogućnost otkupa ugovora, za što je rok istjecao 30. lipnja ove godine.
Danas skromni klub, inače ponajbolji u Italiji tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća, isplatit će za pola nogometaševa ugovora Juventusu tri milijuna eura kroz tri iduće sezone.
Za seniorsku talijansku reprezentaciju Giovinco je dosad skupio četiri nastupa. .:: Forza Roma ::.
No Totti, No Party ;)
No Totti, No Party ;)
Ako koga zanima imate uzivo na EUROSPORT 2 JUVENTUS neka djecurlija protiv Singapura.
Nasi se samo bezveze ofiraju, ako nam je ono buducnost onda je bolje odmah ulozit sve pare pa se uigravat narednih 5 god jer niko sigurno nece iz ove generacije u 1. tim
Gubimo 2:0
Nasi se samo bezveze ofiraju, ako nam je ono buducnost onda je bolje odmah ulozit sve pare pa se uigravat narednih 5 god jer niko sigurno nece iz ove generacije u 1. tim
Gubimo 2:0
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.