Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jun 2011, 23:13

sarajlija89 je napisao/la:Bice i Bastos zavrsen...valja cekati.

Pozzo izjavio da Inler ide samo u Napoli ili ostaje, a Juve se cak spominje za Vidala hahah. :roll:

Najnovija vijest je da se nasi ljudi trebaju sastati sa Sanchezovim agentom hahahah :roll: :mrgreen: ma ne treba ovo ni pratit vise. Nema igraca s kojim nas ne povezuju...

Meni je najveca zelja Lass ;) pored toga napadaca, a tu sam za Kuna ili Vucinica...
Jes vala upravu si, zaboli vise glava od ovog cirkusa. Jedan dan je ovaj Sanchez gotov za Barcu sutradan city, sad cemo odjedanput mi imati sastanak snjim,, mislim najbolje bi bilo da nikako nepisu nista.. neka bude suprise pa sta bude neka bude,.,
Za kuna jesam, a za Vucinia nisam. Previse traze a i netreba nam sad kad imamo Matria i Quagl... imamo jos tu Tonia i IL Capitana..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jun 2011, 23:18

evo citam da smo doveli iz Brescie nekog Lombardo, bit ce neki "segretario generale" u klubu, pojma nemam sta je to :?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jun 2011, 23:25

Ja sam pročitao da je Marotta večeras imao sastank s dotičnim Falevichem koji je inače agent Sancheza i tog Arturo Vidala, dalje stoji kako su vjerovatno pričali o ovome drugom igraču tj. Vidalu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 23 jun 2011, 23:27

sta vi mislite za bastosa ja mislim da ce biti odlicno pojacanje a neki navijaci juvea i nisu nesto za njega
FORZA JUVE !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jun 2011, 00:12

I ja sam za Bastosa, on neće biti fula, kao prošlogodišnja "pojačanja" Martinez ili Motta! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 jun 2011, 02:15

U posljednjih nekoliko godina , red je da se iz Juventusovih redova bira "Zlatna kanta". Od dosadašnjih pojačanja ne vidim ko bi to mogao biti (Pazienza neće igrati dovoljno), tako da je neophodno dovođenje Bastosa. :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 jun 2011, 02:20

Bastos ce biti veci promasaj od Martineza ako ga dovede onaj majmun :evil: :evil:

De Ceglie,Ziegler koji ce k.urac Bastos,umjesto da se majmuni bore za:Eliu,oni Bastosa :roll: :roll: :roll: tobe jarabi u kakva **** podjosmo.... :shock:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 24 jun 2011, 11:10

Zar se tako lako rješavate Giovinca. :shock:

Giovinco je sada u Parminome 50-postotnom vlasništvu...

Kod: Označi sve

Talijanski nogometni prvoligaš Parma otkupila je od Juventusa prava na 50 posto ugovora s 24-godišnjim omalenim (164 cm) ofenzivnim veznjakom Sebastianom Giovincom...

Giovinca je Juve posudio Parmi prošlog ljeta uz mogućnost otkupa ugovora, za što je rok istjecao 30. lipnja ove godine.

Danas skromni klub, inače ponajbolji u Italiji tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća, isplatit će za pola nogometaševa ugovora Juventusu tri milijuna eura kroz tri iduće sezone.

Za seniorsku talijansku reprezentaciju Giovinco je dosad skupio četiri nastupa. 
.:: Forza Roma ::.

No Totti, No Party ;)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 jun 2011, 13:20

Ako koga zanima imate uzivo na EUROSPORT 2 JUVENTUS neka djecurlija protiv Singapura.
Nasi se samo bezveze ofiraju, ako nam je ono buducnost onda je bolje odmah ulozit sve pare pa se uigravat narednih 5 god jer niko sigurno nece iz ove generacije u 1. tim
Gubimo 2:0
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 13:26

Smanjili smo na 1-2...

Ma ubise nas ovi mulati,kinezi,arapi, crnci, sta su vec :lol: :roll: Svega pomalo...Joj kako igraju jbt, fizicki spremni, a ona 10 i 13 (Hassan- dao nam 2 gola) odlicno igraju...

Inace, ovo je Lion kup neki, za igrace do 15 godina...u prvoj tekmi smo dobili Newcastle 1-0.

Ova utakmica odlucuje o ulasku u finale..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2011, 13:43

sarajlija89 je napisao/la:Smanjili smo na 1-2...

Ma ubise nas ovi mulati,kinezi,arapi, crnci, sta su vec :lol: :roll: Svega pomalo...Joj kako igraju jbt, fizicki spremni, a ona 10 i 13 (Hassan- dao nam 2 gola) odlicno igraju...

Inace, ovo je Lion kup neki, za igrace do 15 godina...u prvoj tekmi smo dobili Newcastle 1-0.

Ova utakmica odlucuje o ulasku u finale..
2-2 ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 13:50

Gledam, nakon kornera nas stoper skocio i zabio...

Ako ostane 2-2, bice penali, a inace ovo je U-16 selekcija Singapura....

U drugom polufinalu igraju selekcija Singapura U-15 i Flamengo...

EDit: crveni za Tartagliu, naseg stopera koji je dao drugi gol...ali, 90. min je, tako da cemo gledat penale.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2011, 14:11

pokradose nas hahaha

joj onaj stoper plavi visoki nam je sila, lik kao da unazad sprinta haha sto on vise ubrzava sve dalji od lopte :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 14:13

Zijanismo na penale...

hahah...ali su nas pokrali nevjerovatno. Fuli frajer penal u 4. seriji i vrati mu da ponovi cccc :roll: :mrgreen:

Nikom nije jasno sta i kako :roll:

Ma eto, jbg...ova djeca stvarno veze nemaju, od 10 penala, mozda 3 da su valjala, jbt ko da lopte nikad nisu udarili..kako onako lose i traljavo ccc.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 jun 2011, 14:19

Oni komentatori na Eurosportu su legende, jesam se ismio.. Deca Juventusa su oštećeni 100%, prvo onaj drugi žuti karton. Pa onaj lik iz penala nabi loptu 10 metara iznad gola, tek sudija mu vrača, ponovo da šuta. Niđe veze ba! Zašto? Sve je bilo regularno... :S

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 14:26

Ko ce znat, domacini pa mogu jbg...

Komentatori su budale 100%. Najjaci je golman, zovu ga Bucko ahha :lol: navijaju oni singapurski navijaci, kad i onaj budalas poce pjevat OOooo..ooooo...haha...

Ne znam mu ime, ali radi i na Areni onaj jedan, veliki navijac Liverpoola...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 jun 2011, 15:16

Znaci zijanli djeca, steta al rano je govoriti da nevaljalu i sta ja znam. Mozda za koju godinu prorade pravo ;)

Ja kontam mozda bi bilo pametnije ostaviti danca sörensena da bude kao 4 stoper tako da netrebamo tude nista dovoditi? Znaci, Barzagli, Bonucci, Chiellini i Sörensen to bi moglo proci ove godine jer ovaj mali ima ipak sad izskustvo od prosle sezone, pa ako se sjecate kako je samo Etoa pokupio u svom dzepu. Tu bi se moglo usparati para.
Onda tek iducu sezone ako se plasiramo u LS.. onda mozemo dovesti koji provjereni stoper .

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 jun 2011, 23:56

Evo sad citam kako ste bacili udicu na Ji sung Parka, i on bi trebao da djeluje po lijevoj, a Krasic po desnoj strani

ne znam, eto vi sami prosudite

i da, Juve je otkupio i drugu polovicu ugovora Almirona
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jun 2011, 00:05

Nisam gledao uživo ovu tekmo malo gledao sažetak :D, ali onaj četvrti penal kad je sudac vratio, pa ono nema ni u Premijer Ligi BiH :mrgreen: !

Vidim danas se kako je najavljeno rješavala situacija sa igračima koji su na posudbama, i koji su u suvlasništvu sa drugim klubovima:

Raffaele Bianco - se vraća u Juventus, jer njegov zadnji klub Benevento Calcio u kojem je bio na pozajmici, objavio da neće otkupiti njegov ugovor! (vjerovatno ide u neki drugi klub na posudbu)

Matteo Trini - Takodjer klub u kojem je bio na posudbi (AC Lumezzane) ne računa više na njega! (Za njega već ima intresa iz Serie B, tako da će se i on sigurno negdje uglaviti :D)

Albin Ekdal - Nije još zvanično mi ponudili 1.3, a Bologna 1.1 pa će se više znati u narednim danima. (Ja bi vratio ovog momka, prodao Sissoka i da nam sredina terena izgleda ovako: (Melo, Pirlo, Marchisio, Piazenza, Ekdal, Pires). Ali postoji mogućnost da ćemo ga vratiti i onda ponovo slati na pozajmice ili možda čak i prodati!

Almiron - Ide u Sienu, pozajmica!

Paladino - Ostaje u Parmi i biće otkupljen!

Lanzafame - Ide u Palermo, pozajmica!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 25 jun 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jun 2011, 00:10

Puma je napisao/la:Evo sad citam kako ste bacili udicu na Ji sung Parka, i on bi trebao da djeluje po lijevoj, a Krasic po desnoj strani

ne znam, eto vi sami prosudite

i da, Juve je otkupio i drugu polovicu ugovora Almirona
U vezi Parka da je nekoliko godina mlađi ne bi imao ništa protiv, ali ovako ipak je star, a nije free :mrgreen: ! Ma Juve povezuju svaki dan sa novim igračima

Za Almirona ide na pozajmicu u Sienu, ali nisam to pročitao da su otkupili drugu polovinu ugovora!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.