FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 23 jun 2011, 23:10

Megamon je napisao/la:Rekoh ja davno,najveci problem Saraj'va su ovdasnji mediji.Pa kreten Borovina u 10 objavi Ciro na klupi Sarajeva a u 15 objavi Plisek najblizi klupi Sarajeva :lol:

hej, 100% provjereno :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 jun 2011, 23:46

Bogami, Ćiro se vraća iz Kine :mrgreen: :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 jun 2011, 00:10

mogao bi vam doci Ciro,auu tab bi bili ko beton! bili bi najozbiljniji konkurent Zelji za titulu..

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 24 jun 2011, 08:11

VanBasten je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Novi trener je : Plisek 100% .... I ovaj Irfan je opasan da hoce koju svoju marku uloziti....
evo drugi provjeren info, ni sahat en prođe. Još 3 i oborićemo rekord od neku noć :mrgreen:
Ancelotti trener Sarajevo.100% Provjereno.Info od jednog novinara ;)

:mrgreen:
---Skinhedi oko mene skankuju...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 08:37

bosnas_ je napisao/la:mogao bi vam doci Ciro,auu tab bi bili ko beton! bili bi najozbiljniji konkurent Zelji za titulu..
Njemu bi trebala godina i po prvo da nauci koji igraci igraju za Sarajevo pa tek onda dalje,jedino da se pored njega stavi Dzeno i da mu on sastavlja ekipu i podvlaci non stop koji je koji igrac,a Ciro samo da udje u svlacionicu i kaze im sta treba(nalozi ih) a dok Ciro ukapira ko sta kako,prodje voz
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 10:04

List A has to be submitted by the following fixed deadlines:
b) 7 July 2011 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;

Toliko o bombama ljigavog portala kojeg predvodi borovina.Dakle danas nije zadnji rok za prijavu igraca,nego 7 juli.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 24 jun 2011, 10:06

Nesto u zadnje vrijeme nema BP , neznam sta se desava da se nije ugasilo to udruzenje ?
Željezničar za život cijeli !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 jun 2011, 10:08

rusina_jr je napisao/la:Nesto u zadnje vrijeme nema BP , neznam sta se desava da se nije ugasilo to udruzenje ?
Jes', ugasilo se :arrow:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 10:11

rusina_jr je napisao/la:Nesto u zadnje vrijeme nema BP , neznam sta se desava da se nije ugasilo to udruzenje ?
Mozda zato sto se nas'o kompromis sa Upravom i svi su(smo) sretni.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 jun 2011, 12:12

Fudbaleri Sarajeva danas bi trebali dobiti novog šefa stručnog štaba. Mnoga imena su u opticaju, no nezvanično saznajemo da je bordo klupi najbliže češki stručnjak i nekadašnji trener Željezničara i Teplica, Jirži Plišek.

Iako još uvijek nema zvanične informacije, sve je izglednije da će Jirži Plišek preuzeti Sarajevo.

SportSport.ba kontaktiao je češkog stručnjaka, koji se u ovom trenutku nalazi na aerodromu u Češkoj, no nije nam htio potvrditi da li dolazi u Sarajevo.

"Upravo sam na aerodrom i velika je gužva", rekao je Plišek, a na pitanje da li dolazi u Sarajevo kratko je odgovorio:

"Ne bih sada o tome. Nazovite me za neka dva i pol sata".

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 12:22

Kreno Ćiro iz Kine i Plišek iz Češke, mrtva trka ko će prvi stići na Koševo

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2011, 12:23

Ne znam, volio bih Husrefa, jer je čovjek zaslužio više od svih da bude trener i mislim da bi s njim ostvarili odlične rezultate, al ako on već ne, što da ne Plišeka...

@seven - :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 12:29

Zagor je napisao/la:Ne znam, volio bih Husrefa, jer je čovjek zaslužio više od svih da bude trener i mislim da bi s njim ostvarili odlične rezultate, al ako on već ne, što da ne Plišeka...

@seven - :)

Husref je car

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 12:31

Jedna od stvari koja ide u korist Pliseku je sto ce se napokon raditi bez mahale i nece ga savjetovati ni babo,ni rodjak ni amidza,ni punac...i radit ce kako on misli da je najbolje...ja nemam neki konacni stav jel dobar izbor ili nije,ali opet mi je drago sto ce doci neko sa strane,ko nije u nekim semama sa familijama...a abd pred njim je vrijeme pa cemo na osnovu rezultata suditi valjali ili ne
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 12:34

miky_hz je napisao/la:Jedna od stvari koja ide u korist Pliseku je sto ce se napokon raditi bez mahale i nece ga savjetovati ni babo,ni rodjak ni amidza,ni punac...i radit ce kako on misli da je najbolje...ja nemam neki konacni stav jel dobar izbor ili nije,ali opet mi je drago sto ce doci neko sa strane,ko nije u nekim semama sa familijama...a abd pred njim je vrijeme pa cemo na osnovu rezultata suditi valjali ili ne

radiće kako mu Redžep kaže :D, a Ćiro neće bez Dučića da dođe , to mu je uslov

edo82
Kontakt:

Post Postao/la edo82 » 24 jun 2011, 12:45

Kakao sam ja čuo, dogovorio je Plišek sve prije 3 dana i trebao bi danas oko 14:20 da sleti u Sa, a navodno bi mogao dovesti i neke igrače iz Češke.....

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jun 2011, 12:49

Komšije sretno vam, iako mi nije drago što vam je ostao ovaj Redžepagić, u svakom slučaju ne morate se brinuti za trenera i igrače, on će vam to obezbjediti samo tako, sretno u Evropi ! :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 24 jun 2011, 12:51

Ako vam dodze Plisani :) a sve su prilike da hoce,to ce vam biti najvece pojacanje,meni poslije Amara jedan od najbolji posljiretnih trenera.Dok je bio nas trener,pucali su od snage imali 12-1-1 omjer kada su ga otjerali.
Zelim da vas prestavlja u Evropi kao sto je nas prestavljao uspjesno,ni vise ni manje :mrgreen:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 12:52

Malo pogledah rezultate Pliseka dok je bio u Zelji,vodio je ekipu 11 kola...u tih 11 kola Zeljeznicar je imao 8 pobjeda,1 remi,i dva poraza...na tabeli su bili prvi ispred Zrinjskog 1 bod razlika(Zrinjski na kraju osvojio titulu sa plus 10 bodova ispred Zelje)...iz razgovora sa nekim komsijama,kazu da preferira snagu i radi puno na fizickoj spremi igraca

Evo i rezultati u vrijeme njegovog vodjenja(mada je dozivio onu katastrofu od Litexa 7-0,al novodno tu ima nekih prica sa strane haj ga znaj nebitno)

slika

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 24 jun 2011, 12:52

dosta je bilo mahale i mahalskih trenera. apsolutna podrška ovom čehu!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Bing [Bot], Haksss, Majestic-12 [Bot], Nane17, Oerde, plisek, Puas, ubipara, zagorski i 113 gostiju.