Megamon je napisao/la:Rekoh ja davno,najveci problem Saraj'va su ovdasnji mediji.Pa kreten Borovina u 10 objavi Ciro na klupi Sarajeva a u 15 objavi Plisek najblizi klupi Sarajeva
hej, 100% provjereno
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Megamon je napisao/la:Rekoh ja davno,najveci problem Saraj'va su ovdasnji mediji.Pa kreten Borovina u 10 objavi Ciro na klupi Sarajeva a u 15 objavi Plisek najblizi klupi Sarajeva
Ancelotti trener Sarajevo.100% Provjereno.Info od jednog novinaraVanBasten je napisao/la:evo drugi provjeren info, ni sahat en prođe. Još 3 i oborićemo rekord od neku noćZLi je napisao/la:Novi trener je : Plisek 100% .... I ovaj Irfan je opasan da hoce koju svoju marku uloziti....
Njemu bi trebala godina i po prvo da nauci koji igraci igraju za Sarajevo pa tek onda dalje,jedino da se pored njega stavi Dzeno i da mu on sastavlja ekipu i podvlaci non stop koji je koji igrac,a Ciro samo da udje u svlacionicu i kaze im sta treba(nalozi ih) a dok Ciro ukapira ko sta kako,prodje vozbosnas_ je napisao/la:mogao bi vam doci Ciro,auu tab bi bili ko beton! bili bi najozbiljniji konkurent Zelji za titulu..
Jes', ugasilo serusina_jr je napisao/la:Nesto u zadnje vrijeme nema BP , neznam sta se desava da se nije ugasilo to udruzenje ?
Mozda zato sto se nas'o kompromis sa Upravom i svi su(smo) sretni.rusina_jr je napisao/la:Nesto u zadnje vrijeme nema BP , neznam sta se desava da se nije ugasilo to udruzenje ?
Zagor je napisao/la:Ne znam, volio bih Husrefa, jer je čovjek zaslužio više od svih da bude trener i mislim da bi s njim ostvarili odlične rezultate, al ako on već ne, što da ne Plišeka...
@seven -
miky_hz je napisao/la:Jedna od stvari koja ide u korist Pliseku je sto ce se napokon raditi bez mahale i nece ga savjetovati ni babo,ni rodjak ni amidza,ni punac...i radit ce kako on misli da je najbolje...ja nemam neki konacni stav jel dobar izbor ili nije,ali opet mi je drago sto ce doci neko sa strane,ko nije u nekim semama sa familijama...a abd pred njim je vrijeme pa cemo na osnovu rezultata suditi valjali ili ne