FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
List A has to be submitted by the following fixed deadlines:
b) 7 July 2011 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;
Toliko o bombama ljigavog portala kojeg predvodi borovina.Dakle danas nije zadnji rok za prijavu igraca,nego 7 juli.
b) 7 July 2011 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;
Toliko o bombama ljigavog portala kojeg predvodi borovina.Dakle danas nije zadnji rok za prijavu igraca,nego 7 juli.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nesto u zadnje vrijeme nema BP , neznam sta se desava da se nije ugasilo to udruzenje ?
Željezničar za život cijeli !
Jes', ugasilo serusina_jr je napisao/la:Nesto u zadnje vrijeme nema BP , neznam sta se desava da se nije ugasilo to udruzenje ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Megamon
- Kontakt:
Mozda zato sto se nas'o kompromis sa Upravom i svi su(smo) sretni.rusina_jr je napisao/la:Nesto u zadnje vrijeme nema BP , neznam sta se desava da se nije ugasilo to udruzenje ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva danas bi trebali dobiti novog šefa stručnog štaba. Mnoga imena su u opticaju, no nezvanično saznajemo da je bordo klupi najbliže češki stručnjak i nekadašnji trener Željezničara i Teplica, Jirži Plišek.
Iako još uvijek nema zvanične informacije, sve je izglednije da će Jirži Plišek preuzeti Sarajevo.
SportSport.ba kontaktiao je češkog stručnjaka, koji se u ovom trenutku nalazi na aerodromu u Češkoj, no nije nam htio potvrditi da li dolazi u Sarajevo.
"Upravo sam na aerodrom i velika je gužva", rekao je Plišek, a na pitanje da li dolazi u Sarajevo kratko je odgovorio:
"Ne bih sada o tome. Nazovite me za neka dva i pol sata".
Iako još uvijek nema zvanične informacije, sve je izglednije da će Jirži Plišek preuzeti Sarajevo.
SportSport.ba kontaktiao je češkog stručnjaka, koji se u ovom trenutku nalazi na aerodromu u Češkoj, no nije nam htio potvrditi da li dolazi u Sarajevo.
"Upravo sam na aerodrom i velika je gužva", rekao je Plišek, a na pitanje da li dolazi u Sarajevo kratko je odgovorio:
"Ne bih sada o tome. Nazovite me za neka dva i pol sata".
Kreno Ćiro iz Kine i Plišek iz Češke, mrtva trka ko će prvi stići na Koševo
Ne znam, volio bih Husrefa, jer je čovjek zaslužio više od svih da bude trener i mislim da bi s njim ostvarili odlične rezultate, al ako on već ne, što da ne Plišeka...
@seven -
@seven -
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Ne znam, volio bih Husrefa, jer je čovjek zaslužio više od svih da bude trener i mislim da bi s njim ostvarili odlične rezultate, al ako on već ne, što da ne Plišeka...
@seven -
Husref je car
Jedna od stvari koja ide u korist Pliseku je sto ce se napokon raditi bez mahale i nece ga savjetovati ni babo,ni rodjak ni amidza,ni punac...i radit ce kako on misli da je najbolje...ja nemam neki konacni stav jel dobar izbor ili nije,ali opet mi je drago sto ce doci neko sa strane,ko nije u nekim semama sa familijama...a abd pred njim je vrijeme pa cemo na osnovu rezultata suditi valjali ili ne
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Jedna od stvari koja ide u korist Pliseku je sto ce se napokon raditi bez mahale i nece ga savjetovati ni babo,ni rodjak ni amidza,ni punac...i radit ce kako on misli da je najbolje...ja nemam neki konacni stav jel dobar izbor ili nije,ali opet mi je drago sto ce doci neko sa strane,ko nije u nekim semama sa familijama...a abd pred njim je vrijeme pa cemo na osnovu rezultata suditi valjali ili ne
radiće kako mu Redžep kaže
Kakao sam ja čuo, dogovorio je Plišek sve prije 3 dana i trebao bi danas oko 14:20 da sleti u Sa, a navodno bi mogao dovesti i neke igrače iz Češke.....
- KB-TM87
- Kontakt:
Komšije sretno vam, iako mi nije drago što vam je ostao ovaj Redžepagić, u svakom slučaju ne morate se brinuti za trenera i igrače, on će vam to obezbjediti samo tako, sretno u Evropi ! 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ako vam dodze Plisani
a sve su prilike da hoce,to ce vam biti najvece pojacanje,meni poslije Amara jedan od najbolji posljiretnih trenera.Dok je bio nas trener,pucali su od snage imali 12-1-1 omjer kada su ga otjerali.
Zelim da vas prestavlja u Evropi kao sto je nas prestavljao uspjesno,ni vise ni manje
Zelim da vas prestavlja u Evropi kao sto je nas prestavljao uspjesno,ni vise ni manje
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Malo pogledah rezultate Pliseka dok je bio u Zelji,vodio je ekipu 11 kola...u tih 11 kola Zeljeznicar je imao 8 pobjeda,1 remi,i dva poraza...na tabeli su bili prvi ispred Zrinjskog 1 bod razlika(Zrinjski na kraju osvojio titulu sa plus 10 bodova ispred Zelje)...iz razgovora sa nekim komsijama,kazu da preferira snagu i radi puno na fizickoj spremi igraca
Evo i rezultati u vrijeme njegovog vodjenja(mada je dozivio onu katastrofu od Litexa 7-0,al novodno tu ima nekih prica sa strane haj ga znaj nebitno)

Evo i rezultati u vrijeme njegovog vodjenja(mada je dozivio onu katastrofu od Litexa 7-0,al novodno tu ima nekih prica sa strane haj ga znaj nebitno)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
dosta je bilo mahale i mahalskih trenera. apsolutna podrška ovom čehu!
Kako SportSport.ba saznaje Jirži Plišek bi trebao danas ili najkasnije sutra biti potvrđen kao novi trener Sarajeva.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Mnoga trenerska imena su se povezivala sa Sarajevom, a jedan od najozbiljnijih kandidata bio je Plišek.
Kako stvari stoje, češki stručnjak koji je već radio u Premijer ligi vodeći Željezničar, preuzet će klupu drugog sarajevskog premijerligaša najkasnije do sutra.
Ipak, Uprava bordo tima se tu ne zaustavlja. Alen Škoro bi mogao ponovo obući dres Sarajeva. Čelnici tima sa Koševa rade na tome da se ovaj vrsni napadač vrati na Koševo.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Mnoga trenerska imena su se povezivala sa Sarajevom, a jedan od najozbiljnijih kandidata bio je Plišek.
Kako stvari stoje, češki stručnjak koji je već radio u Premijer ligi vodeći Željezničar, preuzet će klupu drugog sarajevskog premijerligaša najkasnije do sutra.
Ipak, Uprava bordo tima se tu ne zaustavlja. Alen Škoro bi mogao ponovo obući dres Sarajeva. Čelnici tima sa Koševa rade na tome da se ovaj vrsni napadač vrati na Koševo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
zatisje pred buru
a svi nas otpisali 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Mi smo tada po mom skromnom misljenju pogrijesili sto mu se do kraja nije dala podrska , nego se slusala kako kazes mahalska prica ! Eh zato danas pitam sta je sa BP , ko zna hoce li njima odgovarati ?pacovi_tu_ima je napisao/la:dosta je bilo mahale i mahalskih trenera. apsolutna podrška ovom čehu!
Željezničar za život cijeli !
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
BP nije mahala. BP i radi protiv mahale koju su sa Upravom uspjeli izbaciti. Fazlagic, Varesanovic, Baljak i ostali stolari, zanatlije i mesari su mahala. BP je uvijek bilo protiv tih ljudi.Ja znam da bi Zeljo sve dao da ima udruzenje kao sto je BP.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.