FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vala ako je to to onda cigancimo na nivou, pa svake godine rastjeramo ako nista uigrane igrace dovedemo par povrijedjenih talenata, stanceski,colic itd i opet muka... pa jbt opet cemo u 5 utakmica 2 puta po golu opucat... fakat ne kritikujem strucni stab itd samo me nervira ovo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nadam se da nije neka patka za Djilasa ali nesto ne verujem da bi on mogao u Zelju,trazi on mnogo ozbiljnije inostranstvo od BIH,a velika je verovatnoca da produzi ugovor sa Jagodinom posto im je otisao Bojovic u Rapid.Arogantni je napisao/la:Ja se nekim izvinjavam na pogresnim informacija danas doduse nisu bas pogresne, bilo je kontakta ali ce samo za Zelju potpisat do Serifa samo onaj 3. igrac cije ime ne znam ni ja, a igraci koji su trebali doc a ipak mozda i dodju nakon Serifa su: Vladimir Djilas iz Jagodine naravno free i Kaja Rogulj iz Slaven Belupa isto free.
Sa njima je Amar ostvario kontakte ali oni vjerovatno traze ino angazmane pa je tako Kaja trebo u Austriju ali mu je propao angazman, ali su obecali ako nista ne bude da ce doci u Zelju..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo kako smo poslovali na kraju prosle godine:Seyo_TM je napisao/la:475.000€ = 926.250KM (Seha)avlami97 je napisao/la:Hvala dragom Bogu, konačno konsolidacija i sistematski rad lagano polučuju rezultate. Lova od Džeke, Šehe, ako Bog da i od Štile će stvoriti pretpostavke za još jačeg i boljeg Želju. Dugovi se smanjuju, a Željo raste. Nadam se da ćemo proći ove Moldavce. Ove godine, kao i prethodne borba na dva i nadam se nešto duža borba i na tri fronta (Evropa). Naprijed Željo ljubavi moja. Željo je šampion.
900.000€ = 1.755.000KM (zaokruzio Dzekine)
90.000€ = 175.500KM (ucesce u EL)
350.000KM (kanton)
Prilicno dobar novcani iznos pored opreme (Macrona)
253.000-ulaznice;
160.000-članarine;
350.000-reklame;
733.000-obeštečenja za igrače;
240.000-poslovni prostori;
657.000-Liga Prvaka;
500.000-donacije
i na kraju prosle godine Žuje je rekao da na kraju ove 2011 godine želi ostvariti dobitak od 3.200.000 KM,po našem bi trebali imati cak i vise nego sto su ocekivali...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ako ova dvojica dodju za mustuluka si....Arogantni je napisao/la:Ja se nekim izvinjavam na pogresnim informacija danas doduse nisu bas pogresne, bilo je kontakta ali ce samo za Zelju potpisat do Serifa samo onaj 3. igrac cije ime ne znam ni ja, a igraci koji su trebali doc a ipak mozda i dodju nakon Serifa su: Vladimir Djilas iz Jagodine naravno free i Kaja Rogulj iz Slaven Belupa isto free.
Sa njima je Amar ostvario kontakte ali oni vjerovatno traze ino angazmane pa je tako Kaja trebo u Austriju ali mu je propao angazman, ali su obecali ako nista ne bude da ce doci u Zelju..
[youtube][/youtube]
Ja mislim da on ispod 200 000 eura po sezoni neće da razgovara.1921 je napisao/la:ne znam samo sto ne ganjaju muslimovica. ugovor mu istice za par dana, ima 30 godina... pa Boze moj, ne moramo ga dovesti ali bar da pokusamo.
FEDERER= KLOC
TeaM87 je napisao/la:Samo 4 pojacanja, sramota.
AMARE ODLAZI !![]()
Sad ce ti onaj reci " Želiš li ti još 8 godina Hotića, Krunića" ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- bistrikboy
- Kontakt:
Mene samo tjesi prisutvo covjeka kojem su 2 miliona duga pyckin dim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nikome se nije lako razdvojit od dva milion(čića) realno ...bistrikboy je napisao/la:Mene samo tjesi prisutvo covjeka kojem su 2 miliona duga pyckin dim...
jedini predsjednik kluba na svijetu koji kaze da mu se fan shop ne isplatibistrikboy je napisao/la:Mene samo tjesi prisutvo covjeka kojem su 2 miliona duga pyckin dim...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kako je se Seyo počeo da kritikuje, svi se okuražili i počeli da kritikuju...Prije neko uleti i kaže dvije loše svi mu kažu da se sjeti vremena Krunića, Hotića... 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- bistrikboy
- Kontakt:
Werder BremenSeyo_TM je napisao/la:jedini predsjednik kluba na svijetu koji kaze da mu se fan shop ne isplatibistrikboy je napisao/la:Mene samo tjesi prisutvo covjeka kojem su 2 miliona duga pyckin dim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa njemu se lično i ne isplati previšeSeyo_TM je napisao/la:jedini predsjednik kluba na svijetu koji kaze da mu se fan shop ne isplatibistrikboy je napisao/la:Mene samo tjesi prisutvo covjeka kojem su 2 miliona duga pyckin dim...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jedno je kukati, a drugo kritikovati sa argumentima, takva kritika je uvijek dobro dosla, ona gura naprijed...a tu pricu "sjetite se hotica" "gdje ste bili tad i tad", mogu nekom drugom, meni ne...
@bistrik, jos da to znaju jadi moji...
@bistrik, jos da to znaju jadi moji...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Devil je napisao/la:Nadam se da nije neka patka za Djilasa ali nesto ne verujem da bi on mogao u Zelju,trazi on mnogo ozbiljnije inostranstvo od BIH,a velika je verovatnoca da produzi ugovor sa Jagodinom posto im je otisao Bojovic u Rapid.Arogantni je napisao/la:Ja se nekim izvinjavam na pogresnim informacija danas doduse nisu bas pogresne, bilo je kontakta ali ce samo za Zelju potpisat do Serifa samo onaj 3. igrac cije ime ne znam ni ja, a igraci koji su trebali doc a ipak mozda i dodju nakon Serifa su: Vladimir Djilas iz Jagodine naravno free i Kaja Rogulj iz Slaven Belupa isto free.
Patka nije sto se tice toga da ga je Amar kontaktirao tj. njega i ovog Rogulja i da su dali odredjenji procenat sanse da ce doci u Zelju ako ne odu vani nigdje jer sad Zeljom ima para ne samo da parira Jagodinininoj i Belupovoj ponudi vec da je i nadmase...
Sigurno da postoji odredjeni dogovor izmedju ove 2 i Amara...
Vjerovatno je ovaj 3. igrac lijevi bek mada mi izvor krije ime i poziciju...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gdje ces ga,samo sto nije sjeo u njuTeaM87 je napisao/la:Treba tebe seyo u upravu
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- spielführer_21
- Kontakt:
Hvala za info. mada ovaj forum zna ispehirati već dogovorena pojačanja..Arogantni je napisao/la: Patka nije sto se tice toga da ga je Amar kontaktirao tj. njega i ovog Rogulja i da su dali odredjenji procenat sanse da ce doci u Zelju ako ne odu vani nigdje jer sad Zeljom ima para ne samo da parira Jagodinininoj i Belupovoj ponudi vec da je i nadmase...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
i onda dođem za dva sata i pročitam 856768947 imena sa kojim se navodno pregovara ...spielführer_21 je napisao/la:Hvala za info. mada ovaj forum zna ispehirati već dogovorena pojačanja..Arogantni je napisao/la: Patka nije sto se tice toga da ga je Amar kontaktirao tj. njega i ovog Rogulja i da su dali odredjenji procenat sanse da ce doci u Zelju ako ne odu vani nigdje jer sad Zeljom ima para ne samo da parira Jagodinininoj i Belupovoj ponudi vec da je i nadmase...
Vjerovatno je ovaj 3. igrac lijevi bek mada mi izvor krije ime i poziciju...Ja sam već postao praznovjeran, najsretniji sam kad je info: "pregovara se sa jednim igračem, o imenima nećemo"
- zubanovic89
- Kontakt:
Hvala za info. mada ovaj forum zna ispehirati već dogovorena pojačanja..Arogantni je napisao/la: Patka nije sto se tice toga da ga je Amar kontaktirao tj. njega i ovog Rogulja i da su dali odredjenji procenat sanse da ce doci u Zelju ako ne odu vani nigdje jer sad Zeljom ima para ne samo da parira Jagodinininoj i Belupovoj ponudi vec da je i nadmase...
i onda dođem za dva sata i pročitam 856768947 imena sa kojim se navodno pregovara ...[/quote]
i na kraju....
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, Vanja8, zastitaIdentiteta i 53 gosta.