jedini predsjednik kluba na svijetu koji kaze da mu se fan shop ne isplatibistrikboy je napisao/la:Mene samo tjesi prisutvo covjeka kojem su 2 miliona duga pyckin dim...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kako je se Seyo počeo da kritikuje, svi se okuražili i počeli da kritikuju...Prije neko uleti i kaže dvije loše svi mu kažu da se sjeti vremena Krunića, Hotića... 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- bistrikboy
- Kontakt:
Werder BremenSeyo_TM je napisao/la:jedini predsjednik kluba na svijetu koji kaze da mu se fan shop ne isplatibistrikboy je napisao/la:Mene samo tjesi prisutvo covjeka kojem su 2 miliona duga pyckin dim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa njemu se lično i ne isplati previšeSeyo_TM je napisao/la:jedini predsjednik kluba na svijetu koji kaze da mu se fan shop ne isplatibistrikboy je napisao/la:Mene samo tjesi prisutvo covjeka kojem su 2 miliona duga pyckin dim...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jedno je kukati, a drugo kritikovati sa argumentima, takva kritika je uvijek dobro dosla, ona gura naprijed...a tu pricu "sjetite se hotica" "gdje ste bili tad i tad", mogu nekom drugom, meni ne...
@bistrik, jos da to znaju jadi moji...
@bistrik, jos da to znaju jadi moji...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Devil je napisao/la:Nadam se da nije neka patka za Djilasa ali nesto ne verujem da bi on mogao u Zelju,trazi on mnogo ozbiljnije inostranstvo od BIH,a velika je verovatnoca da produzi ugovor sa Jagodinom posto im je otisao Bojovic u Rapid.Arogantni je napisao/la:Ja se nekim izvinjavam na pogresnim informacija danas doduse nisu bas pogresne, bilo je kontakta ali ce samo za Zelju potpisat do Serifa samo onaj 3. igrac cije ime ne znam ni ja, a igraci koji su trebali doc a ipak mozda i dodju nakon Serifa su: Vladimir Djilas iz Jagodine naravno free i Kaja Rogulj iz Slaven Belupa isto free.
Sa njima je Amar ostvario kontakte ali oni vjerovatno traze ino angazmane pa je tako Kaja trebo u Austriju ali mu je propao angazman, ali su obecali ako nista ne bude da ce doci u Zelju..
Patka nije sto se tice toga da ga je Amar kontaktirao tj. njega i ovog Rogulja i da su dali odredjenji procenat sanse da ce doci u Zelju ako ne odu vani nigdje jer sad Zeljom ima para ne samo da parira Jagodinininoj i Belupovoj ponudi vec da je i nadmase...
Sigurno da postoji odredjeni dogovor izmedju ove 2 i Amara...
Vjerovatno je ovaj 3. igrac lijevi bek mada mi izvor krije ime i poziciju...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gdje ces ga,samo sto nije sjeo u njuTeaM87 je napisao/la:Treba tebe seyo u upravu
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- spielführer_21
- Kontakt:
Hvala za info. mada ovaj forum zna ispehirati već dogovorena pojačanja..Arogantni je napisao/la: Patka nije sto se tice toga da ga je Amar kontaktirao tj. njega i ovog Rogulja i da su dali odredjenji procenat sanse da ce doci u Zelju ako ne odu vani nigdje jer sad Zeljom ima para ne samo da parira Jagodinininoj i Belupovoj ponudi vec da je i nadmase...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
i onda dođem za dva sata i pročitam 856768947 imena sa kojim se navodno pregovara ...spielführer_21 je napisao/la:Hvala za info. mada ovaj forum zna ispehirati već dogovorena pojačanja..Arogantni je napisao/la: Patka nije sto se tice toga da ga je Amar kontaktirao tj. njega i ovog Rogulja i da su dali odredjenji procenat sanse da ce doci u Zelju ako ne odu vani nigdje jer sad Zeljom ima para ne samo da parira Jagodinininoj i Belupovoj ponudi vec da je i nadmase...
Vjerovatno je ovaj 3. igrac lijevi bek mada mi izvor krije ime i poziciju...Ja sam već postao praznovjeran, najsretniji sam kad je info: "pregovara se sa jednim igračem, o imenima nećemo"
- zubanovic89
- Kontakt:
Hvala za info. mada ovaj forum zna ispehirati već dogovorena pojačanja..Arogantni je napisao/la: Patka nije sto se tice toga da ga je Amar kontaktirao tj. njega i ovog Rogulja i da su dali odredjenji procenat sanse da ce doci u Zelju ako ne odu vani nigdje jer sad Zeljom ima para ne samo da parira Jagodinininoj i Belupovoj ponudi vec da je i nadmase...
i onda dođem za dva sata i pročitam 856768947 imena sa kojim se navodno pregovara ...[/quote]
i na kraju....
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ovaj Djilas pokretljiv i borben pravo, jos visok i jak. Ali nevjerujem da ce ista biti od njega prvenstveno jer su vec dovedena 2 napadaca.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Imali kakvi generalni proba pred Serifa ili ce biti neka poslje serifa ?
svoj ti pos'o !
ovaj rogulj je prešao u austriju tako da ništa od njegaArogantni je napisao/la:Ja se nekim izvinjavam na pogresnim informacija danas doduse nisu bas pogresne, bilo je kontakta ali ce samo za Zelju potpisat do Serifa samo onaj 3. igrac cije ime ne znam ni ja, a igraci koji su trebali doc a ipak mozda i dodju nakon Serifa su: Vladimir Djilas iz Jagodine naravno free i Kaja Rogulj iz Slaven Belupa isto free.
Sa njima je Amar ostvario kontakte ali oni vjerovatno traze ino angazmane pa je tako Kaja trebo u Austriju ali mu je propao angazman, ali su obecali ako nista ne bude da ce doci u Zelju..
G R B A V I C A 2
30. juni - MariborGrbavica moj zivot je napisao/la:Imali kakvi generalni proba pred Serifa ili ce biti neka poslje serifa ?
2. juli - Sturm Graz
5. juli - Jablonec
7. juli - Istanbul
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Sada bio razgovor sa Zdravkom Čolićem na sportklubu.Kaže Čola rivalitet između Želje i Sarajeva zna nekad biti veći i od rivaliteta između Zvezde i Partizana. Pričao malo kako je išao na tekme na Grbavicu.Lijepo je vidjeti da se i u susjednim država lijepo govori o našem klubu.
FEDERER= KLOC
Seyu treba prvo istjerati iz kuce pa ga dobro namlatiti gomljivom motkomTeaM87 je napisao/la:Treba tebe seyo u upravu
P.S. Ljubimo te Jose
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
1921 je napisao/la:ne znam samo sto ne ganjaju muslimovica. ugovor mu istice za par dana, ima 30 godina... pa Boze moj, ne moramo ga dovesti ali bar da pokusamo.
Buraz ti si se zaljubio u Muslimovica . Mislim da ima dosta kvalitetnijih igraca koje mozemo dovesti, a potpuno su anonimni, mladi igraci, zeljni dokazivanja . Sve u svemu kada spomenes Muslimovic zvuci jako, ali vjeruj mi , dosta boljih, mladjih i anonimnijh ima da ti se okrene u glavi . Dzurbuzovic kaze nece nista vise biti, mada ja mislim da je to suplja ali eto ... vidjet chemo ... 1921 !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
eo citam ovo,svi govore ne moze poreko noci,ha hu ,pa znam i ja to al kao sto vidite svi samo neki nece,ne ide se uopste naprijed ,opet bi da se od g.o.v.ana pita pravi,da dovodimo lazare i culume i igramo evropu,al neka oni su dzaba nece nas kostat,,,,realno ne trazim ni ja sad da se ide u neko zavaljivanje u dugove ili tako nesto al vala bar malo kesu odrijesit pa pokusat bar ,priliku u evropi imamo kao nikad do sad ako bi se serif izbacio bili bi nosioci i ko zna,samo sto se tice sadasneg kadra i odnosa uprave prema evropi izgleda da smo mi vec ispali i da cemo igrat nako reda radi
sto se tice pojacanja,5 solidni igraca pa i onih koji su ispod solidnog je dovoljno za top 4 nase lige,al jbt to treba da napravimo tim koji ce osvajati titulu 7 8 kola prije kraja,a realno za ne bas tolike pare se to i moze uraditi,kad vec pricate o koracima naprijed et nek naprave taj pa nek onda ganjaju evropu,al ja kolko vidim opet se ide na isto,BITNE SU PARE
sto se tice pojacanja,5 solidni igraca pa i onih koji su ispod solidnog je dovoljno za top 4 nase lige,al jbt to treba da napravimo tim koji ce osvajati titulu 7 8 kola prije kraja,a realno za ne bas tolike pare se to i moze uraditi,kad vec pricate o koracima naprijed et nek naprave taj pa nek onda ganjaju evropu,al ja kolko vidim opet se ide na isto,BITNE SU PARE
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Eo mene s mora, odmah da vam kazem, izdominirat cemo poluSerif osim ako:
1. ne primimo gol u ranoj fazi meca na Grbavici (jel se na Grb igra? ili na Kosevu?, nista ne znam, usrane hrvatske novine nista nisu pisale o zrijebu, samo za **** varazdin i split! eno split popio cetvorku od sirokog, tolko o njihovoj snazi, no da ne skrecemo s teme), ustvari nemam vise nista napisat, sunce mi malo udarilo u glavu, cudno mi ovi zarezi izgleaju ,,
1. ne primimo gol u ranoj fazi meca na Grbavici (jel se na Grb igra? ili na Kosevu?, nista ne znam, usrane hrvatske novine nista nisu pisale o zrijebu, samo za **** varazdin i split! eno split popio cetvorku od sirokog, tolko o njihovoj snazi, no da ne skrecemo s teme), ustvari nemam vise nista napisat, sunce mi malo udarilo u glavu, cudno mi ovi zarezi izgleaju ,,
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.